Header

Jeg tror det spørgsmål er noget alle tænker, når de finder ud af jeg har en blog - af dem jeg kender. Jeg går ikke rundt og annoncerer at jeg har en blog til alle dem jeg kender, måske det skyldes tanken om hvad folk vil tænke om selve bloggen, dens indhold og mig. Men jeg står ved, at jeg har en blog hvis folk spørg mig om det, hvis de f.eks. har fundet frem til den.

Jeg begyndte ikke at blogge for at tjene kassen eller blive den næste store Maria Kraghmann, Sandra Willer eller Isabella Thordsen - selvom det da bestemt ikke ville gøre mig noget, at være ligesom de tre vidunderlige kvinder, for hold nu kæft hvor jeg beundrer deres liv og den måder de kører deres blog på - det er bestemt beundringsværdigt! 
Tilbage til pointen - jeg blogger fordi jeg synes det er sjovt. Generelt elsker jeg at skrive. Jeg kan godt lide at skrive om de ting der sker i mit liv, så jeg kan se tilbage på mit liv om 10 år, det er en slags online dagbog for mig. Min blog kan om mange år bruges til at se tillbage på hvorfor og hvordan jeg er blevet til den person jeg er. Jeg elsker at blogge om sundhed, træning og indretning fordi det virkelig interesserer mig, og på den måde får jeg delt min interesse med andre. Jeg kan godt lide at skrive om mit sidste år i gymnasiet, for det har bestemt ikke været en dans på røde roser, so far - jeg bliver aldrig skoletypen, men det er en tid jeg rigtig gerne vil kunne læse og se tilbage på som voksen, og det giver bloggen mig mulighed for. 
Jeg blogger for min egen skyld, og ingen andres. 

Likes

Comments

I går prøvede jeg for første gang paintball. Vi var 8 fra klassen som havde planlagt det. Jeg var mother fucker nervøs for at det gjorde så ondt at jeg ville græde når jeg blev skudt.
Første kamp var det drengene mod pigerne - der var 2 drenge og 6 piger, så pigerne havde vidst lidt en fordel, haha😉 Næste kamp delte vi os op i 2 hold med fire players på hvert hold, og de hold holdte vi fast i resten af turneringen. Jeg blev i tredje kamp skudt lige på låret af min ven Marco og det gjorde så stjerneondt, men alligevel var det sgu lidt sjovt. Næste kamp blev jeg skudt på det andet lår, igen af Marco - hver gang fik han ramt på hans kæreste Caroline som jeg sneg mig rundt sammen med, og derefter skød han mig..... 
​Til sidst lavede vi selvmordsopgør, hvor vi stillede op på åben bane uden ting at gemme sig bag ved. Vi stillede os over for hinanden, og når der blev råbt skyd skulle vi skyde på hinanden, hvis man blev ramt og farven splattede ud var man død og skulle gå ud indtil næste runde. Hver gang der var blevet skudt, blev man bedt om at rykke X antal skridt frem - til sidst kunne man jo ende med at stå en og en overfor hinanden med kun 1 meters afstand. Jeg ved ikke hvad der var galt med min krop?, men hver gang jeg blev ramt i selvmordsopgøret (hvilket var HVER gang, joker ikke engang), splattede kuglen ikke ud og jeg var derfor stadig med i kampen. Jeg led i smerte, altså min krop brændte til sidst af alle de kugler, at jeg selv meldte mig ud af kampen og gik ud fra banen - jeg endte altså hver gang med at trække det hvide flag, fordi de åbenbart ikke ville splatte ud på mig.

