Hej igen allesammen.

Glædelig 11. december, og glædelig 3. søndag i advent! Jeg tænkte det var tid til at i skulle lære mig lidt bedre at kende - derfor får i her en hel masse omkring hvem jeg egentlig er haha ;)

Mit navn er som sagt Josephine Stampe, og jeg er 16 år gammel. Til dagligt går jeg i 1u på Sct. Knuds Gymnasium. Vi er en naturvidenskabelig klasse, og jeg går på linjen Matematik A - Bioteknologi A - Fysik B. Jeg har altid interesseret mig for naturvidenskaben, og det betyder desværre også at samfundsfag osv. ikke lige er en af mine spidskompetencer haha.

Jeg er en meget udadvendt pige, og jeg holder rigtig meget af at bruge tid sammen med min familie og mine veninder. Det er virkelig noget der kan løfte mit humør utrolig meget. Jeg er enebarn, og jeg bor sammen med begge mine forældre - og så min kat.
Èn der helt sikkert også kan løfte mit humør, er min skønne kæreste Pelle, som jeg har været sammen i et halvt års tid nu.

Jeg har en kæmpe passion for mode og skønhed, og jeg ELSKER at give andre inspiration, og ikke mindst selv blive inspireret af andre. Jeg har også brugt rigtig meget tid på gymnastik, dans og ballet før i tiden - dog holder jeg lige p.t. en pause fra sporten, så jeg lige kan få styr på skolen osv. Men for tiden går jeg ofte i fitness sammen med min mor.

Jeg håber i har fået et lidt bedre indblik i hvad jeg er for en person!

I må have det super godt, indtil vi ses igen.

Instagram / josephinestampe
E-mail / josephinestampe@live.dk

Likes

Comments

Hej igen allesammen.
Lige en hurtig opdatering fra mig af. Glædelig 4. december, og ikke mindst glædelig 2. søndag i advent!! Jeg håber i har haft en skøn weekend, og har fået julehygget en masse. Jeg er så småt igang med at pynte op på mit værelse, samtidig med at jeg desværre har en masse lektier der venter på at blive lavet..

MEN.. Jeg har i dag været så heldig at få Pernille Teisbæks 'Dress Scandinavian' i adventsgave! Det var et af de største ønsker på min ønskeliste, og jeg var så heldig at få den af min skønne mor her i morges. Jeg er allerede godt igang med den, og wow hvor er hun dog inspirerende! Kan virkelig anbefales.

Ellers har jeg brugt dagen sammen med min kæreste og ellers bare hygget med mine forældre.

I må have det super godt, indtil vi ses igen!

Instagram / josephinestampe
E-mail / josephinestampe@live.dk

Likes

Comments

Hej allesammen.
Nu er vi så småt begyndt at nærme os december ;) Derfor tænkte jeg at det ville være oplagt at mit første indlæg på bloggen skulle være en lille julegaveguide. Alle disse lækre sager har ihvertfald sneget sig ind på min ønskeliste i år.
Her er lidt for en hver smag - om man mangler et par lækre sko, lidt pleje til huden eller en god bog.

I må have det super godt, indtil vi ses igen!

Instagram / josephinestampe
E-mail / josephinestampe@live.dk

Likes

Comments