Under hela min uppvÀxt har jag alltid kÀnt mig speciell. Jag har ofta fÄtt höra att jag inte Àr som andra och jag har aldrig under mina 33 Är förstÄtt varför mÀnniskor i min nÀrhet har sagt sÄ utan jag har alltid kÀnt mig förnÀrmad.

Mina tankar och kÀnslor springer alltid ivÀg pÄ annat hÄll.

För ca 1 vecka sedan snubblade jag över en bok "Drunkna inte I dina kÀnslor" och alla pusselbitar föll sjÀlv pÄ plats.

Jag Àr troligtvis en HSP mÀnniska High sensitive person, Eller hög kÀnslig pÄ svenska. Mitt sinne och sjÀl har en inbyggd radar som hela tiden scannar av min omgivning. Jag kÀnner av stÀmningen i ett rum vÀldigt fort. Jag kan kÀnna av nÀr mÀnniskor inte mÄr bra, jag kan kÀnna av Ängest. Detta gör att jag ibland har svÄrt att skilja mina kÀnslor och förnimmelser frÄn nÄgon annans. Min mentala scannar Àr alltid pÄ ON lÀge. Jag har vÀldigt svÄrt och stÀnga av och jag kan ibland Àven kÀnna av nÀr en annan HSP mÀnniska scannar av

Termen HSP har ingenting med varken ADHD/ADD eller liknande diagnoser. Hsp diagnoseras inte utan Àr naturens sÀtt att sÀkerhetsstÀlla artens överlevnad.

Detta gör att vi blir stundvis blir vÀldigt övervÀldigad och trött av alla intryck.
Kollegor/vÀnner har Àven berÀttat att de vet nÀr de gÄr in i min radar eller scannar och de berÀttar att de vet att jag har koll pÄ var de stÄr i min radar.

Vissa mÀnniskor sÀnder ut sÄdan energi att jag kan kÀnna att de Àr i nÀrheten fast jag inte ser dem.

Jag ser inte lÀngre detta som en förbannelse utan en gÄva. Denna gÄva kommer jag alltid bÀra med mig. Att jag kom till denna insikt började nÀr jag drabbades av utmattningssyndrom och dÄ började jag lÀsa mycket om personlig utveckling.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

image

www.storytel.com

Nu var det lÀnge sedan jag bloggade. Jag har varit vÀldigt trött och ibland sÄ tar orken slut.
Som en High sensitive person (Hsp) Àr det skönt att stÀnga av alla inre intryck. Jag som har ett vÀldigt intensivt jobb med mycket stress och ljud behöver fÄ stÀnga av ibland, och detta har mina kollegor accepterat. Jag har Àven upptÀckt att jag har nÄgra Hsp kollegor som alla kÀnner desamma, att ibland sÄ mÄste man fÄ stÀnga av.

Hur gör jag detta dÄ? Min stora hit Àr musik och ljudböcker. Jag kör bÄde storytel och Spotify. Ljudböcker Àr perfekt. Jag kan försvinna in i en annan vÀrld medans min kropp jobbar i bara farten. Försvinna in I olika Àventyr eller sÄ lÀser jag mycket personligt utveckling runt kost trÀning och mental utveckling.

Ibland Ă€r det Ă€ven skönt med lite musik att fĂ„ dansa loss till. Ser sĂ€kert jĂ€tteroligt ut och en och annan kollega skrattar Ă„t mig, men det kan jag faktiskt bjuda pĂ„ och dĂ„ sprider jag ju glĂ€dje 😂.

För mig har det blivit livsviktigt att kunna stÀnga av. Jag mÀrker sÄ tydligt nÀr jag inte gjort det för jag Àr sÄ otroligt trött nÀr jag kommer hem, och sen skall man orka vara trevlig mot sin familj. Inte sÄ lÀtt men med musik och ljudböcker Àr jag visseligen trött men inte lika sur och butter pÄ kvÀllen

Likes

Comments

image

Jag har under en tid förstÄtt och accepterat att jag Àr en High sensitive person. Vad menas med detta dÄ? high sensitive person eller Hög kÀnslig pÄ svenska stÄr för att vi har ett kÀnsligare nervsystem. ca 20% av jordens befolkning har denna förmÄga och detta kan hittas i alla djurarter pÄ jorden, enligt en forskare som heter Elaine N Aron. Hon har skrivit boken "Den HögkÀnsliga mÀnniskan" som jag hÄller pÄ att lÀsa.