Jeg lider idag af blå mærker på hele kroppen, samt buler alle de steder de blå mærker er. Jeg har desuden også sovet ultra dårligt, fordi hver gang jeg har vendt mig på siden, er vågnet i smerte pga. blå mærker og buler fra alle de skud.
Men sjovt det var det fandme og jeg vender stærkt tilbage til foråret og forhåbentlig er hele klassen med, så det bliver en rigtig smertefuld krigszone, haha😂

Og nå ja, bliver nok også lidt nødt til at blære mig over mit perfect shot på søde Kragh, hun blev ramt direkte på brillen haha! Sorry du fik lidt ondt i hovedet, men det var sgu'da godt ramt - indrøm det😉

Likes

Comments

Health & Fitness, Yoga

I slutningen af sommeren købte jeg et yogaprogram af yogien Jessica Olie, som hedder Lets Start Yoga 2.0. Jeg fik brugt det ofte nok til at jeg kunne mærke en forskel både på kroppens smidighed, men også i mit sind (uanset hvor kliché det end lyder). Jeg har altid været okay smidig pga. gymnastikken jeg har dyrket siden jeg var 2 år, og jeg er også relativt hypermobil, men må indrømme min smidighed er faldet af på den, jo ældre jeg er blevet - desværre - derfor besluttede jeg mig for at gøre noget ved det, med hjælp fra Jessica Olie's yogaprogram.
Desværre fik jeg ikke gjort mere ved det efter skolestart - der var mange andre ting som jeg følte var vigtigere og tog min tid, så jeg mistede motivationen for at blive ved med yogaen.
Nu har jeg heldigvis fundet motivationen igen, og er begyndt på yogaprogrammet igen her i denne uge. Målet er at dyrke yoga 3 gange om ugen (gerne 4 hvis det er muligt). Det er helt utroligt hvad yoga kan gøre ved kroppen, når jeg har færdiggjort min yogaroutine på ca. de 45 min., føler jeg mig meget mere afslappet i kroppen, og jeg sover samtidig også bedre om natten. Dog føler jeg stadig ikke den der indre ro når jeg dyrker yoga, jeg tænker stadig på alt muligt andet, men jeg håber at jeg en dag slipper det hele, og bare kommer helt ind i mig selv og hviler.
Et ekstraplus er også, at man får strukket musklerne meget mere ud efter styrketræningen, end de der 5-10 min. man lige strækker ud efter træning, så man får altså både mindre ømme muskler og langt mere smidighed - styrketræning er jo ikke ligefrem kendt for at gøre noget godt for smidigheden😉

Hvis nogen af jer går med tanken om at starte med yoga, så gør det - 100% gør det! Tag eventuelt til yogaklasser hvis dit fitnesscenter tilbyder det, find yogarutiner på youtube du kan følge, eller køb en af Jessica Olie's programmer som jeg gjorde - jeg købte 2. udgave da jeg kontaktede hende for at høre hvilken hun synes ville passe bedst til mig, nu hvor jeg i forvejen er lidt smidig - så hvis du er helt nybegynder så køb 1. udgave, men hvis du allerede er forholdsvis smidig ville jeg sagtens mene, at du kunne klare 2. udgave (men det er op til dig)😊

OG HUSK!!! Sæt noget afslappende yogamusik på (søg eventuelt efter en yoga playlist på Spotify eller Youtube) - det gør det hele SÅ MEGET BEDRE - bedre end det i forvejen er😉

Beklager billedets dårlige kvalitet - jeg tog det igår aftes da jeg lige havde færdiggjort min yogarutine.

Likes

Comments

Health & Fitness

I dag fik jeg startet træningen op igen, med en dejlig morgentræning kl. 07:00 i morges inden skole. Det var så dejligt at komme igang igen og rent faktisk føle sig motiveret, jeg har heldigvis også holdt mit helt væk fra usunde sager idag som jeg lovede mig selv, så jeg er på rette vej både kost og træningsmæssigt - det var nok bare lige en lille pause jeg trængte til.

Jeg er jo begyndt på projekt nedsæt fedtprocent, fordi jeg har en drøm om at nedsætte den så kroppen får et lidt mere markeret look, specielt mavesmusklerne. Derfor har jeg fået udregnet mine macros og kalorieindtag, og skal derfor også til at tælle kalorier det næste stykke tid - indtil jeg føler jeg har noget mit mål, eller ikke gider mere. Jeg er faktisk rigtig meget modstander af at tælle kalorier, jeg synes ens liv bliver alt for styret og kontrolleret og man tænker ikke i andet end mad og kalorier. Jeg har prøvet det et par gange før, og har bemærket at den form for "livsstil" sætter mit humør riiiimelig meget på prøve, men jeg kan godt lide at teste kroppen på forskellige måde og eksperimentere lidt med forskellige former for kost og træningsforløb, og lige nu er det altså denne form for kostforløb jeg vil teste.

