Header

Idag är det ingen bra dag alls.. jag är nedstämd och irriterad. Känner mig allmänt ledsen. Så idag ska jag och Livia bara vara hemma. Kramisar

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hjälp vad trött jag är.. haft fullt upp idag. Åkte och storhandla med pappa och Livia idag, var så fruktansvärt skönt att handla mycket nu. Så tacksam att min pappa skjutsar mig överallt och hjälper mig med saker. Allt hade varit så mycket svårare utan mina föräldrar.
Iallafall så åkte jag till Johanna efter jag matat Livia så var Hanna där med Elina. Gofisen! Johanna bakade paj så det var gott. Nu har jag plockat i ordning här hemma och nattat Livia så jag ska snart hoppa in i en dusch. Äntligen.
Sovgott 💓

Likes

Comments

Nu har jag precis badat Livia och just nu sitter jag och matar henne innan hon somnar för natten. Imorgon ska jag passa på och storhandla för det behövs verkligen.. tänkte sätta mig och skriva handlingslista när Livia har somnat.
Imorgon blir det att umgås med Johanna och Hanna, ska bli så mys.
Kram & godnatt💓

Likes

Comments

Hejsan. Kom precis hem från BVC och gud vad Livia går upp i vikt fort och växer haha. För 2 veckor sen vägde hon 5078g och var 57,5cm lång. Idag när vi vägde och mätte så vägde hon alltså 5620g och var 60cm lång😱 hon bara växer oj växer..
Var så himla skönt att gå idag, så varmt och skönt. Var ner i tvättstugan direkt när jag kom hem och jag kan säga det att de var inte lätt att bära Livia OCH tvätten.
Nu matar jag Livia sen tänkte jag njuta lite av glass!👍🏻

Likes

Comments

Idag är det lat dag här, vi tänkte mysa runt i pyjamas hela dagen och bara ta det lugnt. Jag är inte så pigg idag så det här passar idag känner jag. Livia fick hem lite nya kläder idag på posten jag tänkte visa. Imorgon är det dags för BVC igen👍🏻

Likes

Comments

Har faktiskt precis lagt mig i sängen och herregud vad skönt det var! Var så himla trött när jag var hos Johanna och Stella så vela bara somna. Livia var också trött nu så hon har somnat, jag har fått plocka undan lite nu här hemma så det var skönt. Godnatt så syns vi imorgon!💓

Likes

Comments

Jag och Livia vaknade vid 8 idag, jag hoppa in i en dusch direkt och åt frukost efter. Sen promenera jag och Livia ner på stan för att möta Johanna och Stella så vi gick och käka lunch! Nu är vi hos Johanna och tar de lugnt👍🏻

Likes

Comments

Allt börjar med att jag har högt blodtryck, väldigt högt. Barnmorskan skickar mig till förlossningen för att kolla att allt ser bra ut. Vilket det gjorde förutom blodtrycket. Vi gjorde en hinnsvepning vilket inte var så skönt, jag var öppen 1cm så det var därför hon kunde göra en. Vi bokade igångsättning redan dagen efter så vi skulle skrivas in klockan 08:00. Sov nästan inte nånting och jag klev upp 05:00, 05:30 gick min slempropp här hemma. 08:00 skrivs jag, mamma och Livias pappa in. Och vi bestämmer vilken metod vi ska köra på och det blir medicinering, man kan ta upp till 8 doser och få dom varannan timme. Jag är öppen 2 cm när jag skrivs in och klockan 09:00 får jag första dosen, har lite "mensvärk" då. Vi spelade lite kort, åt och vilade upp oss inför kommande timmar. Tiden gick och jag var less för ingenting hände, klockan 22:15 får jag dos nummer 7 och fortfarande öppen 2cm.. 22:36 går mitt vatten när jag sitter och gungar på bollen och efter börjar mina värkar snabbt bli intensiva. 23:45 önskar jag att få ryggmärgsbedövning och hittills har jag andats igenom mina värkar utan lustgas sen vid 00:20 börjar jag med den och det var verkligen min bästa vän! 01:35 får jag ryggmärgsbedövningen så jag fick alltså vänta ungefär 2 timmar. 02:10 gör dom en koll och jag är öppen 6cm, 03:50 är jag öppen 8cm och mina värkar är fruktansvärt jobbiga men kämpar igenom och tänker att snart är det över snart kommer Livia ut. 04:50 gör dom en koll jag är öppen 10cm, äntligen. Så fort dom går ut känner jag att det börjar trycka, jag ber mamma gå och hämta barnmorskorna för nu kommer hon så jag vill börja krysta direkt. I 50min krysta jag sen 06:12 kommer min fina dotter upp på bröstet 3986g och 52cm lång. Så underbar känsla! Så glad att allt gick bra och vi mådde bra, fick sy 2-3 stygn! Föda barn är det mäktigaste jag har gjort att det liksom tog 21 timmar att föda barn, världens finaste flicka fick jag💓 Livia fick tyvärr gulsot så hon fick sola 1 dygn.. stackarn. Sen efter 4 dagar fick vi äntligen åka hem!

Likes

Comments

Sitter och kollar lite på tv samtidigt som jag äter gott, Livia har somnat. Äntligen. Varit mycket gnäll nu på kvällen. Jag gjorde i ordning jordgubbar med ovispad grädde med socker, super gott! MEN jag läste att om man äter jordgubbar och ammar kan det leda till kolik och diarré så jag åt 5 jordgubbar sen kasta jag. Får se om hon reagerar nått, får hoppas på det bästa.

Likes

Comments

Vi har precis varit på kosläpp, var så himla kul och se vad glad dom blev att komma ut! Och jag tappa min telefon i marken när jag klev ut ur bilen så glaset sprack.. vilket var mindre kul. Nu är vi hos mammas jobbarkompis i Norrsundet och fikar, sen på hemvägen ska vi hälsa på storebror!

Likes

Comments