Jag lÀser omedvetet av sinnestÀmningar hos andra mÀnniskor. liter som en inbyggd radar. Jag kÀnner av nÀr andra mÀnniskor Àr ledsna eller arga mycket tydligare Àr andra mÀnniskor. Detta pÄverkar mig ibland vÀldigt mycket och pÄ olika mycket. Vissa mÀnniskors energi kan ibland göra mig illa till mods. Det kan ocksÄ mÀrkas med oförklariga grÄt attacker dÄ jag igentligen inte har nÄgon anledning till att vara ledsen, jag vet bara inte var det kommer ifrÄn.

Att vara High sensitive person Àr absolut ingen förbannelse, utan en gÄva. Jag ser och kÀnner saker som andra mÀnniskor ca resten av de 80% inte kÀnner av.

Detta Ă€r nĂ„got som gör mig otroligt trött och krĂ€ver egen tid i Ă„terhĂ€mtning för att hitta styrka. ÅterhĂ€mtning i form av konditionstrĂ€ning. meditation av olika slag och Ă€ven att sitta och skriva som jag gör nu.

Jag skulle nog beskriva mig sjÀlv som en rÀtt introvert person, jag behöver mycket egen tid och tidsperioder har jag inte heller sÄ stort behov av socialt umgÀnge. Och sedan kan det komma perioder dÄ jag Àr vÀldigt extrovert, dÄ jag har vÀldigt stort behov av socialt umgÀnge.

Hsp Àr naturens sÀtt att garantera artens överlevnad. Det Àr sÄ roligt nÀr Jsg lÀser denna bok av Elaine N Aron som heter "Den HögkÀnsliga mÀnniskan" Jsg kÀnner igen sÄ mycket i mig sjÀlv och jag fÄr dÄ bra tips pÄ hur jag skall hantera detta. Det Àr inte mig det Àr fel pÄ, utan naturen har fÄtt mig och 20% av alla mÀnniskor och djur en förmÄga som tyvÀrr de andra 80% inte kan förstÄ pÄ samma sÀtt

Likes

Comments

image

Jag har precis lÀst fÀrdigt denna charmerande bok. Lite smÄÀcklig ibland men riktigt bra i sitt Àmne.

Den förklarar mycket ingĂ„ende hur kroppen Ă€r sammankopplad med tarmen och att mĂ„nga sjukdomar i vĂ„ra liv uppkommer för att vi har problem med tarmarna. Den förklarar matens vĂ€g genom kroppen, till den kommer ut avföring. Den pratar om bakterierna och mikroberna i kroppen. VĂ„ra kroppar Ă€r ett helt eko system. Hur vi skall göra för en bĂ€ttre tarm hĂ€lsa. Även hur imunsystemet pĂ„verkas av vĂ„ran tarm. Utan fungerande tarm sĂ„ har vi inte sĂ„ bra imunförsvaret alls.

Jag har fÄtt en större förstÄelse hur min kropp fungerar och Àven vad som kan vara problem med min egna kropp och hur jag kan hjÀlpa min egna tarmflora till bÀsta hÀlsa.

Har du problem med magen rekommenderar jag att du lÀser denna. ;)

FBO Johanna Siggstedt
0706070332

.

www.johanna.siggstedt@facebook.com

Likes

Comments


image

Idag sÄg jag Äter igen en film jag sett tidigare pÄ Svt play. Den handlar om den Filmaren Damon Gameau frÄn Australien. Han har Àtit sockerfritt i flera Är och har bestÀmt sig för att se hur sockret pÄverkar honom. Han skall hÄlla sig inom ramen av 40 teskedar socker om dagen vilket Àr ett normalt snitt för en australiensare.

Enligt forskare i filmen sÄ Àter en familj 2 vuxna och 2 barn 6 kg socker under i vecka.

Allt började Är 1955 dÄ President Eisenhower fick en hjÀrtattack och vi blev medvetna om hjÀrtsjukdomar.

Det fanns tvÄ olika lÀkare med olika teorier om vad som var grundorsaken till hans hjÀrtattack.

Den amerikanska lÀkaren Ancel Keys ansÄg att fetter i vÄr mat var boven.

medans britten John Yudkin ansÄg att sockret var boven. under de nÀrmaste 20 Ären haglade pÄstÄenden frÄn bÄda sidor.

