Som det ska vara på midsommar så är det inte speciellt bra väder här hemma detta året heller men en fin krans har jag och mamma fixat och från shoppingen i onsdags så har jag också fixat en klänning till idag. Det blir ett mysigt firande med nära vänner till familjen och god mat.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Förra veckan började bra med vädret men de senaste dagarna har det varit molnigt och har varit runt 14 grader. Vädret får gärna bli bättre så man kan börja göra lite av det grejer man har planerat att göra hela våren. Ha en bra vecka, kram!

Detta är ifrån min "födelsedagskalas" med släkten.

Likes

Comments

På måndagen så blev det först en "konsert" i kyrkan där jag och 3 av mina vänner var en av de som sjöng och sen så hade vi en tjej-dag med dom i 8:an. Vi hade lite fika och sen spelade vi kubb och tipsrunda.

På tisdag så var det skolavslutning där vi fick betyg och rektorn hade tal där även 9:or fick priser i olika ämnen. Jag var hemma lite efter 10 och sen fixade jag bara här hemma för att bli firad av mina vänner med övernattning. Då fick jag ett presentkort på Väla, en bikini, ett fotoalbum och en vattenflaska och av min familj fick jag te muggar och ett armband. Vi vaknade vid 8-9 tiden på onsdagen och vid 12 åkte alla hem och sen har jag bara solat och tränat fotboll. Det var bara en mysig födelsedag och jag somnade vid 11.

Idag så blev jag väckt av byggare som fixar på vår gata och sen så är det då dåligt väder att jag bara är inne hela dagen för att några av mina vänner är på Liseberg. Ha en bra dag, kram!

Likes

Comments

Idag så blev jag klar med min klänning i slöjden och den blev bra tyckte jag. På idrotten så fick vi hoppa volter och sånt så det gjorde jag, Filippa och Teo hela lektionen. Direkt efter skolan så åkte vi till Väla och jag handlade träningsbyxor, en träningströja och sen 3 tröjor ifrån bikbok. Det jag egentligen skulle ha var en sommarklänning men det blev inte så men det var en lyckad eftermiddag. Kl 18 åkte vi till en restaurang och åt middag med släkten och nu ska vi bara mysa. Ha en bra kväll, kram! ( Blir bilder på kläderna när jag hinner)

Likes

Comments

Idag har det inte riktigt gått min väg alls. Började med att vara nervös inför en No muntlig redovisning som egentligen inte skulle vara svår men kändes så. Sen åkte jag till tandläkaren och hon fixade det lite annorlunda än vad jag ville fixa det. Till slut så skulle jag gå hem från skolan, det spöregnar och när jag kommer halvvägs hem så kommer jag på att min lillebror har nyckel hem och inte jag så får leta efter honom på hela skolan och sen gå hem igen. Kommer hem genomblöt och inser att jag har so till imorgon som jag behövde plugga till. Nu har jag bara tagit det lugnt i soffan och helgen ser ljus ut. Ha en bra kväll, kram!

Likes

Comments

Hela helgen har jag inte haft internetuppkoppling så det har blivit att bloggen har varit stilla. Så det har blivit total isolering från instagram, snapchat och då också bloggen. Jag kom hem vid 11:30 och då var det att kolla sociala medier ett bra tag. Bestämde mig sen för att kolla youtube som är en favorit och sen gå ut och hoppa studsmatta som har blivit en daglig rutin att göra just nu. Det var helt underbart väder så man ville vara ute ett tag. Sen blev det en film att kolla på för jag fick ont i knäna och sen hoppa igen.
Arne som är en vän till pappa kom till mitt hus och då åkte vi på en motorcykel runda till Kullaberg, Nyhammsläge, Höganäs och sen hem. Nu så ska jag ta en dusch, läsa i min deckare som är till skolan och sen bara chilla för resten av dagen. Ha en bra dag, kram!

Likes

Comments

Idag var det KM (kommunmästerskap) i Höganäs och det gick helt okej för min skola som kom 3:a i hela tävlingen. Jag tävlade i 80m och kom till semi men åkte ut där. Jag var även med på stafetten och där blev vi 3:a. Annars har det bara varit en bra dag med mina vänner från min och och andra skolor. När jag kom hem så pluggade jag engelska för en uppsats ska vara klar nästa vecka och så jobbade jag i matten inför provet den 1 juni. Det blev lite volter och sånt på studsmattan och sen en dusch. Resten av kvällen har jag bara chillat vid tv:n. Ha en bra kväll, fredag imorgon! Kram!

Likes

Comments

Igår så blev det en eftermiddag med Ebba och Filippa. Ebba och jag gick till affären och handlade och sen gick vi och hämtade Filippa och sen gick vi igen till affären för att Filippa skulle köpa lite. Där satt vi och pratade och sen gick vi till Filippa och hoppade på hennes studsmatta och hade kul. Sen blev det träning där jag fick hålla på med trampolin, luftkudde och öva flickis för första gången så det var bra. Idag så har jag åkt till husvagnen i Ängelholm och solat så jag har blivit bränd på ryggen... Vid 15 tiden så gick vi till stan och kollade i affärer och jag letade efter klänning men hittade ingen... :-( bara att leta vidare... Men för att lätta humöret så åt jag och Sebbe på Subway. Ha en bra kväll, kram!

Likes

Comments

Jag har varit fullt upptagen med skola, sporter och vänner så då blir det att bloggen kommer sist och oftast inte alls så här kommer bilder från de senaste veckorna.
Likes

Comments

Denna veckan har varit bra. Jag har fått bra betyg denna veckan och har börjat jogga med Fanny och Ebba på vissa morgnar. Jag har börjat träna och fått igång mitt gamla schema så allt är på sin plats. Nu sitter jag i husvagnen och ska vara här till imorgon eftermiddag när vi har firat Sebbes 13 års dag som var igår. Jag har även jobbat på min klänning i slöjden och shoppat konfa present till mig. Har varit en underbart skön vecka där jag har kunnat haft shorts 3 av 5 dagar så det har varit superbra! Ha en bra dag, kram!
Likes

Comments