Alla går igenom detta någon gång i livet och det är något som är väldigt allvarligt. Ingen ska behöva känna att den inte kan gå till skolan eller jobbet (ja, även vuxna kan bli mobbade!). Man ska inte behöva känna att när man går till sin arbetsplats så är det någon eller några som finns där för att hacka ned på en och se snett på en. Man ska inte behöva känna sig osäker och rädd på en arbetsplats.

Om alla bara kunde sluta bli så avundsjuka på varandra att de låter sin ilska och avundsjuka ta sig ut på den personen och göra den illa fysiskt och mentalt m.m.  så skulle världen bli mycket bättre.

Jag vet inte om mobbning på jobbet kan vara lika allvarligt som i skolan men i skolan så tror jag det är mycket svårare att sätta stopp för det man blir utsatt för. Jag säger inte att det är så (detta är bara jag vad jag tror), men att barn blir mer försvarslösa och rädda så de kan inte sätta stopp för mobbningen lika lätt som vuxna kan. Alla mobbare kommer i olika storlekar och med olika personligheter men det betyder inte att man inte kan sätta stopp för dem. Det man behöver göra för att sätta stopp för det man blir utsatt för är att man pratar med sina föräldrar (om man är ett barn, vuxna kan ju också prata med sina föräldrar men det löser ju inte så mycket då). Jag gjorde detta när jag blev utsatt för mobbning, jag berättade allt för min mamma och pappa och vi hade ett möte med mina mobbare. Jag och mobbarna. Mötet hjälpte inte så mycket men sen insåg jag att mina mobbare bara var ett par idioter som inte hade något bättre för sig just då. Jag började inse att jag har en anledning att vara på denna jord och att jag vill försöka hitta min anledning, min anledning var att stoppa mobbning och försöka få alla som blir utsatta , att fatta att de är fina och allt det där, att de inte ska lyssna på sina mobbare, och att de ska få självförtroende och "växa", att de ska hitta det som gör de glada och att de ska göra det. Lycka är det som krossar en mobbare, så le massor även om du int känner för det. Somsagt så hittade jag min anledning och jag bestämde mig för att sluta bry mig om vad andra tycker , och sluta slösa min tid på sånna människor.

Om man är vuxen och blir utsatt för mobbning så kan man antingen sluta sitt jobb eller stå upp för en själv och visa att man är modigare en vad de tror, och anstränga sig mer i jobbet så man kan lyckas bättre än de. Liksom, skrattar bäst som skrattar sist typ. Hahah. Det jag menar är att man inte ska visa sig svag, utan att man ska växa och tro på sig själv. En mobbare är bara en avundsjuk liten jävel som inte har något bättre för sig just då och blir lycklig av att se någon annan lida. (Ursäkta mitt språk!!!)

Angående osäkerheten... Om du är osäker.. SLUTA JÄMFÖR DIG MED ANDRA MÄNNISKOR! du är perfekt som du är oavsett storlek, kön, kläder, pengar, hudfärg m.m. Gud och dina föräldrar skapade dig såhär och du måste inse att du är helt perfekt. Du kanske inte är perfekt i allas ögon men du ska inte bry dig om vad de tycker. Det finns många andra som tycker att du är perfekt och du borde lyssna på dem för DU ÄR PERFEKT!! <33

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Välkomna denna nya pojke till världen, Joy! 💗💗💗💗💗💗💗
Han är min bonuskusin :)


Likes

Comments

Ljuset finns för att visa vägen när ditt liv är som mörkast❥

Myskväll:
Just nu äter jag lite chips och så kollar jag på tv med pappa. Vi kollar på något konstigt program där saker sprängs, haha. Jaha, nu bytte pappa kanal till youtube...☻Likes

Comments

Idag så har jag varit i skolan. Vi hade inte så roliga lektioner, jag menar inte att alla är tråkiga men aa...

Detta var dagens lektioner:
No,So,Syslöjd,Svenska,Idrott och sen kommer jag inte ihåg om det var något mer.

Jag har haft jätte roligt idag med mina kompisar. Vi skrattade typ hela tiden.

Efter skolan så var jag med min kompis Carolina/Carra. Vi drack te och kollade runt i hennes rum och spelade wii och kollade på Youtube. Det var roligt tycker jag.

Jag är mycket tacksam för att ni läser min blogg. Asså mellan 45-127 läsare har jag. För det mesta har jag typ 70-127 men på ett inlägg har jag 45 men jag tycker det är mycket ändå. Asså jag fattar inte att så många läser just min blogg. Det är fett coolt! Tack så himla mycket!

Förlåt att jag inte uppdaterat så mycket på sistone men jag har haft massor med prov och läxor. Jag är ledsen för det. Jag ska börja uppdatera mera, jag lovar!

På fredag ska jag till globen och se på idol, ska bli så roligt. Jag kommer få se 1D och Lisa Ajax och Mollie Linden. Fett roligt! Jag sitter nära scenen.

Tack och hejdå så ses vi i nästa upplägg :)

kram/josephine

Likes

Comments

Hej alla läsare! Jag känner att jag inte uppdaterat så mycket på sistone så nu tänkte jag skriva lite om vintern typ 😞


snart blir det ju vinter och då kanske ni undrar vad man ska ha för sminkningar och så.. så jag tänkte fråga er en sak, vill ni att jag ska skaffa mig Youtube och typ göra sminkvideos och så? ❤


skulle vara jätte snällt om ni kommenterade!

Likes

Comments

Hej alla nu tänkte jag prata om mode igen fasst jag inte är skit duktig på det men aja...

Alla har ju jeans nu så därför brukar jag ha det och för att det är skönt! Jag ska ge er ett tips vart man kan köpa bra/snygga jeans.Jag brukar köpa dem på Lindex,H&M, BikBok och  Hollister. Ps: har nyss fått en jacka från hollister som kommer från U.S.A !!

Bra tröjor kan ni köpa på Hollister och Bikbok.. jag tycker dem har dem bästa ialafall.

Och bra/billiga smycken kan ni köpa på Ur&Pen och Kicks ;)

Telfonskal kan ni köpa på alla affärer men jag tycker kicks har dem bästa :)

Det var lite tips vart ni kan köpa bra smycken,kläder och telefonskal<3333

Hopps ni gillar min blogg!

Vi hörs! Kram/ Josephine

Likes

Comments

Hej hrj Hej alla läsare!  Nu tänkte jag dela med mig av lite saker från den sissta tiden eftersom

jag inte bloggat så mycket på sissta tiden.. Förlåt för det! Aja nu ska jag berätta vad som hänt under den senaste tiden :)

Idag: 

Idag har jag varit hemma och slappat lite.. ja har ritat och gjort en läxa som ska lämnas in någonting efter lovet. Min farfar köpte 2 affischer på one direction till mig så är jätte glad. Och så köpte han ett telefonskal till mig och en kopp och choklad som det var One direction på xD

jag har typ bara gjort det. Så Aa. . Förlåt för dålig uppdatering men har haft läxor och prov och har inte haft något särskilt att blogga om. Skriv gärna i kommentaren vad för ämne jag ska ha på bloggen.  Jag tänkte halloween eller typ mode men aja, ni får bestämma.  Jag hoppas ni gillade min korta uppdatering för idag så ses vi snart igen på bloggen :*

Likes

Comments

Nån mer som längtar till halloween? snälla skriv där nere i kommentarerna.

Likes

Comments