Hej, jo de var ett tag sen..
Jag har ärligt inte kunnat blogga nu på några veckor, och jag vet inte om det kommer bli bättre eller om det kommer bli precis likadant nu som det har varit.

Men jag har inte så mycket mer att säga, jag kommer troligen lägga mig i sängen snart och säkert somna till en film eller så. Har inget bättre för mig liksom.
Men hoppas ni har de bra, kraaam.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

"It hurts, it really do, but It only hurts when i´m breathing"


Jag trodde inte att de skulle göra såhär ont men de här krossar mig verkligen. När folk säger ditt namn vill ja bara brista ut i gråt. Jag trodde aldrig att du skulle påverka mig såhär mycket. Ibland vill jag bara säga rakt ut hur jävla mycket jag tycker om dig, men sen kommer ja på mig själv att du inte känner likadant..

Jag älskade att prata med dig, du var den person som fanns där för mig när ingen annan gjorde de, och de är så sjukt för du visste inte ens om de själv. Jag väntar fortfarande på att du ska skriva, och det plågar mig. Det gör det verkligen. Varje dag, varje dag som går utan att vi pratar med varandra, känner du det? Känner du hur ont de gör?

Men jag orkar inte det här.

Jag behöver dig.


Likes

Comments

Drömjobb: Alltså det måste ju vara något av det svåraste. Man väljer liksom halft sin framtid. Det jobbigaste är att jag är inte helt säker på vad jag vill bli heller. Jag funderar starkt på att gå naturbruksprogrammet och med inriktning på djur, speciellt häst. Men ja, det kan ju ha ändrats helt fram till att jag börjar 9an.

Drömkille: Jag har faktiskt inte så höga krav eller så. dock så ska han ju se hyfsad ut men det allra viktigaste är ju personligheten, så jag kan inte säga rakt ut såhär min drömkille. Då jag är äldre så skulle jag inte ha något emot om han såg ut ungefär som Paul Walker eller Zac Efron. Men drömma får man ju haha. 😏

Drömhus/lägenhet: Det här är ju lätt det roligaste av allt! Jag verkligen älskar såna dagar då man är trött och inte orkar göra någonting då man bara kan sätta sig med datorn och sitta å leta efter sitt drömhus och allt sånt. Tycker de är super mysigt! Just nu är tankarna att jag ska skaffa mig en egen gård då jag blir äldre, en riktigt stor en haha.

Nåt sånt här. 👇

http://www.blocket.se/malmo/Rang_Sandsvagen_40__Ve...

http://bostad.lansfast.se/bilder.aspx?GUID=44V31G5...

Drömbil: Nästan alla vet ju att jag tänker skaffa mig en Ford Mustang Shelby Gt500 Super Snake. Den bilen är to die for. Sen lär jag väl ska skaffa mig antingen en Audi eller en BMW också haha.


Likes

Comments

"The difference between who you are and who you want to be, is what you do."

Likes

Comments

"Months ago we stayed up til 3 am talking, and today I don't even know how to say hey" 

Likes

Comments

Kan börja med att säga att det varit usel bloggning den senaste veckan, även månaden. Har varit rätt jobbigt och det har liksom inte funnits någon tid eller ork till att blogga. Såå jag är ledsen för det, men iallafall.. Idag så hade jag tid med skolsystern eftersom mamma ringt till henne så vi satt och prata i ungefär 1 timme och sen skulle hon ringa mamma och berätta läget för henne och då tror ja dom skulle prata lite om att jag kanske ska börja träffa någon kurator på ungdomsrådgivningen. Känns jävligt bra faktiskt. Känns bra att jag inte lät de gå ännu längre och att man kan få hjälp. 

(Låter som att jag är allvarligt sjuk eller något, vilket jag inte är!)

Orsakerna till varför jag mår/mått dåligt är ingenting som jag kommer skriva ut här, det finns liksom ingen anledning egentligen.

Men just nu är ja pigg, är verkligen inte deppig eller nåt sånt. Dagen har varit hyfsat bra, med alla vänner omkring en så kan man helt enkelt inte må dåligt och de är grymt skönt! Dock känner jag att jag börjar bli förkyld och de är väl kanske inte det bästa eftersom jag redan varit borta från skolan en hel del den senaste tiden. 

Nu så taggar jag film helt ensam eftersom jag är sjuuukt trött och orkar inget annat så nu ska jag dra på mig mjukiskläder och krypa upp i sängen och mysa ner mig. 

Jag kommer sakta börja blogga igen så är inte helt säker på om jag kommer blogga nåt ikväll, imorn eller nästa dag utan får se när det blir eftersom man har fullt med andra tankar. 

Men hoppas ni mår braa, kramhej! ❤

Likes

Comments

skit dag idag, orkar ingenting o vill bara hem.
så jävla trött på allt och alla.
Usch för livet just nu.

tänkte ba berätta de om ni undrar varför jag fortsätter blogga så sällan.

Likes

Comments