Jaha, då ska man försöka sig på det här bloggandet igen då. Jag har ju faktiskt hållit på med detta i omgångar, ibland tycker jag att det behövs, i vissa perioder liksom. Och nu är det väl en sådan period antar jag!

Jag ligger faktiskt redan i sängen och gosar, Patrik måste upp så tidigt nu pga ersättningsbussar och annan skit så han har redan somnat. Jag kollar på criminal minds och är skittrött, känner mig som hundra år.

Har varit uppe i Dalarna nu för andra helgen i rad, hemma hos min lilla mummu. Hon är så mycket piggare nu för tiden, förut fick vi ju aldrig ut henne på balkongen ens. Nu föreslår hon själv att hon vill ut och gå. Vi tog en lång promenad idag, vi började med att hälsa på morfar på kyrkogården och gjorde lite fint hos honom. Efter det tog vi promenadsträckan bort till hamnkiosken där vi åt glass ute i det fina vädret, helt underbart var det. Mummu sa att hon varit ute så länge att det räcker i flera dagar nu, så det känns ju bra.

Sedan åkte vi hem, jag och mamma. Alltid lika jobbigt att åka hem från mummu, hon vill ju verkligen att vi ska stanna varje gång. Man får sådana skuldkänslor så man vet inte var man ska ta vägen... Men förhoppningsvis dröjer det inte länge till nästa gång vi ses.

Likes

Comments