I början av 70 talet segrade Ancel Keys och fettet blev boven och sockret frikÀndes och

de fettsnÄla dieterna blev pÄ modet och livsmedelsindustrin började göra "hÀlsoprodukter" med lite fett. Men för att maten skulle smaka nÄgot ersattes fettet mot socker som ansÄgs nyttigt.

Det var mÄnga tankar som började snurra hos mig.
Hur kunde det gÄ dÄ fel?
Vad var det som gjorde att Ancel vann "kriget" över John?
Hur kunde man bara sÀga att Àr socker "nyttigt"
Hur kunde livsmedel företagen som te,x Coca cola gÄ sÄdan makt frÄn början?
Detta kommer jag gÄ och fundera pÄ ett tag. Det kommer sÀkert bli ett blogginlÀgg om just detta med Ancel och John för jag vill veta vad som hÀnde

Se filmen och var beredd att bli lika chockad som jag blev.

Jag kommer att fortsÀtta att Àta naturliga fetter som smör grÀdde kokosolja avokado mm och dra ner pÄ kolhydrater och absolut socker. Lite LCHF tÀnkt med andra ord.

Mitt nÀsta projekt Àr att lÀsa en bok som heter Matrevolutionen av Andreas
Eenefelt alias kostdoktorn.se
LÄter detta intressant sÄ följ gÀrna min blogg för framtida inlÀgg. ;)

Likes

Comments

Jag snubblade över denna video om att vara introvert. Susan Cain Àr en kvinna som skrivit en bok quiet "tyst" pÄ svenska om att ta till vara pÄ sin introverta personlighet dÄ vi lever i en vÀldigt extrovert vÀrld. Att vara introvert Àr ingen förbannelse utan med rÀtt verktyg sÄ kan man utrÀtta storverk. Jag ser framemot att lÀsa denna bok.

Under de senaste 2 Ären efter min utmattningssyndrom har jag hittat ett nytt intresse omrÄde. Jag lÀser mycket om personlighets utveckling och har först nu börjat förstÄ mig sjÀlv och min personlighet. Jag har verkligen lÀrt kÀnna sig sjÀlv och att denna personlighetsdrag Àr inget hinder.

Vad tyckte du bÀst om I detta inlÀgg?

Likes

Comments

Tittar ut och ser det grÄa vÀdret utanför och kÀnner hur min introverta sida tar över. Behovet av att trÀffa mÀnniskor och vara social Àr inte pÄ topp. Kroppen skriker efter ÄterhÀmtning ala introvert = Att bara vara med eller utan familjen. Det kan vara att bar sitta i soffan i min egna bubbla med en bok och familjen kan ibland fortfarande finnas runt omkring men att jag Àr lite i min egna vÀrld. Har en underbar partner som Àr lika introvert, han förstÄr mig nÀr jag sÀger att jag behöver "egen tid" för han Àr lika dan om inte mer introvert. Introvert stÄr för att hitta energi och styrka i lugn och ro och att förmycket sociala miljöer drar energi ur mig. Extroverta de finner energi och styrka nÀr de umgÄs med mÀnniskor, de drar energi frÄn oss introverta (kan det i alla fall kÀnnas för en introvert.

Likes

Comments

JANTELAGENS TIO BUDORD
1. Du skall inte tro att du Àr nÄgot.
2. Du skall inte tro att du Àr lika god som vi.
3. Du skall inte tro att du Àr klokare Àn vi.
4. Du skall inte inbilla dig att du Àr bÀttre Àn vi.
5. Du skall inte tro att du vet mer Àn vi.
6. Du skall inte tro att du Àr förmer Àn vi.
7. Du skall inte tro att du duger till nÄgot.
8. Du skall inte skratta Ă„t oss.
9. Du skall inte tro att nÄgon bryr sig om dig.
10. Du skall inte tro att du kan lÀra oss nÄgot.

Jantelagen (norska och danska:Janteloven) Àr en uppdiktad lag formulerad av Aksel Sandemose i boken En flykting korsar sitt spÄr (1933
HÀr ovan har jag skrivit ut Jantelagen. Som en High sensibile person sitter tyvÀrr jantelagen Ànnu lite hÄrdare i vÄrat tankemönster. Som Hsp Àr det inte bara jantelagen i sig sjÀlv som Àr jobbig utan att vi sÄ lÀtt lÀser av andra mÀnniskor. Det Àr bara deras ord som kan sÄra utan Àven det vi kan lÀsa av i deras psyke hur de mÄr och sinnes stÀmning.

