Nu har de gått lång tid igen... sen jag skrev senast. Det blir nog inte bättre än såhär.

Helgen har gått alldeles för fort. I fredags jobbade jag 10h, sen fixade jag och Patrik ihop en tacokväll hos oss tillsammans med min mamma, pappa, lillebror och hans flickvän. Supermysigt!
Jag och min lillebror har aldrig riktigt dragit jämt och har nästan alltid velat ha ihjäl varandra så fort vi spenderat mer än 3 minuter i samma rum. Men sen min storebror gled ifrån familjen och startade ett eget liv där de inte fanns plats för oss så har jag och min lillebror kommit varandra mycket närmre. Ur de onda kom något gott. Även om jag är ledsen och besviken för att min relation till min storebror är lika med noll så är jag oerhört tacksam för att jag har min finfina lillebror, som faktiskt inte är så liten längre. I maj fyller han hela 18 år?!? Och ska ta körkort, även om jag vet att jag alltid kommer köra mycket bättre än honom så vet jag att han kommer klara körkortet galant <3

Lördagen var min och Patriks dag! Åkte först till Helsingborg för att fixa mina naglar, nu när fotbollen är igång igen så funkar de inte med tippar så gjorde bara gelé och silverchrome på mina egna. Sen körde vi in till Landskrona, vi skulle egentligen ätit på pölsemannen men till vår stora besvikelse så hade dom stängt!!! Blev kaffe och kanelbulle på Espresso House istället. Efter fikan var de äntligen dags för fifty shades darker. SÅ BRA FILM!! En bra dejt helt enkelt!

I söndags hände de inte mycket, slappedag i Billeberga och sen årsmöte i Tågarp. Ändå godkänd dag! Laddade upp batterierna ordentligt inför en 6-dagars vecka på jobb :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är de måndag igen, ny vecka och nya möjligheter!
Jag har verkligen ballat ur, jag äter skit VARJE DAG. Godis, choklad, kakor och så vidare. Det här med vikten har jag kämpat med i stort sätt hela mitt liv.
Jag börjar på en "diet" är duktig i kanske 1-2 veckor sen "syndar" jag och då går de nästan alltid utför. Jag har inget tålamod, ser jag inget resultat helst samma dag så ger jag upp.

Jag hade en period i livet där jag faktiskt var sjukt duktig och gick ner en hel del, för en gång skull var jag nöjd med min kropp. I för sig så tränade jag 6 dagar i veckan och åt nästintill inga kolhydrater.
Men sen träffade jag Patrik och fick ett jobb som innebar kvällar och helger. Innan dess så handlade de enbart om vad andra tyckte om mig, självförtroendet baserades på min kropps utseende. Men sen blev jag snabbt bekväm med att ha någon som patrik som aldrig sagt ett ont ord om min kropp och det tog lång tid innan jag förstod att man kunde träna på förmiddagen om man jobbade på eftermiddagen ;) Vilket gjorde att jag gick upp hälften av de jag gått ner.
Så nu är vi här, en bekväm tjej som är väl medveten om sina extrakilon och att man mår bättre av motion ändå så prioriterar jag soffan innan jobb. Kanske beror de på vädret? Eller att jag inte har en hund som måste gå ut? Eller för att jag är lat och bekväm.

Tänker inte avsluta inlägget med att jag ska ta tag i de och börja på en ny diet eller något sånt. För Patrik bara skrattar åt mig då eftersom jag sagt de minst tusen gånger och ändå har inget hänt.
De jag kan skriva utan att lova något är att jag ska försöka bättra mig, för min egen skull! Att bara äta skit en dag på helgen ska väl inte vara så svårt att hålla.. eller? Haha

Likes

Comments

Precis som rubriken säger så är de min jobbhelg! Igår tog jag ett extrapass på 10h, tiden bara sprang iväg. Efter jobb så körde jag och Patrik till väla, skulle ha en present till Patriks systerson. Det blev ett par supersöta hängselbyxor från newbie! Snabbt inom hemmakväll, rituals och ö&b avslutade sen vårt shoppande med veckohandling på maxi. Tog en spontanare ut i skogen för att äta hemmagjord pizza tillsammans med Johan, Matilda och Rebecca. En lyckad fredag!

Idag skulle jag egentligen kört in till Lillolas och sprungit tillsammans med laget, men jag är fortfarande förkyld.. Hur kommer det sig att jag alltid blir de så fort jag börjar träna ordentligt? Blir riktigt bitter! Passade på att vila i soffan istället innan Rebecca hämtade upp mig för en eftermiddag/kväll på jobb. Vi hade laddat upp med godis och pepsi max så de gick ingen nöd på oss!

Nä nu måste jag sova! Kanske får ta och uppdatera om något mer än bara de jag gör om dagarna, får klura ut något roligt!

Likes

Comments

I fredags så jobbade jag 10h, tiden gick så himla fort! Efter jobb så körde jag, Rebecca och vårt lånebarn till väla, uppdraget var att hitta en klänning till henne som hon sen kunde ha på ett bröllop. Thank god for Zara!
Avslutade kvällen i soffan med pasta carbonara och The good wife, rekommenderar starkt den serien!

Startade lördagen med ett löppass i Lillolas tillsammans med mina lagkamrater, det blev 6 km sammanlagt, lite intervaller och styrkeövningar. Min bil beslutade sig för att haverera totalt så fick köra och lämna den till mekanikern, väl hemma städade jag hela huset för på kvällen vankades de tapas tillsammans med några kollegor! Kvällen avslutades på cardinal och jag landade i sängen runt 05, en riktigt lyckad lördag!

Idag mår jag mindre bra.. vaknade redan vid 9 då tyckte jag att jag mådde oförskämt bra men jag måste fortfarande varit full för efter frukosten somnade jag igen och när jag vaknade så kändes de som jag blivit överkörd av en lastbil.
När jag väl orkade ta mig upp ur soffan så packade vi in katterna i bilen och körde till Billeberga, mamma och pappa hade köpt MAX till mig <3 nu ligger vi bara i soffan och tittar på film, lär väl göra de resten av dagen!

Lite bilder från kvällen! Tur Rebecca tänkte på att fota 😃

Likes

Comments

Sovmorgon, det är bland de bästa jag vet! Låg i sängen och slötittade tv fram till de var dags att göra sig i ordning inför jobb, 8h gick väldigt fort och nu inväntar jag nattpersonalen med lite grey's anatomy. Sen blir de bingen direkt, klockan ringer 05.20 imorgon... som tur är så har min lediga helg en massa kul att bjuda!

Likes

Comments