Header

School / Education

På onsdag kl. 14:00 får jeg udleveret min problemformulering, hvilket betyder at den største opgave i min gymnasietid går i gang. De næste 14 dage sidder jeg begravet i bøger og med begyndende gigt i mine fingre af at taste løs på tastaturet😉
Lige nu har jeg det ret underligt. Jeg har hørt om den her opgave lige siden jeg startede på gymnasiet. Tidligere elever beskriver den som det værste de har oplevet i deres gymnasietid. Man hører dem fortælle om deres mentale breakdowns de havde mindst én gang om dagen, om hvordan deres vens ven droppede ud af 3.g pga. SRP'en og om hvordan de lå søvnløs i 14 dage. Jeg må ærligt indrømme jeg synes det lyder en smule overdramatisk når jeg selv høre de her historier, og jeg tror ikke selv jeg kommer til at ligge søvnløs. Jeg tror jeg kommer til at tage det stille og roligt, men dog tror jeg sagtens jeg kan få en tudetur af ren frustration. Det kan også være jeg tænker lidt for "let" om det hele og får et chok når først jeg sidder der... Ikke at jeg tror jeg får let ved min SRP, men jeg tænker det bare som at tage det hele én dag af gangen og se hvad der sker - det skal nok gå.

Jeg føler mig okay forberedt, men jeg frygter lidt min problemformulering. Mine tanker flyver rundt lige nu, jeg ved slet ikke hvad jeg skal forvente.... I skriveperioden har jeg tænkt mig at skrive noget hver dag, men jeg vil også lade mig selv holde pauser og komme ind og få trænet. Jeg tror faktisk motion vil hjælpe rigtig meget når man sidder med så stor en opgave.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Health & Fitness

Jubiiii endelig blev det d. 1 december!!⛄ Hvilket betyder at det jo er i dag man for første gang kan tage hul på sin chokoladejulekalender. Jeg har i år valgt det sunde valg, nemlig denne lækre chokoladekalender fra EASIS.
Nogen vil nok mene at jeg er alt for gammel til chokoladejulekalender, men ærligt - det bliver man altså aldrig for gammel til. Om jeg så er 40 år, skal jeg stadig have mig en chokoladejulekalender.

Det var bare en lille hyggelig jule-update her fra.

God dag og glædelig jul alle sammen!!😄

Likes

Comments

School / Education

Navn: Karoline Bastkjær Hansen

Alder: 18 år

Klasse: 3.z

Studieretning: Bioteknologi A, Matematik A og Fysik B

Skoletræt – ja/nej: Nej, lige pt synes jeg at det er fedt at gå i skole.

Hvad er dit motto? Livet er det bedste eventyr.

Hvad er dit bedste råd til succes i livet? Vær dig selv.

En ting vi ikke ved om dig? Jeg ser Friends mindst en time om dagen.

Hvor var du henne på studietur? Vi var i London.

Hvad er eller var dit yndlingsfag på gymnasiet? Det må uden tvivl være bioteknologi, udover at det er et meget spændende og et fedt fag, vi får en masse ud af undervisningen da vi kun er 9 på holdet.

Hvad er eller var dit hadefag på gymnasiet? Jeg er ikke så sproglig så det må være tysk, det interesserer mig slet ikke.

Hvad er den største succesoplevelse, du har haft her på Vordingborg Gymnasium? Det må være min mundtlige tyskeksamen, det var personligt en stor succesoplevelse.

Hvad ser du mest frem til ved dette skoleår? JEG BLIVER (forhåbentlig) STUDENT!!!!

Hvem ser du mindst frem til ved dette skoleår? At det hele stopper, det bliver så mærkeligt ikke at være sammen med sine venner hver dag.

Hvad er det værste/pinligste du har oplevet igennem din gymnasietid? Ved ikke.

Hvordan ville du beskrive din tid her på Vordingborg Gymnasium med 3 ord? Fest, afleveringer, stress.

Har du et favoritminde fra din gymnasietid? Jeg har generelt fået mange gode minder med i bagagen, men ser også frem til mange flere.

Hvad er dit bedste råd til de andre 3.g’ere og kommende 3.g’ere? Nyd det, tiden går stærkt.

Likes

Comments

I weekenden lavede jeg "drømmeflasken" som jeg kalder den. Det er en lille flaske jeg har stående i min vindueskarm med små sedler i. På hver seddel står der en drøm jeg vil opnå her i livet.
For mig handler livet om at gøre lige præcis det man vil og ingen drømme er for store, man kan hvad man vil det handler bare om at arbejde hårdt nok for det.