Jag tÀnker sÄ hÀr nÀr jag lÀste denna jantelagen.
Varför skall inte jag vara nÄgon speciell? Vad ger det mig att underkuva mig denna tanke? Det ger ju absolut ingenting.
Varför skall vi bara vara EN i mÀngden?

Vad Àr det för fel att tro pÄ sig sjÀlv?
Utan att ha tro pÄ sig sjÀlv betyder jag ju ingenting.
Ja det Àr klart vi alla kan vara bÀttre pÄ nÄgot Àn andra, vi Àr alla individer som fritt fÄr hitta sig en karriÀr utan att kÀnna sig nedslagen.

Visa vÀrlden att du tror pÄ dig sjÀlv. LÄt ingen klanka ner pÄ dig och dina val. Avundsjuka Àr nÄgot vi svenskar Àr bra pÄ.

Googlar pÄ jantelagen och hittar en sida som hÀvdar att jantelagen anvÀndes tidigare av svenska kyrkan för att förtrycka mÀnniskor. Vad ger dem rÀtt att trycka ner mÀnniskor? Svenska kyrkan skall leverera hopp och en posetiv tro, inte att förtrycka mÀnniskor. Kanske detta Àr nÄgot som gör att fler mÀnniskor lÀmnar svenska kyrkan för att inte tolerera dessa levnadsregler och förtryck.

image

Den hÀr nya version tycker jag Àr bÀttre. Den lyfter mÀnniskor istÀllet för att trycka ner mÀnniskor i skorna.

Likes

Comments

Årets första dag sitter jag och går igenom min gamla kalender och hittar så mycket blogg idéer som jag skrivit ned men sen inte tagit tag i det, här skall det planeras. nu skall jag gå igenom dessa. Skriva upp vilken och när jag skall göra detta.  Här har man suttit hemma och känt att jag har haft blogg kramp. Vilken guldgruva jag hittade.

Har ni själva hittat något i era gamla kalendrar?

Likes

Comments

Skulle dammsuga hÀr om dagen och plockade fram mina doftkulor som man suger upp i pÄsen som sedan skall lukta gott nÀr man dammsuger. Tittade pÄ glastuben och inser snabbt att det finns ju ingen innehÄllsförteckning pÄ, min första tanke Àr vad Àr det för kemikalier som jag sprider ut i mitt hem och utsÀtter min familj för - Jag vet faktiskt inte.

Åter igen plockar jag fram mina essentiella oljor frĂ„n Forever living som Ă€r 100% pure (rena) Jag valde Lavendel viket Ă€r en hög koncentrerad olja av lavendelolja. Det luktar sĂ„ gott av naturliga oljor. Tanken pĂ„ att anvĂ€nda syntetiska parfymer i huvud taget kĂ€nns helt fel nĂ€r jag nu har upptĂ€ckt hur stark och underbara naturens dofter Ă€r. Love my oils.

Facebook.com/Johanna.siggstedt
Myaloevera.se/forever-johanna

Likes

Comments

Sheasmör Àr en otroligt bra bÀrarolja (carrier oil) till Forevers essentiella oljor. Den Àr fast i kall form och gÄr att anvÀnda till egna salvor eller egen deo i fast form eller egen lipbalm dÄ den inte Àndrar form som kokosolja gör i rumstemperatur.

Vad jag tycker Ă€r riktigt viktigt för oss i vĂ€stvĂ€rlden Ă€r att anvĂ€nda sĂ„dana oljor dom naturen har att ge, sheasmör produktionen ger kvinnor i Ghana ett sjĂ€lvstĂ€ndigt liv och en möjlighet att försörja sig👍.

Sheasmör bestÀlls lÀttast pÄ nÀtet eller vissa vÀlsorterade livsmedels affÀrer.

Facebook.com/Johanna.siggstedt

Myaloevera.se/forever-johanna

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

image

Tragiskt men vÀldigt sant. Om vi kvinnor skulle fÄ betalt för allt hushÄllsarbete dÄ skulle vi nog vara miljonÀrer. JÀmstÀlldheten i samhÀllet kÀnns vÀldigt avlÀgsen. Det Àr dags att vi tar tillbaka friheten.

