Besökte häromdagen det "nya" caféet IT'S PLEAT på Drottninggatan, i HM! Och, kan med handen på hjärtat att det är på mitt nya favorit fik.

+De hade så många veganska alternativ.

+Trevlig personal.

+Mysig omgivning.

+DEKOREN!!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag så firade vi Jacob som fyllde 12! Här kommer några fin fina bilder ifrån dagen.


Dagen börjades med presentöppning och frukost, av mig så fick han en JBL högtalare. Vi åkte därefter in till stan och åt lunch på Sturehof, och jag måste bara ge dem stadens största shoutout!

Motivering; jag visste sedan tidigare att de inte har något veganskt alternativ på menyn men gav dem fortfarande en chans och tro mig när jag säger att kocken improviserade den godaste veganska rätten jag ätit i hela mitt liv! Det var falafel, tryffel, potatis (tror jag), grönsaker, och massa annat gott!

Likes

Comments

Ny vecka, nytt klimat? Jag vaknade denna morgon till SNÖ?! Fast av någon anledning så stör det mig inte lika mycket som jag trodde att det skulle. Det kan bero på att jag visste att det var påväg, vem vet?

Här är en liten tb bild ifrån när jag var på Tures med familjen under höstlovet.


Likes

Comments

Den senaste veckan har varit extremt fartfylld men extremt kul. Allt känns så himla bra just nu, och det är typ den bästa känslan som existerar. Här är några bilder ifrån igår kväll då jag åkte till Gamla Stan med Noor<3

(Igår så såg jag ett spöke, för alla er som är woke och tror på sånt!)


Likes

Comments

Jag saknar sommaren som var men jag längtar samtidigt till sommaren som kommer att bli. Saknar värmen, läskande drycker, tunna kläder, inga läxor, inga måsten. Bara jag, vi, och sommaren.

Likes

Comments

Nämen, alltså kaos är det! Allt på en gång men motivation till noll, allt är kaos fast ingenting är borttappat. Jag har väl helt enkelt lite för mycket på min talrik just nu:(

Sen så att man har varit sjuk i över två veckor hjälper ju inte:((

Här är iallafall en mysig lite små redigerad bild på mig;)

Likes

Comments

Har just nu så mycket energi, är sjukt taggad på den kommande veckan och är bara allmänt lycklig. Här är lite bilder där jag inte ser lika lycklig ut på;)

Som ni lär ha märkt så har jag en ny favorit redigeringsapp!! Love it!

Likes

Comments

Den gångna månaden har varit helt sjuk, så mycket har hänt och förändrats. HÄÄÄÄÄÄÄRLIGT! (läs miserabelt) Älskar när livet bara tar en vändning ifrån ingenstans. Nej, men helt dåligt är verkligen inte allt, det är bara så att allt inte gått som jag önskat helt och hållet men håll ut en gladare inlägg är påväg.

Likes

Comments