Jeg har ikke planer om at fortsætte med at tælle kalorier resten af mit liv, og det er ikke engang sikkert at jeg holder en måned, før jeg bliver irritabel af at skulle kontrollere min "livsstil" så meget, men jeg synes det er forsøget værd. Jeg håber på at jeg kan holde den kørende, indtil jeg har noget mit mål med mit ønskeresultat, det er i hvert fald det der er planen, men når målet så er nået, går jeg tilbage til almindelig sund livsstil og sund fornuft uden at tælle kalorier, og selvfølgelig på en måde så jeg ikke ryger op på samme fedtprocent igen, men stadig ser markeret ud og holder formen så godt som jeg kan.

Jeg har også lige bestilt lækre sager hjem fra Bodylab som kom idag, så det var jo en super måde at starte projektet på - det meste i pakken indeholder snacks til når jeg er lækkersulten en fredag aften, istedet for at ryge i bland-selv-slik poserne, eller en hel plade marabou 😉

Likes

Comments

Health & Fitness

​Jeg har på det sidste ikke rigtig været så motiveret omkring min kost og træning, og det irriterer mig helt vildt. Jeg har nogenlunde passet min træning, men kosten har på ingen måde været i fokus - jeg har spist hvad der har passet mig og det er ofte usundt, når jeg ikke rigtig gider - sådan har det stået på i omkring 2 uger nu.. 
Jeg besluttede mig derfor for kun at træne 2 gange i den her uge og så tage en pause - tror simpelthen jeg var kørt sur i det. Når jeg ikke gør de ting som jeg har planer om, bliver jeg irritabel og istedet for at fortsætte i det sure, er det nogle gange bedre bare at koble helt fra og lade op igen - og jeg føler det har virket i den her situation, jeg glæder mig i hvert fald til at træne. Jeg føler at jeg er blevet lidt mere motiveret efter min lille pause med træningen denne uge, og jeg tror også det har været godt for mig, at spise hvad jeg har haft lyst til uden at tænke over om det var sundt - det er meget muligt det ikke har været så godt for formen, men det har været godt for sindet (hvor dumt det end lyder). Imorgen starter jeg på en frisk, og har også et mål om at nedsætte fedtprocenten nu, så der vil blive tilføjet en masse cardio ud over styrketræningen. 
Jeg glæder mig til at komme i gang igen, og forhåbentlig er det med mere fokus på både kost og træning og en bedre indstilling til det hele. 

Likes

Comments

Healthy Recipes

Jeg prøver hele tiden at finde sunde alternativer til lækkerier, specielt fordi jeg selv er en rigtig sukkergris og når man gerne vil se resultater mht. træningen, er det ikke ligefrem en fordel at blive ved med at sætte tænderne i marcipanbrød og Marabou...

Jeg vil gerne dele den her super lækre opskrift med jer, som kunne være et sundere alternativ for eksempel en fredag aften, hvor man har lyst til at sætte tænderne i alt det sukkersøde. Det tager ikke mere end 30 min. at lave de lækre frosne chokolade bananer, så det er på ingen måde en tidskrævende snack.

Ingredienser

  • Banan(er)
  • Chokolade (gerne 80% og derover)
  • Forskellige slags toppings (jeg brugte hasselnøder - både hele og nogle der var hakkede, kokosflager, chiafrø og mandler - både hele og nogle der var hakkede).

Start med at smelte chokoladen, og begynd efterfølgende at udnyt ventetiden ved at skære bananen/bananerne ud i skiver - du bestemmer selv hvor store du vil have dem. Herefter putter du dem i muffinformene eller noget der minder om.

Gør nu toppingen klar - hak det ud som du vil have hakket.

Når chokoladen er smeltet hælder du det ud i muffinformene, hvor du har placeret bananskiverne. Sørg for også at få chokoladen ned under bananen, så der ikke kun er chokolade på den ene side. Top herefter de chokoladeovertrukne bananskiver med den topping du ønsker. Til slut putter du dem i fryseren.

