Idag är jag och lillan själva hemma hela dagen, för första gången. H är iväg och hjälper min pappa tömma ut sommarhuset i Varberg över dagen. Var lite nervös att vara själv från tidig morgon till efm/kväll. Men det har självklart gått jättebra! På måndag börjar ju H jobba så då blir jag och hon själva om dagarna :) det är mysigt faktiskt 💗 Trodde inte jag skulle få något gjort men har tvättat två maskiner, gjort mig i ordning, ätit lunch och diskat 😅 woho! haha.. Det här kommer gå bra att vänja sig vid, man får bara tänka lite annorlunda än innan man hade barn. Planera och använda en arm för det mesta ;)


Ha en trevlig helg! ♡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Lilla Alicia blev 1 månad gammal igår! Så galet :)
Det är så kul att se henne växa och utvecklas!
Hon väger numera 4810g och är 58 cm lång ♡

Likes

Comments

Perfekt med sommarsufflett i värmen :) vi köpte till  det då det inte ingick. Vi är så nöjda med att vi gjorde det då våran lilla tjej är väldigt varm av sig och har typ endast blöja här hemma haha. Vi har även köpt de supermjuka filtarna från les enfants som ska andas bra och suga upp fukt.

Likes

Comments

Lite nytt till mig själv, så skönt att kunna köpa lite vanliga plagg nu och inte mammakläder. Den blommiga toppen från Gina är så fin och perfekt att amma i! Så tips till er ammande mammor :)

Likes

Comments

Vi var ju på bvc i veckan och den här lilla tjejen är inte så liten längre. Hon väger numera 4560g och är 56.5cm lång! Sjukt vad snabbt dom små liven växer.. och på måndag är vår lilla tjej redan 1 månad gammal, galet 💕

Likes

Comments

Fått hem en barnvagnsgardin/solskydd till vagnen. Kommer vara perfekt soliga dagar, har ett litet parasoll med men jag tycker det är svårt att få till det. Blir antingen fel sida snabbt eller så blåser det till i det. Så denna lilla gardin kommer säkert vara bra!

Beställde även hem lite från twistshake, blir kul att prova om de är bra. Vi har mam flaskor nu (då jag delammar och ger ersättning vid behov) men tycker det bubblar mycket i nappen när hon suger.. plus att det är många delar att diska. Så återstår att se om twistshake är något för oss, hoppas! :)

Likes

Comments

Vi har haft mysiga dagar i sommarhuset, igår kom vi hem. Så skönt att vara hemma ändå med lillan igen även om vi haft det bra i Varberg :) tvättmaskinen går förfullt här hemma. Blir så när man har en liten kräkbebis. Det är vardagen nu, att lukta mjölkspya haha ;) men det gör oss ingenting! 

Har förresten beställt hem lite nya saker till lillan, visar er när jag fått hem det. Man märker ju efter ett tag med en bebis att man behöver vissa saker som man inte tänkt på innan ♡

Likes

Comments

Idag har vi varit med lilla Alicia hos fotografen och fotat henne. Gick hur bra som helst! Hon sov mest och hade en matpaus :) i efm har vi haft lite besök av våra vänner och nu håller vi på och packar färdigt för imorgon åker vi till sommarstugan i Varberg med lilla Alicia. Det blir sista gången vi är där då vi sålt stugan och mina föräldrar ska bygga nytt sommarhus till nästa sommar. Så vill självklart ta med lilla Alicia nu sista gången då jag var där första gången som nyfödd med :) hoppas det ska gå bra att åka med henne. Får bara ta paus och sträcka på oss och mata henne så ska det nog gå fint. Hon verkar gilla åka bil iallafall då hon alltid somnar när vi åkt i stan. Det ska bli mysigt att komma till Varberg och så mäktig känsla att få ta med mitt barn dit, där jag alltid varit varje sommar sen jag var lika liten som hon är nu ♡

Likes

Comments

Äntligen är vår lilla Alicia här efter lång väntan. Hon föddes natten den 17/7 Kl 01.24, 51 cm lång och vägde 3706g 💕. Förlossningen var tuff för mig då den blev väldigt långdragen, men jag grejade det och är så stolt över mig själv! Vi mår bra efter allt och myser hemma och bekantar oss med vår nya lilla familjemedlem. Det är en stor omställning i vardagen men så underbart, vi älskar att lära känna henne mer och mer för varje dag som går ♡.

Ni undrar säkert varför jag sitter och bloggar kl 4 på morgonen haha (mammalivet). Lilltjejen har bestämt sig för att vara vaken på nätterna och endast nöja sig med att amma och slumra till på bröstet. Försöker jag lägga ner henne i hennes babynest protesterar hon tydligt. Vi får väl hoppas på att dygnsrytmen ändras så småningom. Just nu njuter jag bara av att hon ligger och sover på mig då jag fortfarande klarar av dagarna genom att drivas av hormoner och adrenalin sen förlossningen. Livet är underbart just nu och jag bara njuter av att vara mamma till världens finaste flicka ♡

Likes

Comments

Har varit lite inaktiv både på blogg och instagram, har ingen inspiration just nu. Och nej, det har inte kommit någon bebis än. Går runt och väntar på att något ska hända om dagarna och blir mer irriterad för varje dag som går när man inte känner av något som skulle kunna betyda att det är på G. Till en början tyckte jag inte det var något märkvärdigt att gå över BF datumet, jag menar det är ju bara 5% som föder på det datumet. Så jag förväntade mig inte att något skulle hända just den dagen ändå, men jag räknade kanske med att det skulle sätta igång 4-5 dagar efter bf iallafall. Men nope, den här bebisen vill inte komma ut. Så nu är jag rätt frustrerad faktiskt och tycker varje dag är sjukt seg och plågsam för man bara går runt trött, tung, irriterad, svettig, svullen etc. Får se om det händer något i helgen eller om det blir aktuellt med igångsättning. Även om det är sjukt påfrestande att gå över tiden , så vill jag ändå ge helgen en chans att det kanske startar naturligt. Men annars får det ju helt enkelt bli igångsättning, fortsättning följer.. :)

Likes

Comments