Välkommen hit vem du än är som läser detta, kanske är du min bästa vän eller min värsta fiende, oavsett vilket av alternativen du tillhör, tack för att du ger mig läsare hah. För det lär nog inte vara så många som kommer läsa denna blogg, men vem bryr sig? Inte jag eller jo kanske lite...

Jag heter Josephine och på denna blogg kommer det förekomma en hel del stavningsfel (tack dyslexi), utlopp för aggressioner och försök att få dig avundsjuk på mitt otroligt "fabulösa" liv, som jag tyvärr inte har, med mera. Smart nog som jag är har jag kommit på olika kategorier för de inlägg jag kommer posta, kategorierna är röd, gul, grön och guld. På så sätt kan du som läser detta välja om du bara vill läsa om det "fina och positiva" genom att klicka på kategorin guld eller det lite "tuffare och råa" genom att klicka på kategori röd, ni förstår.

För ibland vill man bara skita i att läsa om hur synd någon tycker om sig själv eller se bilder på någons "perfekta" hår som bara provocerar en. Jag vet inte hur detta kommer att bli, men jag ska ge detta en chans och försöka visa upp så många sidor av mig själv som möjligt. Kanske detta är botemedlet mot min nuvarande rastlöshet jag känner, Let's Hope So.

Massa Kramar Jossi

Likes

Comments