Header

​hejsan nu är vi inne på sista veckan och idag kommer jag att ha stängt med tanke på vädret, men välkomna imorgon istället, ses då :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Då var 1a veckan av sommarlovsentreprenör färdig :).. Veckan har vart helt ok med tanke på vädret.. Annars har jag haft det kul.. Det kommer att bli ändringar med mina öppettider. Istället för klockan 14:00 så kommer jag att öppna 15:00 och stängningstiden blir densamma runt 17/18 beroende på hur många som är ute.. Hoppas vi ses under de två andra veckorna :))

Likes

Comments

​pga att det har regnat så kommer jag att ha min premiär imorgon istället så välkomna imorgon kl 14:00 ist

Likes

Comments

Hejsan, alla glada! Idag är det äntligen premiär för det jag har väntat på. Hoppas ni är taggade för det är jag, så ses vi på premiären idag kl 14:00 på skateboardparken :))

Likes

Comments

För er som undrar så är det här min mobila verksamhet ligger 😊

Likes

Comments

​Hejsan, alla glada och ivriga besökare. Nu är det klart med hur och vart mitt café ska drivas, tyvärr bov det ingen lokal men det fick bli en plan B. Plan B är nämligen ett mobilt café som till största del ska hålla till vid skateboardparken. Det är premiär nu på måndag.

premiären startar klockan 14:00. 

Hoppas vi ses

- kramar från José 

Likes

Comments

​Hejsan och god morgon! Hoppas allt är bra med er nu är det bara 6 dagar kvar innan öppning. Förhoppningsvis så kommer det komma upp ytligare ett inlägg senare idag om vart min verksamhet ligger. 

Likes

Comments