Hur utsökt ser inte den här ut då? Isadora´s alldeles nya highlight palett! 5st färgstarka och pigmenterade skuggor som går att använda till både ansikte, ögon och kropp.
Den påminner väldigt mycket om Anastasias Moonchild och Kat Von D´s Alchemist palett men då MYCKET mer prisvärd. Säljs på KICKS för 229kr men finns nu på kampanj pris på H&M för endast 189kr!

Spring och köp vettja!

Likes

Comments

Den här paletten är något av det finaste jag sett från Viva La Diva, ser ni färgerna?!
Du får 9 skuggor, då 3 är matta och resten skimriga. Pigmenteringen är UNDERBAR (Har ingen primer på bilderna med swatches). Den är även vegansk och Viva La Diva testar ALDRIG på djur så med deras smink kan ni sminka er med gott samvete. Och för att göra det hela ännu bättre så kostar bara denna fina palett endast 169kr. Spring och köp!

Likes

Comments

Använt mig av Smashbox Cover Shot palett i Ablaze och glitter eyeliner från Makeupstore.

Likes

Comments

Kunde inte låta bli, var tvungen att beställa mig denna palett också. Hur fin?!
Varma toner på ögon är verkligen en stor trend just nu.


270kr hos KICKS.

Likes

Comments

Inte för jag behöver fler foundation men var tvungen att köpa mig Isadora's nya Cover up stick 'n brush foundation.
Detta är då en 2 in 1 produkt med foundation och concealer med 30 spf vilket är SUPER nu till sommaren!
Den ska ge en naturlig och matte finish med en utjämnade soft focus effekt vilket man aldrig tackar nej till!
Tycker det är en smart ide med borsten på ena sidan men kommer nog själv inte få mycket användning utav den då jag alltid använder min sminksvamp. Borsten är även gjord av syntetiskt hår så inget djur som kommit till skada!

Säljs på KICKS för 169kr.

Likes

Comments

Var verkligen kärlek i första ögonkastet när jag fick syn på denna palett. Färgerna är så färgstarka och pigmenterade vilket sällan färgglada skuggor brukar vara. Paletten är "pocket size" så den är väldigt enkel att ta med sig och hur snygg är inte paketeringen??. Cover Shot kollektionen kommer i 7 olika paletter och alla är dom super fina så det blir lite svårt att välja vilken man vill ha, eller varför inte köpa alla? 😏 Priset ligger på 270kr hos KICKS!

Kommer komma upp snygga och färgglada sminkningar framöver.


Klicka HÄRför att komma till produkten.

Likes

Comments

Igår fick vi äntligen våra ringar. Fredrik har en slät och jag har med stenar på. Är så himla nöjd och lycklig!

Likes

Comments

Fick denna fina palett från Cargo Cosmetics i julklapp. Hade inte hört om detta märke innan men jag är glatt överraskad! Pigmenteringen på skuggorna är OTROLIG. Dom är så krämiga och lena, nästan så dom känns lite fuktiga. Har använt denna flitigt och kan nog säga att det är min favorit palett just nu!
Cargo testar inte heller på djur.

Likes

Comments