min bästa bästa Germanotta

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Beskriv din höst med tre ord?

Mörker, regn och mys

Vad är det bästa/sämsta med hösten?

Det bästa är att längta hem på dagarna efter sin säng och att dricka en varm kopp te, mm..
Det sämsta är att en inte riktigt har bestämt sig för hur varmt klädd en måste gå för att inte frysa, haha ett ständigt problem

Hur höstmyser du?

Genom att sitta uppe på kvällarna och ha långa konversationer med människor jag tycker om. Och shoppa för vintern!! SÅ mys.

Hur ser din höstoutfit ut?

Byxor, sneakers, som jag fortfarande använder hehe.. Hur kan en inte??? Dock går vattnet igenom så fort jag går utanför dörren. Långärmade tröjor, halsdukar!! och fina olika läppstift.

Vad har du på TO-DO listan just nu?

Plugga, plugga och plugga lite till. Köpa en gosig jacka och komma på vad jag ska ha på haloweenfest på lördag.

Bästa musiken för regniga dagar?

Vilka serier rekommenderar du att följa? Eller kanske någon sevärd film?

Hmm. det här med serier är jag ju svag för.. Kollar om Glee för tillfället hehe och har int planerat vilken jag ska se efteråt. Kan dock säga att om ni inte har sett Stringer things så är det dags att titta på det. PÅ EN GÅNG.

Vad är den höstigaste maträtten?

SOPPAAA!!!! Eller pasta

V
ar hänger du helst under helgen?

Hemma eller hos Alex

Har du någon inplanerad resa för den närmaste framtiden?

Jaaaaaa, ska boka resa till Amsterdam med syrris!!!!

Likes

Comments

Att ha ångest.. usch vad jag inte orkar med det. Det suger ut min energi och lust för livet totalt. Vissa dagar och veckor kan jag känna att det är borta. Och så fort jag inte känner ångest mer förskönar jag det genom att tänka "men fy vad töntig jag var!! Hur kunde jag ta den där känslan på allvar? det var ju inte på riktigt." Men så fort jag känner det där, att trycket över bröstet och illamåendet är borta så kommer den tillbaka.

Jag orkar inte, glädjen kom efter lång tid att kämpa och sen är det över. Varje gång. Varför är det så? Jag vet inte. Jag vet allvarligt talat inte. Jag hatar den där känslan i bröstet, jag hatar att behöva trycka undan tårarna och känna mig konstant orolig för nästa beslut i livet man måste ta.
Det är tidskrävande, dränerande och känslan av att den är där är konstant.

Är det för att jag är olycklig? Är det för att jag inte vet vad jag vill göra i livet? Är det för att du rädd över att göra fel? Att bli lämnad eller sårad? Eller bara känna att vad jag än gör så kommer jag misslyckas?
Jag vet inte. Jag vet verkligen inte. Jag är bara så trött. Trött på den där känslan att vara otillräcklig.

Det värsta är att jag verkligen inte är ensam med att känna så. De flesta jag känner, vänner och familj i denna ålder kämpar med ångest. Och för ofta hör jag folk som ger upp för de inte pallar leva en dag till med denna känsla. Det är fruktansvärt. Det får mitt hjärta att brista för dom personerna och deras familjer.

Vad är meningen med denna ångest? Hur blir en fri ifrån det? Eller lär en sig någonsin leva med att den är i bakgrunden? För dom dagarna det slukar upp en vet jag inte vad jag ska göra. Jag vill gråta och gömma mig, samtidigt springa och fly.

Glad ändå är jag att jag har kommit bort ifrån panikattackerna, då min psykolog för två år sen hjälpte mig att få bort det har det bara varit någon här och där. Och nu när jag vet hur jag ska hantera det så har det verkligen blivit bättre. Men ångesten har inte gått bort.. Ständigt orolig och ständigt tänkande som inte försvinner. De dagar och stunder det är borta är guld värda. Och en dag hoppas jag att det blir majoriteten av dagarna. För detta håller inte. Jävla ångest.

Likes

Comments

USCH VART HAR JAG HÅLLIT HUS?? Märker när jag saknar att skriva i bloggen igen, det är alltid när mina tankar blir så ihopslingrade och så extremt ologiska då jag märker att jag måste skriva. SKRIVA ner sina känslor och tankar mina vänner är så otroligt viktigt.. Oavsett om en vill uttrycka sig genom en låt, en text, en bild, en lyris, en dikt. what so ever. Alla kanske inte tycker så men jag måste säga att det är det som alltid hjälper mig mest. På grund av att det ärdå jag ser med mina egna ögon på ett papper/dator vad som försegår i mitt huvud och kan reda upp allt bättre då det känns som mest rörigt. JA jag är rörig, och svår säger många. "Joffe du är nog den mest komplicerade personen jag känner" Förstår inte vad dom pratar om, jag är ju hur kul som helst.
Vad glad jag är att jag skriver igen! Ska verkligen försöka att bli bättre på det.

