Häromdagen åt jag och mamma lunch på Mahalo, mysigaste stället och godaste maten! Jag tog en Acai Bowl och en Kombucha, allting är alltid så otroligt gott! Rekommenderar det starkt!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Häromdagen så var jag i Skanstull och såg den här pärlan! En gammal Volkswagen beetle i en guld/gul färg, så himla fin! Var helt enkelt tvungen att ta en bild!

På bilden har jag på mig mina nya solglasögon ifrån Quay och min nya väska.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Har köpt ett nytt par solglasögon, de kommer ifrån märket Quay och är en del av Quay's samarbete med Kylie Jenner. Är helt kär i hela bågen, färgen och looken! De ger lixom en spin på de vanliga ovala/runda solglasögonen som alla har.


Likes

Comments

Vart har lilla jag varit? Jo, lilla jag har varit i Corfu! Det var hur härligt som helst men det är skönt att vara tillbaka;)
Dåligt med uppdate I know men har inte haft någonting att posta i stort sett:( men nu e jag back.
Hoppas att allas juli va amazing och att augusti börja på en highnote!
Kram

Lite bilder ifrån Corfu;)

Likes

Comments

Efter en härligt vecka i Nice så är jag nu tillbaka i kalla Sverige. I Nice så låg temperaturen på 29+, så det är lite chock när man går ut på gatan här i Sverige. Här är några bilder som jag tog;) Vackert!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Dagens outfit bestod utav ett par bermuda shorts ifrån Levi's som jag faktiskt gjort själv! Diggar verkligen hur de både känns och ser ut på, sedan hade jag ett smockad crop top ifrån Stradivarius som var gul, ett par stora cat eye solglasgögon ett litet hjärthalsband och en stråväska; detaljer om väskan kommer i ett senare inlägg;)


Likes

Comments

Måste bara rekommendera Lordes nya album Melodrama jag har lyssnat på det sedan dagen det kom ut? Men jag har inte riktigt tänkt särskil t mycket kring det men nu har jag insett att jag älskar/gillat alla hennes album? Vilken artist!

Likes

Comments

Idag efter middagen så drog jag och Snusan ut på en liten promenad som visade sig bli lite längre;) Vi lyssnade på musik och bara va helt enkelt. Idag så har det varit ganska dåligt väder men hade en väldigt härliga dag ändå med lunch på golfklubben och lite affärstittande.Likes

Comments

Just nu så är i Falsterbo (Skåne), här har jag det bra! Min nya lilla obsession har blivit himlen. Jag älskar att kolla upp och ta bilder, speciellt i solnedgången på klara kvällar. Här kommer några bilder som jag tagit under de senaste dagarna på himlen.

Hur vacker har inte himlen varit under de senaste dagarna?!

Likes

Comments

//wavy//windy//view//

//truly//paris//neon sign//

//metro//messy//incognito//

//girl//eyes//art//

Likes

Comments