Vad vi glömmer bort i jÀmnstÀlls debatten Àr vi alla har olika styrkor kvinna som man. Vissa Àr mer husliga och tycker om att ta hand om barn och hushÄllet, tvÀtt stÀdning matlagning mm medan andra har kroppstyrka och fördrar tuffare arbeten som byta dÀck, snickra mm. Vi glömmer lÀtt bort faktum att vi alla har olika förutsÀttningar och i en relation sÄ kompliterar vi varandra. Vi mÄste jobba som ett team. Att dra kanten som sÀga att kvinnor och mÀn skall vara jÀmstÀllda i allt funkar inte pga av olika fysik och förutsÀttningar. HjÀlp varandra. Prata ned varandra vad tycker du om att göra? Vad tycker du inte om att göra? Dela upp sysslorna efter varandras förmÄga.
Dessa frÄgor tog jag och min sambo och pratade om efter min utmattningssyndrom. Vi delade upp sysslorna och visst sÄ hjÀlper vi varandra men vi har olika ansvarsomrÄden i hemmet. Detta har lett till mindre brÄk hemma och en lÀttare vardag. ;)

Skriv en kommentar om hur detta var intressant för dig ;)

Likes

CommentsDessa frÄgor var nÄgot som jag började stÀlla mig sjÀlv nÀr jag blev sjukskriven. Jag hade ett utvecklings samtal med mig sjÀlv. Första frÄgan hade nÄgra exempel

https://www.youtube.com/watch?v=gxZsBmJ7sw8


Jag försöker nu tÀnka att min jobb situation dÀr jag befinner mig Àr endast just nu för stunden. Och att jag inte kommer vilja vara kvar till pensionen. Alla mÄste vi komma överens med oss sjÀlva vad vi vill ut av livet. :) Denna syn ger mig energi.

"I work full time to make a living and I work part time to make a fortune" By Jim Rhone.

Mitt största skÀl i livet Àr att mina barn skall ha det bra och att jag skall hinna med dem och se de vÀxa upp. Jag blir rÀdd nÀr jag tÀnker pÄ att missa deras uppvÀxt för att jag jobbar för mycket.

Skriv en kommentar om hur detta var intressant för dig ;)

Likes

Comments

Jag Àr tokig i mina eteriska oljor frÄn Forever living. Det gÄr att göra sÄ mycket med dessa oljor. Blanda i fÀrdiga produkter, göra egna produkter [Diy] blanda med en carrieroil och smörja pÄ huden, i en oljebrÀnnare eller olika doftspridare. '

Men en VIKTIG sak att tĂ€nka pĂ„ nĂ€r man köper eteriska oljor Ă€r att KÖP OLJA MED HÖG KVALITET inte kvantitet. En hög kvalitets olja kostar inte 60 spĂ€nn i en affĂ€r utan dĂ„ fĂ„r man lĂ€gga allt frĂ„n 250- 600 spĂ€nn.

Detta beror pÄ att de som Àr billiga Àr utblandat OTROLIGT mycket med en syntetisk carrierolja och eftast en mineral olja direkt frÄn petrolium indistrin.

Skall man köpa etriska oljor lÀgg gÀrna liten mer pengar pÄ en olja dÀr det stÄr 100% PURE förslagsvis Forever living.

DÄ kan du sjÀlv vÀlja din carrierolja av egen smak, typ cokosolja, olivolja mandelolja jojobaolja avokadoolja ja listan kan göras lÄng. Jag anvÀnder gÀrna sheasmör eller bivax för de Àr lite fastare och funkar bra i DIY projekt som salva eller Deo stift.

Likes

Comments

Network marketing/ nÀtverksförsÀljning Àr ett annat sÀtt att organisera direktförsÀljning av varor och tjÀnster som innebÀr att distribution sker genom ett nÀtverk av oberoende direktförsÀljare. Det som drar mig till detta upplÀgg Àr framför allt att fÄ igÄng en verksamhet som jag kan driva hemifrÄn, och hinna med mina barn och inte stressa ihjÀl mig för nÄgon annans dröm och rikedom, varför inte försöka fÄ men egen rikedom? hÀr kommer fördelarna med denna företags modell.

1. LÄg investering (endast de produkter du vill köpa)

2. LÄg ekonomisk risk ( Företagen köper oftast tillbaka produkter du inte vill ha kvar)

3. ObegrÀnsat geografiskt omrÄde (vill du jobba pÄ stranden i Miami sÄ kan man göra det)

4.Uppbyggt varumÀrke ( Om du hittar ett bra mÀrke EJ Äter kvalifierande.)
image

5.Bevisad framgÄngsrik affÀrsmodell

6. Kvalificerad utbildning och support

7. Personligt erkÀnnande, personlig utveckling

8. Resor

9. Alla kan nÄ toppen (du kan gÄ om din sponsor om du gör ett bÀttre jobb)

10. Frihet att vara din egen chef

11. DU bestÀmmer dina egna arbetstider.

12. Frihet under ansvar.

Sen tar det tid att bygga upp, det Àr inget du gör pÄ en dag, utan tar tid.