På det midterste billede kan i se 3 af de drømme jeg vil kæmpe for at få opfyldt mens jeg lever. Jeg vil sindssygt gerne bosætte mig forskellige steder i verden over en kortere periode (omkring 1 år ca.), jeg vil bl.a. gerne prøve at bo i Paris, New York City og London før jeg slår mig rigtig ned og finder ud af, hvor i verden jeg rent faktisk føler mig bedst tilpas - det kan også sagtens være det er her hjemme i Danmark jeg har det bedst, men det ved jeg jo ikke endnu før jeg har prøvet andet. Som udvekslingsstudent har jeg jo prøvet at bo i Boston og San Francisco, hvor San Francisco og varmen tiltalte mig rigtig meget, men om jeg rent faktisk kunne bosætte mig der fast, ved jeg ikke helt.
Jeg har også en stor drøm om at rejse verden fuldstændig tyndt - det kunne være fedt hvis man kunne leve af at rejse. En anden drøm er at være med i Vild Med Dans, haha😜

Jeg synes det er en helt vildt god idé at have en drømmeflaske "stående" fremme, så man bliver mindet om de drømme man gerne vil have opnået her i livet - jeg får virkelig lyst til at arbejde hårdt for at opnå dem når de står der fremme og minder mig om dem hele tiden, så det kan klart anbefales at gøre😉

Likes

Comments

Health & Fitness

For et godt stykke tid siden blev jeg tit spurgt, om jeg ikke kunne lave nogle træningsvideoer fordi nogle af jer manglede inspiration til gode øvelser. Jeg har tænkt meget over det siden, fordi jo jeg kan sagtens vise jer nogle gode øvelser i kunne lave, men jeg kan ikke være 100% sikker på at jeg rent faktisk laver øvelsen teknisk rigtigt, for jeg er på ingen måde uddannet og jeg er desuden typen der elsker at prøve nye øvelser af, derfor er jeg ikke super god til teknikken i nogen af de øvelser jeg laver. Selvom jeg godt ved at min teknik måske ikke er 100% rigtig, har jeg dog stadig opnået rigtig gode resultater, men jeg vil bare lige informerer jer om at i ikke skal kigge på selve teknikken i de videoer jeg lægger ud, men derimod bare få inspiration til øvelser i kan lave, hvis i går og lave det samme hver gang i er i træningscenteret - det er nemlig rigtig godt at variere det lidt indimellem.

Pga. SRP og det faktum at jeg selv lige skal finde den gode træningsrutine og kostrutine frem igen, bliver det dog nok først efter nytår at de træningsvideoer vil komme op, da jeg på nuværende tidspunkt ikke har overskud til både at finde den fornuftige livsstil frem igen, samtidig med jeg også skal inspirerer jer med at lave gode videoer med øvelser, når jeg i samme periode også sidder og skriver SRP😉

Men når jeg begynder at lave disse videoer, vil de ikke blive lagt op på bloggen, men derimod på min instagram (josephinelydolph) - så hold udkig der når vi er nået ind i det nye år😚

Likes

Comments

Health & Fitness, Lifestyle

Fra på mandag har jeg - som jeg skrev igår, planer om at få arbejdet min sunde livsstil tilbage i livet, så den bliver en del af min hverdag igen. De 3 sidste uger har som nævnt været lidt noget lort og rimelig turbulente, men nu gider jeg simpelthen ikke mere. Det er tid til at se på alt det positive i livet og glemme hver gang den mindste negativitet sniger sig ind i livet. Om en gylletank så springer i luften ude foran mit hus, har jeg stadig tænkt mig at nå til træning og spise sundt hele dagen, intet skal stoppe mig i finde den sunde livsstil frem som jeg havde for et stykke tid siden.

Men hvad forventer jeg så - hvad er det for en livsstil jeg ønsker at få opbygget i fremtiden?
Jeg forventer at træne 5-6 gange om ugen.
Jeg forventer at jeg dyrker konditionstræning mindst 3 gange om ugen - om det så bare er 15 min. jeg når - men selvfølgelig helst en halv time eller over.
Jeg forventer at jeg fuldføre det løbeprogram jeg vil starte på (hvis jeg altså kan med mit knæ).
Jeg forventer at jeg strækker ud efter hver træning og ikke skipper det bare fordi jeg ikke gider - for det er vigtigt!
Jeg forventer at jeg dyrker yoga mindst 3 gange om ugen.
Jeg forventer at jeg spiser sundt og kun synder hvis jeg skal til noget eller trænger til noget lækkert en enkelt dag i ugen.

