Hej blogg.

Kom precis hem från att ha varit med mamma och kollat bio, vi såg The girl on the train och jag måste säga att den var riktigt bra!! Lite läskig, lite psykisk, mycket drama. Otroligt sevärd! Det började med att jag och mamma läste den boken i somras och efter det var båda hela tagna så när de sa att filmen skulle komma ut i november så var det bara att längta o hoppas att den skulle leva upp till våra förväntningar. Och jag måste säga att den verkligen gjorde det. Boken kanske va snäppet bättre, men jag är nöjd.

Imorse hade jag mattelektion i fyra timmar, FYRA timmar. Jag höll på somna i typ tre..Förstår ni hur extremt uttröttande det är att lyssna på andra derivata och cirkelns ekvation osvosv om en inte är någon som älskar matte av hela sitt hjärta? Otroligt!!

Efteråt åkte jag till söder och mötte min fina Niva. Jättebra person som kan verkligen lyfta mitt humör från 0 till att, ja glömma ångest och problem. Hon får mig verkligen att känna mig som en gladare människa. Min bästa.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Mycket fint låt. Riktigt imponerad av Noah Cyrus. Hennes första låt och redan 4 miljoner visningar på två dagar. Tror på denna tjej! Go giirrllll

Likes

Comments

Dagarna går, vaknar - äter - tittar ett avsnitt(eller två) på glee och sen pluggar jag resten av dagen. Så enformigt, men så ser varje dag ut just nu. Plus att jag äter sjukt onyttigt, känner att jag förtjänar det efter att jag pluggar så mycket nu... Lol. Det blir slut med det på måndag, efter kemitentan så kan jag luta mig tillbaka några veckor och njuta av advent istället. Längtar så mycket till julen att jag nästan spricker. Så tacksam jag är över att se fram emot julen och har nära o kära att fira den med... Så alltså..Vad har jag egentligen att klaga över? Jag vet egentligen inte.

Tittade på nyheterna idag.. Jag finner inte ens ord för skuldkänslorna jag får över att jag klagar på mitt liv. När mitt framför näsan på mig krig sker. Som jag inte ens behöver vara delaktig i. Pga att jag föddes på en annan plats. Jag vet ju egentligen, alla vet nog egentligen. Men som vi människor är så bra på så går vi in i vårt egna och struntar lätt i vad som händer i omvärlden eller bredvid oss och då glömmer vi till slut också. Det var verkligen en väckarklocka att se idag. Jag väcktes. Och detta "klagande" över mitt egna liv får va slut nu.

Joffe. Skärp dig och ryck upp dig. Se livet, njut och lev!! Ser du inte allt fint omkring dig? Öppna ögonen. Sluta oroa dig, sluta vara deppig. Ta tag i saker och försök skapa ordning på allt som känns struligt. Är du inte nöjd. Ändra på något då! Kämpa för det du vill ha, det som skall ske, ja det sker. Men du kan inte sitta och tycka synd om dig? Max någon timme och sen får du resa på dig. Var tacksam, och du kommer se allt det fina som är runtom dig. Allt kommer lösa sig.

-Ja jag ska försöka. I promise

Likes

Comments

I flera dagarna nu så har jag gått utan att prata, gått utan att lyssna. Sitter i stället instängd med mina tankar och förstår inte varför det är så svårt att öppna munnen. Jag hör att jag pratar men jag kommer aldrig ihåg om vad. Samma med dom som är omkring mig. Jag kan vara med min bästa vän, kompisar från klassen, pojkvän, familj men jag kan inte uppskatta. Inte anstränga mig för att höra vad de säger, vad jag säger. Jag sitter i mitt huvud med mina tankar och tänker "hur i hela friden hamnade jag här?". Så trött och omotiverad. På kvällarna och mornarna kan jag knappt röra mig. Jag fattar inte liksom vad poängen är. Och medan det låter så hemskt att skriva så, så kan jag inte säga att jag överdriver. Jag vill vara tacksam för allt gott i mitt liv men det går inte just nu. Letar bara efter att få kickar, köpa något nytt, ändra mitt utseende, se hur det går för aktier, titta på skräck eller realityserier med för mycket drama. Detta påverkar framförallt mina studier. Jag är ofokuserad, märker att resultaten inte blir det jag egentligen kan och helt plötsligt känns det som att lärarna undervisar på grekiska. Det är så himla svårt, jag orkar inte resa mig. Sitter här i mitt huvud och tittar på hur världen och mitt liv tickar på men jag är inte delaktig. Det är som en mur. En genomskinlig glasvägg där jag ser ut över alla men ingen ser mig. Eller når inte mig. Det gör mig så väldigt ledsen men ändå så kan jag inte gråta. Jag skrattar hellre, sånadär lite påtvingade skratt eller skrattar för att inte höra mina egna tankar, eller för att det är snällt mot någon annan. Jag önskar så innerligt att det snart kommer en dag då jag skrattar för att jag verkligen känner lycka. Eller gråter för att släppa ut känslorna. För just nu, orkar jag inte ens resa mig.

Likes

Comments

Hej min fina lilla blogg.