Det kan vara bra om man har ett vanligt jobb pÄ sidan av under tiden man bygger upp. Och oftast sÄ pÄverkar inte network markering ens nuvarande jobb.

Det som kÀnns skönt Àr att veta att man har ett starkt team bakom sig för stöttning och samarbete. Denna företags modell blir allt vanligare sÀtt att starta upp en egen verksamhet, produkterna Àr redan framtagna, starkt varumÀrke dÄ oftast Àr mÀrket redan marknadsförd.

I dagens stressade arbetsliv med högt tempo och vÀldigt stor konkurrens om jobben Àr det mÄnga mÀnniskor som söker efter nya möjligheter. Viljan att leva med en lugnare tillvaro och kunna vÀlja sjÀlv nÀr man skall vara ledig. Det Àr ocksÄ svÄrt att hitta nya jobb att söka och sÄ Àr det kanske lÀttare att skapa sig ett nytt jobb.wpid-screenshot_2015-04-22-10-50-032.jpg.jpeg

Skriv en kommentar om hur detta var intressant för dig ;)

Likes

Comments

IgÄr sÄ sÄg jag ett videoklipp pÄ fb dÄ en kille blekte tÀnderna med kokosolja och gurkmeja. SÄ i morse bestÀmde jag mig för att prova. Jag en lagom mÀngd cocosolja med gurkmeja och sedan kan man ha lite lite eterisk olja typ Pepparmint. Jag borstade Àven tÀnderna efterÄt med bara tandcreme för att fÄ bort gurkmejan ur munnen efterÄt.

Denna bild Àr efter första borstningen.
NÄ vad tycker ni? SjÀlv tycker jag att tÀnderna blev lite ljusare. Skall bli roligt att se efter flera borstningar och se resultat.

image

Likes

Comments

Fler och fler runt omkring börjar larma om stressig vardag. livet gÄr bara inte ihop, med jobb, familj och fritidsaktiviteter= det vi kallar livet. Vad Àr det som hÀnder??? Vet inte om jag ser varnings klockorna överallt nu nÀr jag sjÀlv har drabbats av utmattningssyndrom = gÄtt in i vÀggen.

Dagens samhÀlle rusar pÄ och springer förbi oss i 190 pÄ 120 vÀg. jobba, jobba, jobba. pengar, pengar. pengar till storföretagen, ingen tanke pÄ personalen. MÀnniskor jobbar mer Àn 100%. DÄ Àr det inte konstigt att mÀnniskor kraschar pÄ löpande band. Vi mÀnniskor som vi faktiskt Àr (och inte robotar) mÄste börja visa storföretagen att detta inte Àr ok.

DĂ€rför kommer vi ocksĂ„ se att mĂ€nniskor hittar andra försörjningsmöjligheter. starta eget, jobba hemifrĂ„n, vinna pĂ„ lotto (skĂ€mt och sido) söka sig till mindre företag. Fler blir Ă€ven hemlösa, lever pĂ„ gatan, lever pĂ„ tiggeri. Är detta ett samhĂ€lle vi vill ha?

NÀr jag kraschade insÄg jag tillslut vad jag hÄller pÄ med , jobbar grymt mycket, ser aldrig mina barn som Àr mitt allt. TrÀffar aldrig sambon, vilket resulterar i mycket brÄk hemma. Var hos min lÀkare fÄr nÄgra veckor sedan som sa att jag nog aldrig kommer att kunna jobba i samma tempo igen, aldrig mer heltid för dÄ kraschar jag igen och dÄ finns risken att jag blir inlagd. Hoppas att denna insikt stannar kvar fast jag jobbar deltid och inte försvinner i ögonvrÄn igen. Och vill jag det dÄ? NEJ absolut inte. vill inte bli sur kÀrringen hÀr hemma igen. kÀnner mig rofylld hÀr hemma. Jag har tid att prata med mina barn igen. Livet kan bara gÄ framÄt. Har man fÄtt en ögonöppnare som jag kÀnner att jag fick skall ingen fÄ stÀnga dem igen :-)


Likes

Comments