Læg mærke til det finde billede jeg fandt på pinterest, det var så kreativt og lige spot on, at jeg bare måtte have det med som billedet til dette indlæg😊

Likes

Comments

Health & Fitness, Lifestyle, Personal

I sidste uge skrev jeg at jeg havde været inde i en dårlig periode pga. nogle ting der skete i mit liv, og det gjorde jeg ikke rigtig fik trænet og spist ordentligt, men at jeg nu ville rigtig i gang igen, dog skete der igen noget lort i denne uge. De sidste 3 uger har været meget turbulente, og jeg må ærligt indrømme at jeg på grund af det OG SRP-ræset, derfor heller ikke i denne uge, har koncentreret mig så meget om kosten og træningen.
Jeg har ikke lyst til at komme ind på hvad det er der er sket de sidste 3 uger - i hvert fald ikke på nuværende tidspunkt, men nu ved I i hvert fald, hvorfor jeg ikke rigtig har været så motiverende at følge, og derfor heller ikke rigtig har haft overskud til at træne på min blog.
Fra på mandag vil jeg prøve at falde tilbage i den gode livsstil jeg havde opbygget før i tiden - man kan sgu ikke være så uheldig at det vil være endnu en uge, hvor der sker noget lort... og jeg har også mere styr på min SRP nu.

Likes

Comments

På øen her, er himlen altid lige lidt smukkere end der hvor jeg kom fra på fastlandet inden jeg flyttede. Jeg ved ikke årsagen til hvorfor himlen er mere farverig både morgen og aften, i forhold til Sjælland hvor jeg boede før, men dette er i hvert fald bare endnu en grund til at være glad for at bo her på øen. Her er så dejlig fredeligt, stille og smuk natur over det hele. Jeg er i hvert fald vild med at bo på landet, selvom jeg var lidt skeptisk i starten, nu hvor jeg kom fra et parcelhuskvarter midt inde i byen (dog ikke den største by)😉

Likes

Comments

Lifestyle, Personal
  1. Jeg spiser ikke min mandarin/klementin færdig hvis jeg finder sten i den, mister appetitten af det. Jeg er desuden også typen der ikke spiser den før næsten alt det der ulækre hvide er pillet af.
  2. Når jeg kører bil er jeg tit bange for at motoren bryder i brand, aner ikke hvor den skræk kommer fra....
  3. Jeg læser aldrig bøger. Jeg synes det er så kedeligt, med mindre det er bøger der kan bruges til noget, fx om råd til iværksættere.
  4. Jeg forstår ikke folks obsession med chicken nuggets. Det er papmad, jeg vil sgu hellere have en ordentlig steak med bearnaise.
  5. I børnehaven faldt jeg ned fra en gynge og smadrede min fortand så jeg skulle til tandlægen og have revet den ud..
  6. Jeg elsker mælkesnitter og rissifrutti.
  7. Jeg samlede på servietter da jeg var lille.
  8. Jeg gad mega godt være med i Vild Med Dans - desværre er jeg ikke kendt nok😉
  9. Jeg væmmes ved lugten af røg/rygning. Ja..Jeg har selv i en lille periode skulle være en sej 1.g'er, så der prøvede jeg også lige det der "festrygning". Men det smagte forfærdeligt, lugtede fælt og kunne heller ikke inhalere, det eneste sjove var at man blev nikotinskæv. Jeg er antiryger uden lige, og synes det er det største turn off hvis en fyr står med en smøg😒
  10. Jeg bryder mig ikke super meget om sodavand. Smagen er ok, men hader brusen. Jeg får super ondt i maven af drikkelse der indeholder brus, så holder mig så vidt muligt altid fra det. Det vil sige både sodavand, champagne, teknobajere osv. ikke lige er det jeg indtager mest af, og det resulterer også i, at jeg som oftes bliver meget fuld i byen fordi jeg er på ren shots vognen...

Likes

Comments

Lifestyle, Personal

Den seneste uge er der sket nogle ting, som har gjort jeg har mistet overskuddet mht. træning og sund mad... Og egentlig også mht. skolen, at pleje mig selv og min krop med creme og masker, og så simpel en ting som f.eks. bare at holde orden på værelset. Jeg er den type, hvor hvis jeg ikke har orden på værelset, har jeg heller ikke orden i livet. Det hele har bare været lidt et kaos den seneste uges tid. Jeg har ikke tænkt mig at komme nærmere ind på hvorfor, da jeg ikke vil dele alt med jer på bloggen, men også gerne holde nogen bestemte ting private - det håber jeg i forstår😊

Denne weekend skal bruges på at få styr på mit liv igen. Jeg skal have gjort en masse godt for min krop og sind - givet mig selv den helt store hjemme-spa/kur omgang, ryddet op på værelset og lavet lektier og afleveringer. På mandag starter jeg igen med at træne og tænke mere over hvad jeg propper i munden, men lige her i weekenden er det ikke der mit fokus er.

Det var bare en lille update her fra, og det skal også ses som en forklaring på hvorfor bloggen har været lidt stille på det sidste. Ligesom alle andre har jeg også op og nedture i mit liv😊

Likes

Comments