Jag behöver inte prata med dig hela tiden för jag väntar hellre tills vi ses för att prata om min dag och vecka i detalj. Jag behöver aldrig känna mig avundsjuk för jag vet att när du och jag tittar på den otroligt snygga personen på restaurangen kommer du fortfarande alltid välja mig. Jag behöver inte alltid få bekräftelse av dig för jag vet att du alltid tycker att jag är vacker. Jag behöver inte oroa mig att du inte svarar för du ringer mig sen ändå. Jag behöver inte säga hur allt runt omkring oroar mig för jag vet att du redan märkt det. Om du visste hur mycket jag uppskattar dig och hur stor tacksamhet jag känner för att du är du. Jag älskar dig så mycket att du är min vardag och tanken på att förlora dig är aldrig där för jag tar det för givet att du oavsett stannar kvar. Bästa vänner litar på varandra och jag vill lita på dig. Och lita på att allt som har hänt oss faktiskt kommer ha en mening. För vi är fan värda en mening.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagen spenderas med pensel i handen och ett antal låtar. Dessa är på repeat. Blir så extremt glad när jag ser framsteg, efter att ha rensat 20 års sparande i garaget, slängt, spacklat, slipat, grundmålat så är jag nu på andra lagret av målningen och det börjar bli så fint. Känslan av att göra något och slita för det är alltid skön så trots alla om och men så går det verkligen framåt. KUL.

Likes

Comments

Idag blir första dagen jag blir "ensam" på två veckor. I två veckor har jag varit med människor 24/7. Det låter kanske inte så mycket, men det känns mycket. Först med mina vänner i Lissabon i tio dagar och sen här hemma med mina barndomsvänner i 3 dagar. Känns väldigt konstigt, jag har verkligen haft de så nära mig och gjort aktiviteter dagligen, men nu är det slut med det. Nu ska jag städa, packa upp från Lissabon hehe - skjuter alltid upp sånt och sen göra klart mitt garage så jag kan flytta in dit någon gång med min symaskin och musiktillbehör. Längtar, men processen är rolig - bara lite utdragen då jag blev sjuk innan jag åkte iväg, så har inte gjort något på ca 3 veckor.

Ja vad ska jag göra nu då när jag är "ensam"? Är ångesten påväg krypandes? Ja, sannerligen är den det men det gäller nog för min del att fortsätta hålla mig sysselsatt och stänga av tankarna så magkatarren och ångesten inte bryter ut. Har alltid dämpande magkatarrtabletter nära tillhands men de är inte direkt så effektiva så det gäller att jag bara andas, lyssnar på musik när tankarna kommer och höra av mig till vänner då jag känner mig ensam.

Ha alla en jättefin måndag

                                  Baby Klara and m e

Likes

Comments

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till?

Lea Michele

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?
Alltså.

3. Har du bra självförtroende?
Ja, det tycker jag ändå att jag har, jag trivs rätt bra i mig själv trots alla mina konstigheter.

4. Nämn tre saker på din att-göra-lista?
Min göra-lista-nu-inom-kort: Köpa hyllor till garaget, göra något åt mina fula naglar och fortsätta rensa min garderob

5. Beskriv ditt drömutseende.
Vacker och sensuell som Shakira, stil som Vanessa Hudgens och stora pigga ögon som Mila Kunis.

6. Någon du har kysst?

De flesta i min närhet

7. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Jaaa strumpbyxor i olika färger och några scarfs hihi

8. Är du nöjd med din profilbild på Facebook?
extreeeemt. Assnygg.

9. Vad väljer du, godis eller chips?
Godis!! SURT lösviktsgodis

10. Hur uppvaktar man dig?
Charmig, ser mig för var jag är och skrattar med mig åt alla mina dumma skämt. Lista

11. Har du rykten efter dig?
Massor, sjukt krävande med paparazzis och allt de skriver i tidningarna.

12. Din absolut sämsta egenskap?
Min impulsiva sida är en av mina sämsta men samtidigt den bästa. Har stunder då jag inte tål mig själv pga att jag inte tänker innan jag utför något, och stunder då jag bara känner ren tacksamhet över det.

13. Din bästa egenskap?
Att jag är väldigt kramgo och älskar att få andra människor att känna sig uppskattade.

14. Kan en vara vän med sitt ex?
Kan en säkert. Jag har dock inte kunnat hänga med ett ex som en riktig kompis eller i ett kompisgäng men stöter jag på den personen så är det klart att jag alltid kommer se den mer som en vän än "bara någon jag kände".

