Header

God morgon! Igår firade jag och Robin 5 månader. Helt sjukt att det bara gått några månader, känns som vi känt varandra i flera år! Det gjorde vi med hämtmat vid en strand, vi tänkte att vädret var fint, men låt inte en blå himmel lura. Svinkallt!

Som ni ser på bilderna var vi ute med min familj och plockade svamp. Det är de enda bilderna jag har från i helgen. Annars gjorde vi inte mycket förutom att titta på Vampire Diaries och gå på lägenhetsvisningar. Robin ska köpa lägenhet och eftersom jag är hans snälla flickvän följer jag med och tycker till. Kommer ta över hans lägenhet med mina kläder och inredning haha! Men det är sånt man får göra när man är i ett förhållande va? Allt mitt är ditt som jag brukar säga:)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Resultatet från min senaste beauty plåtning. Dessa fotades i en liten lägenhet på Kungsholmen. Vi var ett team på fem pers. Jag, andra modellen, fotografen (@freshew), make up artisten (@mademoisellefab) och hårstylisten (@marcovukotahair). Jag älskar hur bilderna blev!

Det är så synd när man är nöjd med en plåtning så vill man ju ha alla bilder som togs. Av alla 1000-tals bilder så blir det kanske 4-5st som släpps. Eftersom fotografen bara redigerar ett antal bilder blir det inte så mycket över, vilket är synd. Man vill ju se alla!

Likes

Comments

Sitter i skolan och har handel hela dagen. Tänkte dra hem efter lunchen men kom sedan på att vi har studiedag imorgon så det är bara att kämpa. Efter denna dag är det helg! Så skönt:)

Köpte MacBooken ni ser på bilden för några dagar sen. Bästa köpet i år! Så skönt att slippa min gamla dator som inte ens startar. Nu kan jag plugga, blogga och sms:a på denna. Min iPhone är kopplad till datorn så kan svara sms och samtal i datorn. Dagens teknik huh!

Likes

Comments

Nu är det dags igen! Gör ett femte försök att börja blogga. Det har snart gått två år sedan jag stängde ner denna blogg och nu har jag öppnat upp den igen. Vill börja fota igen, kanske spela in en videoblogg då och då samt skriva. Så det är det jag kommer göra här framöver!

Idag var jag på MIKAs och tog nya pollar till hemsidan. De har skaffat en ny studio på kontoret så en fotograf kom dit och plåtade mig. Bilderna blev så fräscha och fina! Kommer lägga upp de här sen när dom är klara. Nu väntar jag på att syrran ska komma hem och laga middag. Eftersom matlagning inte är min starkaste sida får hon stå för det:)

Detta inlägg kanske inte blev det roligaste men det är bara början, det kommer bli bättre! Kram

Likes

Comments