Sitter just på på golvet i mitt rum och försöker hitta motivation till att plugga, motivation till att ställa mig upp, och att orka denna vecka. Alltså.. Skolan. Hur svårt kan det vara att fokusera i några timmar och sen må bra för att en faktiskt tagit sig tid för att förstå och lära sig? Tydligen MEGA svårt. Iallafall idag. Hade prov imorse och i helgen jobbade jag, så nu har jag ingen energi kvar. Många frågar hur en orkar jobba medan en pluggar, men jag måste säga att jag gillar det ändå. Det blir ett avbrott från skolan och allting går på rutiner så det är inte mycket tänka ändå förutom att en blir rätt trött av kunder, stå hela dagarna och vara ute i kylan. Hehe servicejobb </3 Har verkligen en hatkärlek för det.

Det värsta är ändå tentaveckor... Tentaperioder är verkligen så extremt dränerande och tröttsamt. Bara ett konstant pluggande och så fort en tar avbrott eller paus och gör något annat så kan en ändå inte sitta lugn. Tankarna går dit hela tiden. Usch. Om en vecka är det över, men nu.. dagarna jag har framför mig. Det är bara att kriga, plugga, kötta. FY. Good luck till mig.

Ska faktiskt efter provet nästa vecka unna mig och gå till frisören då jag inte pallar längre att få utväxt heeela tiden. Det var roligt att ha helblondt men nu blir det ändring på dem så jag slipper lägga massa pengar på blockering. Idéer på hur jag borde göra?


Likes

Comments

Alltså sammet! Se hur snyggt det är! En riktig trend som börjat nu.
Mina favoritfärger just nu i sammet är mörkblå och rosa/beige. Tycker det är snyggt oavsett om det är på möbler, klänningar, tröjor, kostymer, underkläder, skor. Det är inte heller bara på tjejer det passar, det finns såå mycket fina bombarjackor i sammet till även killar! MÅSTE införskaffas. Den där nyckeldetaljen för alla modehus just nu. Vet att HM och Zara, Gina, Mango, jaa de flesta butikerna har börjat sälja det. Älskar när gammalt mode kommer tillbaka, allt kommer tillbaka så en får försöka att inte slänga/ge bort för mycket när en tröttnar på sina kläder. För vips så är det inne igen!!Likes

Comments

Idag hålls det amerikanska valet. Det kan ju knappas va någon som har missat det? Haha. Vart en än kollar så dyker det upp information om valet. Men det är dock väldigt bra att alla blir informerade. Någon som ska följa det? Tycker att det är väldigt spännande och intressant. Skulle egentligen inte säga att jag är den som älskar politik och följer varenda litet steg dem gör osv men jag finner det otroligt viktigt ändå att ha en viss koll på vad som händer! Är faktiskt väldigt säker på att Hillary kommer vinna, efter att ha sett debatter, intervjuer och artiklar så tycker jag att hon vinner med hästlängder och lite till. För tillfället stod det på expressen att hon just nu har 202 elektorer och Trump har bara 164 av 270. O de säger även att det är 90% chans att Hillary kommer att vinna. Men då valet inte riktigt börjar förrän om typ två timmar så kan det väl ändras ganska mycket tänker jag. Men hoppas inte.. Tycker även att det är väldigt fint och bra att många inflytelserika personer som Leonardo DiCaprio, Lady Gaga, Beyonce, Miley Cyrus (och fler!) har uppmanat det amerikanska folket att verkligen rösta. Då det är knappt hälften som röstar? Väldigt tråkigt. Önskar det var fler som förstod vilken skillnad det gör om alla lägger sin röst. vad är annars demokrati än att varje människans röst ska bli hörd? Nu hoppas jag ändå på ett spännande val!! Hihi, ha en fin tisdag!

Likes

Comments

Här sitter jag och kämpar med kemiin. KEMI. Alltså. Visste ni att en vattenfri ättiksyra inte leder ström pga att det inte finns några joner där som kan göra det? det måste alltså innehålla vatten för att elektrisk ström ska kunna leda där. Mycket viktigt att veta tycker jag. Så varsågod, där har ni fått gratis kunskap!!
Syrran och en vän till oss sitter och tittar på Forrest Gump och äter godis. Ett mycket bättre val att göra än att plugga om syror och baser. Hur viktigt egentligen är det för mig att veta om salpetersyra och svavelsyra och hur starka syror det är? Jag har verkligen inte tänkt att bli kemiker eller kemilärare. Jag tänker bli något annat. Vet ni andra vad ni ska bli? Det är något jag alltid går runt och tänker på. Vad vill jag göra med mitt liv? Vilken plats kommer bli den där jag spenderar min största vardag på? Spelar pengar roll? Hur mycket? Vill jag satsa på det kreativa eller gå mot ingenjörshållet? Eller något där emellan? Jag vet inte, det är så himla svårt. Jag tror en bara måste göra det en känner är roligt, eller intressant. Och kanske måste en prova på flera utbildningar och jobb tills en vet. Samma med relationer, en kan inte alltid veta på en gång att en hittat rätt. Det är som en bergodalbana. Livet alltså. Upp och ner och upp och ner. Det gäller bara att njuta på vägen upp och inte bli för rädd på vägen ner. För till slut hamnar allt på plats ändå och blir bra igen. I hope.
Godnatt alla fina människor. xxoxoxo

Likes

Comments