Min vardag

Jag måste bara börja med att be om ursäkt, verkligen. Men livet kom i kapp mig lite och jag har denna helgen varit tvungen att prioritera allt annat än bloggen. Super dåligt, men kände att det behövdes och nu är jag tillbaka. Har i alla fall haft en underbar helg med mina fina vänner, som varit så välbehövligt.

I lördags pluggades det GA på förmiddagen, därefter direkt till jobb och sedan var det snabbt hem och the party was on. Nej men det var ju som sagt afterski på Esters i helgen, och det slutade med att det blev förkrök hos mig - blandat tjejer och killar. Vi alla kanske fick i oss en liten smutt för mycket, men gud så roligt vi hade det verkligen. Så lyckat! Ännu bättre att det också faktiskt snöade?

Sedan blev det ju då utgång och igår tillägnades dagen åt städning och med Kiara som även sov över här. Nu har jag varit hemma ifrån skolan en stund, och har bara suttit med plugg, då det just nu känns som en tung ryggsäck på ryggen. Bara att kämpa sista tiden in i mål.


Likes

Comments

Min vardag, Outfits

Jacka + Tröja Zara / Byxor Carlings / Skor Nike / Väska Tory Burch

För lunch begav vi oss till kronhuset där vi även mötte upp Deniece. Både jag och Kiara tog deras vegetariska lasagne, rekommenderar starkt. Var super gott verkligen. Och gud så mysigt vi hade det - som jag saknat båda dessa töser. Vänner är livet.

Underbara skapelse.

Alltså vilken dag hörrni? Det är ju vår, eller? Är i alla fall super glad att vi bestämde oss för en mys dag i Göteborg, precis vad jag behövde. God mat och gott sällskap med massa tjöt och härlig energi + underbart (!!) väder på detta, vad finns det att klaga på?
Nu väntas det somsagt jobb till stängning, mindre kul, men ha en toppen fredag och kram på er.

Likes

Comments

Min vardag

Efter mycket om och men, bestämde jag och Kiara oss i morse för att strunta i skolan och bara ha en mysdag. Dels för att det var så extremt längesedan men också för att vi båda bara hade en lektion, som vi båda kände, ändå inte skulle ge oss någonting. Så vi drog oss en längre stund, för att sedan gå upp och göra lite frukost.
Varsin smoothie bowl, knäcken och espresso.
Så nu ska vi klä på oss för att sedan bege oss in mot Göteborg för en mysförmiddag, innan det är dax för mig att bege mig hemåt igen för jobb.

Likes

Comments

Kost & Hälsa, Min vardag, Träning

Efter min första, och enda, lektion idag begav jag och Lovisa oss in till Göteborg för lite catch up och mys, som var huvudsyftet, men även för att slänga en liten blick på det här med balklänning. Är sååå stressad över detta. Vi kikade in en liten snabbis på dressroom linné, vilket kanske inte är det optimalaste, då man helst (eller i alla fall jag)vill ha en klänning som inte aaaalla andra har - och hälften utav alla man känner har ju köpt sin där. Vi provade i alla fall några, men ingen alls som kändes wow.

Därefter gick vi ner till kafferosten, för varsin god chevrésallad med latte till. Super gott och fräscht. Där blev vi sittandes en stund, tills det var dax att bege sig hemåt igen och ladda upp inför ett benpass med Paulina.

Benpasset

- Superset Zumo deadlift på bräda i smithmaskin och gående squat med gummiband: 4x10
- Variation av squat i smithmaskinen, med gummiband: 4x10 (bild 2)
- Utfall med bakre fot på stepbräda: 4x10
- Höftlyft i smithmaskinen: 4x10
- Gående utfall: 4x10
- Kickbacks i cable maskin: 4x10

Vi avslutade med superset, squat i cable och cable pull throughs: 4x10

Likes

Comments


1. Jag beroende av kaffe. Älskar kaffe i all dess form. Från godis till glass. Dricker lätt 4-5 koppar om dagen, vilket har resulterat till magkatarr ett antal gånger, haha.. Men jag klarar mig inte utan det.

2. Jag är även beroende utav handsprit. Överkonsumerar detta något sjukt.

3. Jag har enda sedan liten ålder haft fotfobi. Fötter är bland det äckligaste jag vet och jag har ingen förklaring till varför.

4. Alla tilltalar mig "jossan", så de fåtal gånger jag hör mitt fullständiga namn, tycker jag bara att det låter konstigt.

5. Popcorn och holiday dipp är något utav det godaste jag vet. Testade det för första gången i julas, och nu är det alltid med på lördagssnacket.

6. Jag är även tidsoptimist då det bara skriker om det. Tror alltid att jag har mer tid än vad jag har, vilket slutar med att jag oftast kommer sent. Något jag på senare tid dock blivit mycket bättre - en eloge till mig.


Jag tyckte det var dags för en liten "saker du kanske inte visste om mig lista". Lite tråkigt kanske och mainstream, men vad gör det.

Likes

Comments