Her ses resultatet. Næste gang vil jeg lade vær med at brække det overskydende chokolade af, og derved lave dem på samme måde med det lille stykke banan i midten og lade chokoladen i hjerteform udenom bananen blive på, så man får en endnu større chokoladeoplevelse😉

Likes

Comments

School / Education

Navn: Trine Sønderby Larsen

Alder: 19 år

Klasse: 3.b

Studieretning: Spansk A, engelsk A, samfundsfag B.

Skoletræt – ja/nej: Både ja og nej. Det er lidt hårdt at komme afsted om morgenen, men når jeg først er fremme, får jeg bare mest muligt ud af dagen.

Hvad er dit motto? Rejs så meget du kan mens du har råd til det og inden du får ”rigtige” udgifter.

Hvad er dit bedste råd til succes i livet? Oplev en masse ting, få en masse erfaringer, nyd så vidt muligt de ting du sætter dig for i livet og læs Harry Potter!

En ting vi ikke ved om dig? Jeg ser stadig Disney Channel som 19-årig og jeg har ikke planer om at stoppe med det lige foreløbigt.

Hvor var du henne på studietur? En España. Vi startede i Granada og tog videre til Malaga.

Hvad er eller var dit yndlingsfag på gymnasiet? Jeg er rimelig vild med idræt B, men det er nok mest på grund af vores rigtig cute lærer. Derudover kan jeg også godt lide både engelsk, samfundsfag og historie.

Hvad er eller var dit hadefag på gymnasiet? Det må være fysik C. Både på grund af faget og på grund af læreren. Jeg mener, der er jo en grund til at jeg har valgt en sproglig linje.

Hvad er den største succesoplevelse, du har haft her på Vordingborg Gymnasium? Den største succesoplevelse og noget jeg stadig lever yderst højt på, var helt sikkert da jeg scorede 10 i mat B. Jeg skulle kaste op under trækningen og var ved at græde under eksaminationen, men formåede alligevel at gå derfra med et lille ydmygt 10-tal.

Hvad ser du mest frem til ved dette skoleår? Studenterugen selvfølgelig! En hel uge med fest, bajer, tømmermænd og så endda med de skønneste mennesker på jorden, hvem ville ikke se frem til det?

Hvad ser du mindst frem til ved dette skoleår? Når det er slut og man ikke længere får SU. Det bliver lige pludseligt seriøst og man skal finde ud af hvad man rent faktisk vil med sit liv.

Hvad er det værste/pinligste du har oplevet igennem din gymnasietid? Jeg har ikke som sådan oplevet noget der kunne defineres som ”det værste/pinligste”, men noget der kommer tæt på, skete ved intro/putfesten i 1.g. Jeg havde en top på, hvor bh stropperne ville kunne ses og havde derforkøbt de såkaldte ”gennemsigtige” stropper, der kan klipses på i dagensanledning. Denne form for strop kunne desværre ikke holde til min vilde bas-arm og begge stropper knækkede i løbet af aftenen. Min gode veninde fandt til mit held noget garn fra nogle ophængte balloner og hun bandt mine bryster op med det.

Hvordan ville du beskrive din tid her på Vordingborg Gymnasium med 3 ord? Afleveringer,bajere og forsinkede toge.

Har du et favoritminde fra din gymnasietid? Jeg har så mange gode minder, men de bedste kan jeg dog ikke huske *blinkblink*.

Hvad er dit bedste råd til de andre 3.g’ere og kommende 3.g’ere? Forbered din SRP i god tid. Vejledningstimerne kommer næsten inden sommerferien overhovedet er slut.