Hopp in i duschen nu efter en hel dag i skolan och mys med familjen.

juste jag har skaffat glasögon, blivit flin, börjat på kth och varit i Tbilisi

Likes

Comments

Hejhoppp

ÅH va härligt jag har haft det. Får jag säga så? Skryta lite... Mina dagar i Rom var fantastiska, med fantastiska människor. Det dåliga var att det gick så fort!! Helt plötsligt var det över!
Vädret, maten, sällskapet, shoppingen, sevärdheterna!!! ​Om du inte har varit i Rom.. ÅK DIT. Det är ett måste. Flygtid 3 timmar. Snabbare än till Dalarna. Så åk.
Nu är det sju dagars jobb sen åker jag till Spanien och träffar min familj som åker några dagar före mig. 


ett pyttelitet titt på vår vistelse 

Likes

Comments

Människan är vacker.
Varenda person har sina fel och brister likaväl som fina positiva sidor.
Går vi in och ser djupet i varje enskild person kommer vi nog bli ganska skrämda. Det är därför vi automatiskt håller avstånd till de flesta, pga vi förstår inte varandra. Alla har sitt lass, bra som dåligt och vi kommer aldrig kunna se in i någon annan människa än oss själva. Våra känslor, tankar, inbillningar, önskningar, hopp, ånger, allt vi har inom oss.
Hur vackert egentligen? Lite läskigt också. Vi är rätt ensamma, men det som gör det rättvist är att det är samma sak för alla.
Alla har olika livsförhållanden och förutsättningar men alla börjar med samma mål, - klara av livet. På ett eller annat sätt ska vi klara det. Och definitionen om att "klara" det? Hur gör vi det? Jag vet inte.
Men på det sättet har vi alla våra egna problem, egna relationer och egna regler och gränser för hur vi vill välja att leva livet.

Lyssnar på låten Stay Alive just nu. I headset, passande. Låten är (vad jag känner till) från filmen the secret life of Walter Mitty. En helt fantastisk film med ett himla bra skådespeleri av Ben Stiller.
Den filmen visar upp människa på ett sånt fint sätt, att även den minsta av alla människor kan vara den som gör mest eller det som betyder något. Att den personen oavsett hur liten en känner sig, kan göra förändring, hoppas, lyckas. Finna kraft, styrka, mod, frid och lycka.
I bakgrunden av låten hör jag snark. Av en av de finaste människorna. Jag undrar om han drömmer just nu och om han väcks om jag tar hans hand. Kan jag orka hålla mig vaken bara för att se på honom i någon timme. Se vad han gör omedvetet. Då jag bara kan se honom.
Världen är inte väsentlig vid det tillfället När en sover och vi kan försvinna i vår egna värld som vi alla designat som vi vill på egen hand.
Det är så livet borde vara.
Vi bord kunna känna att vi har möjligheten att designa vårt egna liv, inte styras för mycket av världen. Utan älska livet, alla människor runt om, se för vad folk och livet verkligen är och dessutom hoppas på sig själv. Då kanske vi känner att vi klarar oss i livet, med frid i själen.


Puss

Likes

Comments

Så fort jag vaknade imorse satte jag på säsong 4 av Orange is the new black... Så himla bra. Alla borde se det. Avsnittet jag såg idag var dock riktigt magstarkt och jobbigggtt och jag fick lite panne haha men som sagt. Himla bra. Tog choklad efteråt för att lugna nerverna.
Nu och hela helgen blir det jobb,
puss hoppas alla får en fin fredag

Likes

Comments

Min kära är verkligen fin han.
Under alla omständigheter och alla knäppa förhållanden hamnade vi ändå här, tillsammans/kära.
Alltihop började som en röra. Eller nej. Jag var en röra, livet kändes för långt och eländigt och jag försökte ta tag i mig själv och skärpa till mig. Där och då visste jag inte att du hade sett mig, några månader innan och tänkt "Hon. Henne är det något speciellt med, henne ska jag ha." Skrämmande. Och det var så du var. Från första gången du pratade med mig, jag hade ingen aning om vem du var och jag brydde mig knappt. Och efter flera oavsiktliga möten kom du till mig och frågade om jag hade planer för kommande måndag, då kom jag på mig själv att svara snabbare än jag tänkt nej och så väcktes något i mig med.
​​Framåt och spontan som du är drev du mig framåt, hjälpte mig upp på fötterna och visade en annan sida av livet som jag aldrig sett förut, men rädd och bitter som jag var över att fastna för någon igen tog jag flera steg åt sidan med bestämd tanke om att vilja bli självständig. Men till och med då fanns du där, inte långt bor men ändå så avlägsen. Och med en del skam i kroppen kom jag tillbaka till dig, och du tog emot mig med öppna armar.
​Min bästa vän blev han fort, och kärleken för honom växte och sedan var den där. Det kom så naturligt. Efter att först känt mig så rädd för att få känslor för någon igen, rädd för alla krav, olikheter och hinder så visade han mig likheter, ljus, kärlek och tillit. 
Min kära... är verkligen fin han

Likes

Comments

Ojjjj vad jag är borta dessa dagar... Jobbar, åker runt, träffar vänner, familj, min kärlek, blir inspirerad av livet, lär mig nya saker.. life's a gift.
Men allting är inte en dans på rosor, nu sitter jag på sängen med kläder överallt och försöker rensa lite sånt som är sönder eller som jag ALDRIG använder. För jag tror ju alltid att jo men jag kommer använda detta någon gång!! Kläder är intressant på det sättet att det finns faktiskt alltid NÅGOT tillfälle att använda den där rosa/rutiga skjortan eller sätta på sig den där lite för korta kjolen eller ha på sig den tröjan som är lite för liten. Nu blev det roligt det här med att sortera och dona.
Kläder. - arkitektur, stil och en reflektion på vem en är och vill vara. - Blair Waldorf
Helt fantastiskt, detta med att ha möjlighet att kunna se in i sig själv och försöka sätta färger, modeller, skönhet, accessoarer till det för att matcha. Vi alla gör det, medvetet som omedvetet. Men ändå är jag alltid den som säger "DET ÄR INSIDAN SOM RÄKNAS" Och absolut, det håller jag verkligen med om, det är ju jag som säger det. Men det handlar väl mest om att inte bli dömd så fort, och att kläder - det yttre, materialistiska ska ge alla en chans till att uttrycka sig själva.

Likes

Comments