15. Har du kysst en kompis?
Si. Claro

16. Hade du kunnat ha distansförhållande?
Jag vet verkligen inte, det beror helt på hur ens relation ser ut och hur bra vänner en är. Ett tag skulle nog absolut gå men det är inget jag eftersträvar. Men skulle A vilja/behöva flytta en längre bit bort så skulle jag aldrig stå i vägen för honom då hans välmående är något jag värderar högt.

17. Hur lång är du?
170 cm.

18. En vacker person?
Salma Hayek

19. Ett boktips?
Sarah Dessen <333 Mycket mer än så är min favorit.
Min fina vän Malin rekommenderar Öppnas i händelse av min död av Liane Moriarty - ska läsas.

20. Bäst just nu?
Ljuset av att det är sommar.

Likes

Comments

Nu var det länge sedan jag skrev. HEJ. Alla ni jättemånga läsare som jag har. f u n n y
Har inte alls varit taggad överhuvudtaget på att skriva då psykisk ohälsa och 20års kris pågått dessa månader. Oavsett om jag har haft en vårtermin som har varit mycket spenderande i mitt huvud med alla olika sorters tankar och stress så har jag även haft en händelserikt och spännande år eller ja månader.
Stress, magkatarr, hoppat av skolan och skaffat nya intressen har verkligen gjort att jag påbörjat en ny fas i mitt liv. En fas jag mer och mer välkomnar med öppna armar. Jag märker både att jag mognar som person och att jag långsamt men successivt växer som människa. Denna vår har nu spenderats av jobb, renovering i garage och semester. Jag är mycket glad över allt jag lärt mig dessa månader och vill verkligen klappa mig på axeln för att jag alltid tar mig på nya utmaningar efter att ha gett upp på andra.

Med denna skrivning vill jag börja resten av min sommar och önska mig själv en god natt.
Här är mina bilder från portugal 12 juni - 22 juni 2017.
Med världens finaste vänner

Likes

Comments

Hej blogg.

Kom precis hem från att ha varit med mamma och kollat bio, vi såg The girl on the train och jag måste säga att den var riktigt bra!! Lite läskig, lite psykisk, mycket drama. Otroligt sevärd! Det började med att jag och mamma läste den boken i somras och efter det var båda hela tagna så när de sa att filmen skulle komma ut i november så var det bara att längta o hoppas att den skulle leva upp till våra förväntningar. Och jag måste säga att den verkligen gjorde det. Boken kanske va snäppet bättre, men jag är nöjd.

Imorse hade jag mattelektion i fyra timmar, FYRA timmar. Jag höll på somna i typ tre..Förstår ni hur extremt uttröttande det är att lyssna på andra derivata och cirkelns ekvation osvosv om en inte är någon som älskar matte av hela sitt hjärta? Otroligt!!

Efteråt åkte jag till söder och mötte min fina Niva. Jättebra person som kan verkligen lyfta mitt humör från 0 till att, ja glömma ångest och problem. Hon får mig verkligen att känna mig som en gladare människa. Min bästa.


Likes

Comments

​Mycket fint låt. Riktigt imponerad av Noah Cyrus. Hennes första låt och redan 4 miljoner visningar på två dagar. Tror på denna tjej! Go giirrllll

Likes

Comments

Dagarna går, vaknar - äter - tittar ett avsnitt(eller två) på glee och sen pluggar jag resten av dagen. Så enformigt, men så ser varje dag ut just nu. Plus att jag äter sjukt onyttigt, känner att jag förtjänar det efter att jag pluggar så mycket nu... Lol. Det blir slut med det på måndag, efter kemitentan så kan jag luta mig tillbaka några veckor och njuta av advent istället. Längtar så mycket till julen att jag nästan spricker. Så tacksam jag är över att se fram emot julen och har nära o kära att fira den med... Så alltså..Vad har jag egentligen att klaga över? Jag vet egentligen inte.

Tittade på nyheterna idag.. Jag finner inte ens ord för skuldkänslorna jag får över att jag klagar på mitt liv. När mitt framför näsan på mig krig sker. Som jag inte ens behöver vara delaktig i. Pga att jag föddes på en annan plats. Jag vet ju egentligen, alla vet nog egentligen. Men som vi människor är så bra på så går vi in i vårt egna och struntar lätt i vad som händer i omvärlden eller bredvid oss och då glömmer vi till slut också. Det var verkligen en väckarklocka att se idag. Jag väcktes. Och detta "klagande" över mitt egna liv får va slut nu.

