Header

Det känns verkligen som vår idag, jätteskönt! Fick vårkänslor och kände mig så lycklig när vi var ute.

Besöket på BVC gick jättebra, och efteråt gick vi till favorit-lekparken och lekte en stund. Påväg hem somnade Aaron, helt slut efter vaccin och massa lek :)

Jag är jättehungrig så jag har börjat med lunchen och hoppas på att han vaknar snart så vi kan äta.

Känns ovanligt att han sover middag såhär tidigt, vi brukar äta lunch först och han brukar inte sova förrän 13-14 (ibland senare faktiskt). Men det är bra!

Får se vad vi hittar på efter lunch, men jag ska försöka få massor gjort nu så vi bara kan leka och busa sen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Alltid lika segt att komma igång på måndagar. Vill helst stanna i sängen och goda hela dagen, men vi har en tid på BVC nu på förmiddagen. Dags för vaccin igen, och första gången vi tar det själva. Jag brukar inte ens kunna titta, börjar typ gråta och springer fram och tröstar honom efteråt. Idag ska jag vara den som håller i honom och det känns rätt jobbigt :/ Hemskt när man inte kan förklara varför man låter någon göra honom illa, att det är för hans skull.

Men nu blir det lite frukost först!☀️

Likes

Comments

Igår åkte vi till Robins chefs sommarhus. De hade bjudit in de anställda med familjer. Det blev lunch/middag och fika - och badtunna/bastu och massa alkohol för de andra. Typiskt "fina" vuxna, sitta och dricka medan barnen leker. Varken jag eller Robin drack någonting.

Det var iallafall trevligt. Kul att komma ut och umgås med folk, vi brukar mest träffa våra familjer faktiskt. Aaron var glad, kunde somna i vagnen och sova middag och vi blev kvar till efter åtta. Från klockan två! Ganska många timmar. Ändå var vi de som åkte tidigast.

Kände tyvärr inte riktigt att vi var på samma nivå som de andra, förutom det yngre och barnlösa paret konstigt nog. För de andra handlade allt om pengar och att dricka vin typ. Ändå trevliga människor men helt olika oss. De tyckte att leka var tråkigt, medan vi ser det som en av de bästa sakerna med att ha barn. Så jag pratade mest med den yngre tjejen, som kändes mest jordnära och enkel. Förutom en lång diskussion om barn och syskon med chefens fru. Kanske det enda jag har gemensamt med de i min ålder och uppåt.

Nu är vi hos mina föräldrar och har precis beställt pizza med dem. Aaron har inte sovit middag än så det blir spännande att se hur det här går, antingen en väldigt sen siesta och uppesittarkväll eller somna alldeles för tidigt och vakna typ... mitt i natten... 😂👍🏻

Likes

Comments

Beställde två Babblarna-mjukisar (eller vad de kallas) från Buyersclub, vi började med Dadda och Bobbo som är Aarons - och våra - favoriter. Kommer förmodligen köpa de andra snart också, så hela gänget kan sitta i Babblarna-tältet 😄

Likes

Comments

I dag har jag känt mig som en riktig hemmafru: städat, tvättat och busat med min son. Vi har dansat massa, det älskar Aaron och han är så grym på det också. Gullungen! <3

När Robin kom hem spenderade jag flera timmar vid spisen. Bakade barkisar och lagade middag. Första brödbakningen, och det gick faktiskt bra!

Den här veckan har jag inget jobb så det blir mest städning, rensning, tvättning. Och massa lek såklart.

Har dock hunnit plugga lite grann idag, och ska fortsätta med det i morgon.

Men nu är det myskväll och film!

Likes

Comments

Jag blir rädd varje gång jag inser vilket manshatar-samhälle vi lever i. Rädd, äcklad, och ledsen.

Vissa män är svin och äckel, ja. Precis som vissa kvinnor. Men bara män får dömas och hatas. Och då inte bara de dåliga, utan alla.

I min drömvärld skulle inte männen dö ut, utan dessa galna kvinnor som hatar ALLA män för att vissa är svin.

Jag har också blivit illa behandlad av killar. Jag har blivit misshandlad. Jag har blivit nedtryckt. Jag har blivit sexuellt trakasserad både på Internet och i verkligheten, så många gånger att jag inte minns alla.

