Har just nu så mycket energi, är sjukt taggad på den kommande veckan och är bara allmänt lycklig. Här är lite bilder där jag inte ser lika lycklig ut på;)

Som ni lär ha märkt så har jag en ny favorit redigeringsapp!! Love it!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Den gångna månaden har varit helt sjuk, så mycket har hänt och förändrats. HÄÄÄÄÄÄÄRLIGT! (läs miserabelt) Älskar när livet bara tar en vändning ifrån ingenstans. Nej, men helt dåligt är verkligen inte allt, det är bara så att allt inte gått som jag önskat helt och hållet men håll ut en gladare inlägg är påväg.

Likes

Comments

Denna helg har varit väldigt lyckad, jag har i stort sett haft fullt upp but I love it! Har infogat två bilder på en tröja jag köpte på Zara och sedan en bild ifrån Jam; en musik affär i Vasastan. Nu är hösten här och kan inte annat än älska det!

Likes

Comments

Månadens eller snarare sagt veckans obsession har varit Frank Ocean. Hans musik är så versatile och enkel att lyssna på. På pendeln. På gymmet. I skolan. När man läser. När man målar. När man duschar. När man borstar tänderna. Och fler situationer existerar.


Mina favorit låtar av honom är just nu:

White Ferrari

Ivy

Chanel

Super Rich Kids

Thinkin bout you

Forrest Gump

Likes

Comments

De senaste veckorna har varit ostabila, har försökt att göra det mesta utav dem även fast jag ständigt levt med känslan; jag borde gjort mer eller varför gjorde jag inte det. Men nu är det ju lite försent eftersom att min tidsmaskin inte kommer förns 2127. Här är några snabba bilder som säger lite till ingenting för de flesta men för mig är de en del av en historia.+ de är ganska fina och fångar en del av skönheten med sommaren.

Skolan började i torsdags och det lär bli ett tufft år för en ynklig natur elev som lilla jag. Håller tummarna för att nånting ramlar och slår mig i huvudet så jag återfår min begränsade intelligens, fysiken lär behöva den.


Likes

Comments

Häromdagen åt jag och mamma lunch på Mahalo, mysigaste stället och godaste maten! Jag tog en Acai Bowl och en Kombucha, allting är alltid så otroligt gott! Rekommenderar det starkt!!

Likes

Comments

Häromdagen så var jag i Skanstull och såg den här pärlan! En gammal Volkswagen beetle i en guld/gul färg, så himla fin! Var helt enkelt tvungen att ta en bild!

På bilden har jag på mig mina nya solglasögon ifrån Quay och min nya väska.

Likes

Comments