Joffe. Skärp dig och ryck upp dig. Se livet, njut och lev!! Ser du inte allt fint omkring dig? Öppna ögonen. Sluta oroa dig, sluta vara deppig. Ta tag i saker och försök skapa ordning på allt som känns struligt. Är du inte nöjd. Ändra på något då! Kämpa för det du vill ha, det som skall ske, ja det sker. Men du kan inte sitta och tycka synd om dig? Max någon timme och sen får du resa på dig. Var tacksam, och du kommer se allt det fina som är runtom dig. Allt kommer lösa sig.

-Ja jag ska försöka. I promise

Likes

Comments

I flera dagarna nu så har jag gått utan att prata, gått utan att lyssna. Sitter i stället instängd med mina tankar och förstår inte varför det är så svårt att öppna munnen. Jag hör att jag pratar men jag kommer aldrig ihåg om vad. Samma med dom som är omkring mig. Jag kan vara med min bästa vän, kompisar från klassen, pojkvän, familj men jag kan inte uppskatta. Inte anstränga mig för att höra vad de säger, vad jag säger. Jag sitter i mitt huvud med mina tankar och tänker "hur i hela friden hamnade jag här?". Så trött och omotiverad. På kvällarna och mornarna kan jag knappt röra mig. Jag fattar inte liksom vad poängen är. Och medan det låter så hemskt att skriva så, så kan jag inte säga att jag överdriver. Jag vill vara tacksam för allt gott i mitt liv men det går inte just nu. Letar bara efter att få kickar, köpa något nytt, ändra mitt utseende, se hur det går för aktier, titta på skräck eller realityserier med för mycket drama. Detta påverkar framförallt mina studier. Jag är ofokuserad, märker att resultaten inte blir det jag egentligen kan och helt plötsligt känns det som att lärarna undervisar på grekiska. Det är så himla svårt, jag orkar inte resa mig. Sitter här i mitt huvud och tittar på hur världen och mitt liv tickar på men jag är inte delaktig. Det är som en mur. En genomskinlig glasvägg där jag ser ut över alla men ingen ser mig. Eller når inte mig. Det gör mig så väldigt ledsen men ändå så kan jag inte gråta. Jag skrattar hellre, sånadär lite påtvingade skratt eller skrattar för att inte höra mina egna tankar, eller för att det är snällt mot någon annan. Jag önskar så innerligt att det snart kommer en dag då jag skrattar för att jag verkligen känner lycka. Eller gråter för att släppa ut känslorna. För just nu, orkar jag inte ens resa mig.

Likes

Comments

Hej min fina lilla blogg.

Sitter just på på golvet i mitt rum och försöker hitta motivation till att plugga, motivation till att ställa mig upp, och att orka denna vecka. Alltså.. Skolan. Hur svårt kan det vara att fokusera i några timmar och sen må bra för att en faktiskt tagit sig tid för att förstå och lära sig? Tydligen MEGA svårt. Iallafall idag. Hade prov imorse och i helgen jobbade jag, så nu har jag ingen energi kvar. Många frågar hur en orkar jobba medan en pluggar, men jag måste säga att jag gillar det ändå. Det blir ett avbrott från skolan och allting går på rutiner så det är inte mycket tänka ändå förutom att en blir rätt trött av kunder, stå hela dagarna och vara ute i kylan. Hehe servicejobb </3 Har verkligen en hatkärlek för det.

Det värsta är ändå tentaveckor... Tentaperioder är verkligen så extremt dränerande och tröttsamt. Bara ett konstant pluggande och så fort en tar avbrott eller paus och gör något annat så kan en ändå inte sitta lugn. Tankarna går dit hela tiden. Usch. Om en vecka är det över, men nu.. dagarna jag har framför mig. Det är bara att kriga, plugga, kötta. FY. Good luck till mig.

Ska faktiskt efter provet nästa vecka unna mig och gå till frisören då jag inte pallar längre att få utväxt heeela tiden. Det var roligt att ha helblondt men nu blir det ändring på dem så jag slipper lägga massa pengar på blockering. Idéer på hur jag borde göra?


Likes

Comments