Likes

Comments

Lifestyle

​I lørdags var jeg med mine to veninder, Trine og Vera stået tidligt op for at tage til KBH, nu hvor det var GRØD's fødselsdag. Det er en ting som Trine og jeg begyndte på sidste år, da vi hørte om deres fødselsdag, og grøden dermed var billig. 
Jeg hentede Vera kl. 06:00 om morgenen og vi kørte hjem til Trine, som var dagens chauffør idag, da vi næsten er noget ind til KBH, kommer jeg i tanke om at jeg har glemt at slukke lyset/strømmen i min bil (mindre detalje - min fars bil)....... 
Da vi endelig ankommer til GRØD forretningen er der super lang kø (ca. 150 meter ville jeg tro), og da vi endelig når frem og står inde i selve butikken, får vi af vide at tilbuddet for grød til 5 kr. slutter nu fordi klokken var blevet 09:00 og tilbuddet gik fra 07:00 - 09:00. MEGA IRRITERENDE! Men vi skulle altså have grød, så vi bliver stående i butikken for at købe grøden til den normale pris - 50kr. Da vi har stået der 10 min. ekstra og køen ikke har rykket sig, siger de at de lukker butikken ned nu, fordi de skal gøre klar til resten af dagen, osv. - Meget dårlig kundeservice, at de ikke sagde det samtidig med meddelelse om at tilbuddet var slut...... 
Vi beslutter os så for at få noget kaffe og kakao og gå mod torvehallerne for at få grød der. Klokken var 30 min. over tilbuddet skulle være slut, men den butik solgte stadig grød til 5kr. Da vi så næsten står med snuden oppe ved betalingen, lukker de for tilbuddet og lukker butikken - altså hvad er chancen?!! Vi beslutter os dog for at blive til de åbner igen, og så bare betale fuld pris for grøden, for grød det skulle vi altså have og det fik vi også 😉

Der skete på hele turen en masse småting som bare gjorde dagen til ren skandale og en stor fiasko (dagen var dog hyggelig alligevel), men det med grøden var nu det værste, BORTSET FRA...... Min bil der ikke kunne starte da vi kom hjem. Trines far havde sat to batterier ud vi kunne forsøge os med, da hendes forældre var til fødselsdag. Der var dog bare lige et til problem - batteriet var under førersædet og vi vidste ikke hvordan vi fik sædet af. Så udover de naboer Trines far har inddraget i mit problem, så han kunne låne et "super-batteri", så inddragede han også en gæst til fødselsdagen, som han vidste også ejede en Land Rover, der så kunne forklare os hvordan vi fik sædet af. 
Jeg kan afsløre at bilen aldrig startede og Vera og jeg måtte skamfuldt blive hentet af min mor.... Den kunne dog godt starte næste dag og jeg har fået min bil hjem igen😂

Likes

Comments

Lifestyle

Udover de populære som stort set alle har liggende på sin mobil som fx Facebook, Snapchat, Instagram osv. Har jeg nogle apps liggende på mobilen, som jeg har været rigtig glad for i lang tid nu, men måske er det ikke alle der kender dem?

Sleep talk

En af mine ynglings apps er sleep talk. Jeg har den indimellem til både når jeg sover alene, og hvis jeg sover sammen med Lasse.
Appen optager hver gang den registrerer en lyd, når den er sat til. Dvs. du ikke får en 8 timers lang optagelse, men bare få optagelser på nogle sekunder, hvis den har registreret lyde i løbet af natten. Desuden kan du også hører Sleep Talk Top Listen fra Danmark, eller Alle Lande for den sags skyld. Det er fandme sjovt at hører hvad andre siger i søvne, haha!
Jeg har med appen opdaget, at jeg indimellem græder i søvne - så ulykkeligt et liv ville jeg dog ikke mene jeg havde, haha. Desuden har Lasse og jeg også fundet ud af, at vi indimellem kommunikere på et ukendt sprog i søvne - og det er fandme sjovt!!!

Shazam

En app jeg tit bruger hvis jeg f.eks. hører radio og vil vide hvad sangen i radioen hedder.
Du sætter appen til, og den vil derefter lytte til sangen og fortælle dig hvad den hedder - super smart.

Kemiluppen

Jeg er ikke vild med tanken om, at de produkter jeg propper i hovedet og på kroppen, f.eks. kan indeholde dårlige parfumestoffer, som kan give parfume allergi, eller måske hormonforstyrrende stoffer. Derfor tjekker jeg indimellem de produkter jeg køber/bruger inde på kemiluppen, for at se om de er "gode" nok.
Det eneste du skal gøre er at scanne produktets stregkode - det er SÅ nemt!

