Ciao!! Livet ler :) hahah har inte så mycket annat och säga. Lite blondare har jag väl blivit sen jag senast bloggat. Nu ska jag åtminstone försöka blogga regelbundet men får se hur det går. Dagen har iallafall varit bra. Skola som vanligt och nu lite myspys med Jenni. Till kvällsmål ska vi laga lite Skagenröra vi lägger på rostat bröd. Så gott!! Men nu säger jag gonatt för ikväll :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Skit längesen jag senast blogga med det är pga att jag inte haft någon dator. Men nu har jag en fungerande dator så ska försöka börja blogga lite igen. Så hoppas ni vill fortsätta läsa :)

Likes

Comments

Ett härligt veckoslut bakom!! Fredag spendera jag för de mesta hos Charlotta med taco-kväll o en massa härliga människor. Lördagen var jag hela dagen hemma och på kvällen fick vi gäster så både god mat och Alias gick kvällen ut på. Söndagen var som en vanlig söndag sover nästan hela dagen och på kvällen ett varv till stan!! Nu började nya veckan men som tur har jag bara två dagar skola sen höstlov!!

Kram josse

  • 418 Readers

Likes

Comments

Jätte länge jag sist blogga :/ men nu tänkte jag börja igen lite smått. Här är några härliga bilder från ett härligt veckoslut med dom bästa. På fredagen var jag fö de mesta ute med Jennifer, Alec och Nodde. Lördagen blev det att fara till stugan. Så mös lite där med valpparna Cajsa och Tjorven. Söndagen blev det fotbollsmatch och efter den träffades jag och jenni. Nu börjar skolveckan igen men lite tröst är att det närmar dig ekenäsmarknaden som är på torsdag och fredag!!

Kram josse

  • 517 Readers

Likes

Comments

​Suttit valpvakt idag igen, fick även några härliga bilder på dem. Första dagen på hela sommarlovet som har varit jätte varm så att man kunde knappt ligga i solen på bakgården. Fixade till mig på dagen och gick ett varv till stan för att träffa kompisar o kolla lite i butiker. Hitta faktist en ny "Helly Hansen" rock som jag är sjukt nöjd över. Ikväll skall jag träffa Jennifer och kanske nån annan också, vi får väl se vart kvällen leder!!

Kram Josephine :)

  • 720 Readers

Likes

Comments

Skönaste kvällen på länge! Ansiktsbehandling och Oreo kex, kan det bli bättre?! Det här borde alla människor få vara med om.

Kram Josephine

  • 766 Readers

Likes

Comments

Hej o hopp, idag har jag egentligen inte gjort någonting, suttit en stund valp vakt med Ronja. Alla har varit så spända för att idag har den första valpen öppnat ögonen! Var också faktiskt ett varv var jag till stan med mamsen för att köpa konfirmations gåva till Lucas och ett par örhängen till mig. Köpte ett par stjärnörhängen men tyvärr har jag ingen bild på dom :( Just nu sitter jag bara hemma och kollar bl.a. på resor. Förhoppningsvis får jag en bild imorgon på valpen (skrållan) som öppnat ögonen, som jag kan sätta ut en bild på.

Kram Josephine

  • 833 Readers

Likes

Comments

Snart börjar skolan och man får träffa alla sina vänner som man inte sätt på hela sommarlovet. Här är några vänner som är kanske mest saknade av alla. Men flickor det är mindre än en vecka tills vi ser varandra igen!! Kan inte vänta längre.

Puss&kram josephine

  • 851 Readers

Likes

Comments

Tack och förlåt alla för fredagen. Började dagen med lunch på kw med mamsen! Sedan kom Eelin till oss och vi började fixa oss och sen gick vi till stan o träffa alla kompisar. Kvällen slutade med en vrickad fot men också med många nya bekantskaper.

Kram josephine :)

  • 820 Readers

Likes

Comments

Började dagen med att fixa till ögonbrynen och fransarna hos Malin. Efteråt mötte jag upp Heidi och lunchade på Serendi. Sen gick vi runt i stan och hitta lite skoltillbehör i det grymt vackra vädret och just nu sitter jag bara och lyssnar på musik med Heidi och väntar att klockan slagit 21.00 för då kommer "Allsång på skansen" där vår kompis Wilma kommer sitta så hoppas att vi ser henne :)

Kram Josephine

  • 795 Readers

Likes

Comments