Header
View tracker

Ser upp till den här kvinnan så sjukt mycket. Hon är vacker, godhjärtad och kämpar stenhårt. När man tittar på den korta dokumentären som jag länkat ovanför ser man att hon är sin egen boss. Det är hennes idéer och hon bestämmer själv hur hon vill ha det. Hon gör i princip allt själv. Hur ska ljussättningen vara? Koreografi? Låtar? Det är hennes musik och hon bestämmer hur hon vill förmedla den. Sen tar hon såklart hjälp av andra men hon avgör och tar besluten. Älskar när hon kommer in på mötet och säger "I'm Beyoncé and I'm the president!" och skrattar. Så vill jag va i framtiden! The boss!

Varenda (då menar jag varenda!) framträdande hon gör, gör hon till 110%. Man verkligen ser hur hon gör det med känsla och tar i. Får rysningar på varenda video jag ser när hon sjunger live! Här nedanför kan du se mina favoriter :)

Alltså hör ni hur rå hennes röst är eller? Så äkta! Introt på den sista videon är sjuk.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till? Nathalie eller Bianca.

Sex utan kärlek eller kärlek utan sex? Kärlek utan sex. Kärlek är det bästa som finns och finns i flera olika former. Sex är "bara" ett plus i kanten.

Har du bra självförtroende? Vissa dagar ja, andra dagar nej.

Nämn tre saker på din att-göra-lista? Starta ett sminkmärke, åka tillbaka till Los Angeles och ta körkort.

Beskriv ditt drömutseende. Kurvig, fint brett leende, blåa ögon och långt hår.

Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Hade det i källaren hos min pappa men det blev en vattenläcka så allt började mögla haha

Är du nöjd med din profilbild på Facebook? Varför skulle man ha den om man inte var nöjd?

Vad väljer du, godis eller chips? Chips

Har du rykten efter dig? Tror jag ej.

Din absolut sämsta egenskap? När jag blir arg blir jag riktigt arg och vet inte hur jag ska hantera det.

Din bästa egenskap? Ordningsam. Älskar att ha rent och ordning omkring mig.

Hade du kunnat ha distansförhållande? Tycker det är jobbigt att va utan Robin en dag, så nej.

Hur lång är du? 176cm.

Bäst just nu? Julen börjar närma sig! Yes please!


Likes

Comments

View tracker

Har suttit och klickat hem smink och hudvårdsprodukter nu när lönen rullade in. Beställde hudvård från Feelunique och smink från Colourpop. Colourpop är mest känt för sina liquid lipsticks så jag klickade hem några såna samt en contouring penna. Kommer visa bilder när produkterna har kommit hem!

Igår var jag förbi på MIKAs och spelade in video samt tog lite bilder till min tyska agentur. Har nämligen fått en förfrågan att plåta för Vichy i Paris på fredag. Så spelade in en video när jag pratade lite, slängde lite med håret (haha) samt en gå video. Det gick bra, så nu är det bara hålla tummarna att jag bli bokad. Man vet ju aldrig med denna bransch, de kan ändra sig och bli ointresserade över en dag. I'll keep you updated;)

Likes

Comments

Jag har börjat älska rose guld på senaste tiden. Smycken, makeup och inredning. Så himla fint! När Robin får tillträde till sin lägenhet kommer jag inreda med rose guld som detaljer. Vitt, grått och rose guld är färgerna i min drömlägenhet!

Likes

Comments

Veckan bara flyger iväg. Redan fredag imorgon! Då blir det skola sen hem och plugga körkort. Har bestämt mig att ta tag i kortet nu, har vart 18 i ett halvår nu och känner att det är dags. Ska köpa ett paket hos körskolan också så jag får det jag behöver. Nog pratat om detta nu...