Fartkontrol.nu

Jeg er intet englebarn og jeg indrømmer at jeg indimellem kører for stærkt. Jeg bor et sted hvor jeg skal passerer et stykke motorvej og landevej, som politiet ELSKER mere end noget andet som indtægtskilde til statskassen. Derfor tjekker jeg tit denne app for at se om nogen venlige borgere har registreret dem i mit område.

Og please fri mig fra de der "hvorfor kører du ikke bare efter loven", "hvorfor ikke bare kører det du må" kommentarer. Tror heller ikke du altid overholder loven😉

5 minute journal

Jeg synes det er en god idé at skrive dagbog, dog er jeg virkelig dårlig til at blive ved med at skrive i den efter 2 ugers tid..... Men det er jo netop derfor jeg har bloggen - det er bare en slags udvidet dagbog, haha.

Dog er det ikke alt jeg deler på bloggen - nogle ting er og forbliver private. Den her app er en slags dagbog, men hvor den stiller DIG spørgsmål. Den er super god når man har noget på hjertet. Hver dag giver den dig "dagens citat" og hver dag spørg den dig f.eks. om "hvad er du taknemmelig for idag", "3 fantastiske ting der skete idag" og "hvordan kunne jeg have gjort idag endnu bedre". Og så kan du sætte et billede ind til selve dagen og se tilbage på det.

Likes

Comments

Lifestyle, Personal

Jeg har gået og overvejet om jeg skulle dele denne oplevelse på bloggen, men eftersom jeg siden i torsdags har gået og fået et smil på læben af at tænke tilbage på det, besluttede jeg mig simpelthen for at dele den med jer.

I torsdags holdte jeg og skulle svinge til venstre på en lettere trafikeret vej og skulle dermed krydse den anden vognbane. Overfor mig står en lille dreng på omkring de 7 år med sin cykel, han skulle lige over vejen og altså over hvor jeg holdte. Vi ventede begge i 4-5 min. før der blev frit til at kunne krydse vejen, og af ren høflighed og sikkerhed for os begge så jeg ikke kørte ham over hvis han lige pludselig trådte ud på vejen, viftede jeg ham over og blev selv holdende. Han gik over vejen med sin fine cykel, og bemærkede jeg havde vinduet rullet ned og råbte derefter "TAK!" og smilte. Jeg blev simpelthen SÅ glad for den høflighed og venlighed, som drengen viste.
Nu kommer det måske til at lyde lidt "poetisk"(?), men i den her travle verden og ikke mindst indadvendte verden, glemmer vi tit at vise overskud, fordi vi er så unødvendigt stressede i vores hoveder. Vi glemmer at kigge op fra den satans mobil, der helt sikkert også er skyld i den stressede følelse vi har. Kig nu for helvede op fra den mobil og giv dine medmennesker et smil med på vejen, og stop med at gem dig ned i din mobil som den var et skjold.
Lige så snart man føler den mindste situation lidt akavet, tager man sin mobil op og kigger direkte ned i den som et skjold - fx hvis man går på gaden og spotter en bekendt men som man ikke snakker med, tager man mobilen op som en slags "jeg ser dig ikke, jeg har for travlt med at opdaterer de sociale medier om mit vigtige liv." - COME ON!! KIG OP, SMIL OG HILS!!

Okay det var lige et sidespring..... Men pointen ved mit indlæg er at jeg synes det var flot, at en så lille dreng kunne vise taknemmelighed for sådan en "lille" ting. Det er der ikke engang mange voksne der kan, men måske vi burde begynde at være mere høflige generelt set, mon ikke det vil påvirke både samfundet og de små borgere. Du (lille cykeldreng) gjorde i hvert fald min grå og kedelige torsdag meget gladere, så tak for det😊 
Og så prøv at husk at din mobil sagtens kan klare sig uden du skal åbne den hvert 5 minut, og dine venner overlever også sagtens at du ikke svarer dem tilbage med det samme, eller lægger et billede eller en opdatering ud på de sociale medier HVER DAG. 

Likes

Comments