Så ja, jag vet att män kan vara äckel. Jag vet att vissa av dem tror sig ha rätt till kvinnor. Jag vet att vissa vill betala för sex, för att de vill "äga" kvinnan.

Tyvärr är inte kvinnor bättre. Till art börja med så uppmuntrar många detta beteende. Det finns ju t ex kvinnor som tar betalt för sex, eller hur? Men tjejer som säljer sex är det bara synd om istället. Dubbelmoral.

Dessutom finns det tjejer som utnyttjar killar, misshandlar killar, till och med våldtar killar.

Att det inte är lika vanligt är skit samma. Det händer. Med andra ord är inte män äckel, utan människor.

När allt kommer omkring så är alla människor, män som kvinnor. Och män är inte värre än kvinnor, men vissa människor är värre än andra människor.

Och att hata alla män... Hur jävla hjärndöd får man bli?

Jag älskar män. Jag har väldens finaste sambo, som råkar vara man. Han är inget äckel och inget svin, för alla män är inte sådana.

Min pappa är heller ingen sådan. Inte heller mina bröder. Inte min svärfar. Och inte min morbror.

Jag skulle inte kunna hata alla män, för så många av dem är bra. Och dessutom är jag inte korkad, så jag hatar de PERSONER som beter sig illa.

Och jag hatar de kvinnor som dömer varenda jävla man för att man blivit sårad av EN.

Och jag hatar att vissa kvinnor är såhär. Och att det är de som måste öppna käften. De får ju alla kvinnor att framstå som fullkomligt dumma i huvudet.

Likes

Comments

Nu är vi snart framme hos svärföräldrarna, efter att ha handlat lite. Natten i husvagnen var mysig, men vi stängde av gasolen på natten så morgonen blev kall. Och tidig, klockan 7 vaknade Aaron. Får hoppas på en ordentlig sovmorgon i morgon istället ;)

Likes

Comments

Första fricampingen! Trodde aldrig jag skulle gå med på detta men det är ju så fint här. Och dessutom 4 andra vagnar/bilar så det känns ganska lugnt :)

Mina föräldrar följde med ut hit för att kolla, de kommer dock åka hem sen. Vi har precis ätit lunch och snart blir det skogspromenad, det gillar Aaron!

Likes

Comments

Vi har tre större planer för den här helgen. Vår fina katt ska flytta, eller provbo ett par veckor till att börja med. Det känns jobbigt men ändå bra, vi har inte riktig tiden som behövs för ett husdjur så det är det nästa för henne. Men såklart att det gör lite ont i hjärtat, efter 3 år med henne. Fina Dixie! Vi kommer kunna träffa henne iallafall eftersom hon flyttar till min syster och hennes familj. Jag hoppas verkligen att det funkar bra!

Sen har vi tänkt åka iväg med husvagnen, antingen i natt eller i morgon. Bara en liten bit och eventuellt ska vi fricampa (!!!) vilket jag tycker är jätteläskigt. Men det är ju många som gör det så det går säkert bra, och vi har hittat en jättefin plats som slår alla campingar häromkring så det känns faktiskt mer lockande.

Och på söndag ska vi på middag hos Robins föräldrar och träffa dem, svägerskorna, deras respektive och Aarons (minsta) kusin. Ser verkligen fram emot det, för vi har alltid jättekul där. Robins familj är helt underbar och jag skrattar alltid när vi träffar dem. Och tyvärr ses vi inte så ofta heller så det blir jätteroligt.

Utöver det ska vi mest göra småsaker. När Dixie flyttat kan vi sätta upp Aarons nya lektält (hon kissade ner det gamla så vågar inte ta upp det nya ännu), vi ska slänga massa saker osv. Eftersom vi haft problem med både kattlådan och klösträdet som Aaron varit lite för nyfiken på så har Dixie kissat och klöst lite överallt. Inte hennes fel men ändå jättetråkigt då det mest är Aarons saker. Och möbeln vi hade kattlådan i ska också slängas.

Nu ska jag kolla klart på Teletubbies (jag hatar Teletubbies men Aaron älskar det, haha!) och sen ska vi se om min lilla pojke vill sova middag.

Likes

Comments

Blogkeen
Nouw