Igår plåtade jag en editorial för Plaza Kvinna hela dagen. Temat var "girlpower" och detta passade perfekt då teamet bestod av endast tjejer. Vi lyssnade på Beyoncé, skrattade och tog massa fina bilder. Upplagan kommer ut i Januari då jag är med i nr 1 för 2017. Det kanske blir omslag också, hoppas på det! Jag visar såklart i bloggen när jag har tidningen i mina händer. Nu ska jag gå och pussa på Robin som precis kom hem från jobbet. Kram

Förlåt för tråkiga bilder, men får inte visa mer av plåtningen då de är en secret tills bilderna kommer ut;)

Likes

Comments

Har jobbat tre dagar i streck nu, två heldagar och en halvdag idag. Jobbade på GANT's huvudkontor vid Frihamnen och va provdocka för olika looks. Stylister satte ihop olika outfits, tog bilder och diskuterade. Tror jag har bytt om runt 100ggr dessa tre dagar. Emellanåt proppade jag i mig chips och choklad, tittade lite Youtube och sen var det bara upp och byta om igen. Sådanahär jobb är inget kul, väldigt enformigt, men jag tjänar pengar; vilket alltid behövs! Sen är det ju alltid kul att träffa människor och komma ut:)

Efter jobbet drog jag hem direkt, mådde dåligt för hade inte ätit på hela dagen samt var svintrött. Tittade lite Paradise Hotel och åt, höll på att sätta maten i halsen när jag fick ett sms från min bokare att jag är bokad för Plaza Kvinna som ska plåta en editorial (en slags modestory; dvs flera uppslag av bilder för att visa upp kläder) på onsdag. Och om vi har tur hamnar den på omslaget. Det hade ju vart sjukt kul!

Kreta, Grekland i somras. Saknar värmen något otroligt!

Likes

Comments

Här ovan har ni modellbilder jag hittade på datorn från 2013-2016 som jag inte redan visat på bloggen. De är inte i någon speciell ordning. Helt sjukt att titta på bilder från när jag började modella och sen de senaste plåtningar jag gjort. Har en bild från min allra första plåtning (när jag var 13/14). Kanske ska visa den? Och sedan en bild från mitt senaste jobb? Ni kanske vill se utvecklingen och jämföra? :)

Älskar själv att se hur mycket bättre det blir för varje år! Och känner att jag blir mer nöjd för varje plåtning jag gör. PS. den blåa bilden med rött läppstift (nästa längst ner) var en av mina första plåtningar, var ca 14 år då!

Likes

Comments

November månad måste nog vara den tråkigaste månaden på hela året. Trist väder, slask och i väntan på jul. Känns som man bara går runt och väntar på december ska komma då det blir dekorering i hemmet, julbak och köpa julklappar. Längtar!

Är väldigt taggad inför 2017! Robin har tillträde till sin nya lägenhet i februari, jag ska (förhoppningsvis) ta körkort och börja träna igen. Vill bara bli av med 2016, bort, fy, blä! Detta år har typ bara vart fyllt med sjukdom och ångest. Finns ju dock positiva delar också; träffade Robin, hade bästa 18-års dagen och var i Grekland med älskling, syrran och hennes kille. Men när jag kommer titta tillbaka på detta år kommer jag direkt tänka "sämsta året någonsin". Hoppas verkligen 2017 blir bättre!

Snapchat @josephinesare // Förra veckan då jag var modell på ett event för NYX

Likes

Comments

Hur fin är inte denna låt? Så mysig.

Likes

Comments

Hej, var inne på egenturen för att ta nya pollar till hemsidan. Pollar innebär bilder som är osminkade, oredigerade och med clean bakgrund så kunderna kan se det naturliga. Efter några dagar hörde en av mina bokare av sig och sa att jag numera är med i Iconic Management som är en agentur i Tyskland. Om ni går in på iconicmanagement.com > women och sen scrollar ner så ser ni lilla jag :)

I måndags plåtade jag ute hela dagen för Layared som är ett inrednings märke. Vi plåtade ute i Uttran och blev inlindad i stora mattor. Låter sjukt men kommer bli grymma bilder. De publiceras inte förrän i början av 2017, men låter er få se när dom är ute. Höll på att frysa sönder men gotta do what you gotta do, right?

Likes

Comments