Header

En annan dag från vår ljuvliga resa i Dubrovnik. Det var jag och två av mina bästa vänner som var där för att fira Lina som fick resan av mig och Linda i 30-årspresent. Vi bokade en lägenhet med stor terass där det avnjutandes diverse glas vin och samtal som bara går att få med vänner man känts riktig länge.

En dag på stranden hade jag med min lilla anteckningsbok och skrev så här:

Kärleken till er

Solen fräknar hennes hud, det kristallklara vattnet slår mot vita stenar. Vid sidan av henne har hon två av sina kärlekar. De pratar högt och lågt, skrattar tills att magen krampar och gråter när livet kommer för nära. Av lycka, av kärlek, av sorg. De spår om vad som komma skall och det som redan varit men försöker vara nu. De kan varandra utan och innan, leker med tankar och förälskar sig i varandra.

Önskar er en fin torsdag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Att efter en fullspäckad dag med jobb komma hem till den ljuvligaste av sallader och en uppkorkad flaska bubbel. Bara för att det är onsdag, mitt i livet. Så jäkla värt att fira ändå.

En annan sak, när jag var på väg hem på cykeln för några timmar sen möter jag en man som är ute på löprunda. Och helt ärligt så såg det ganska tungt ut. Högröd i ansiktet, tunga steg och säkert var det första rundan efter sommarens godheter. Hur som helst så - även om det såg trögt ut - så skrattade han så hjärtligt. Min misstanke är att han lyssnade på något roligt. Ni vet som när man lyssnar på en kul podd och börjar skratta rakt ut för att man är så inne i samtalet. Exakt så såg det ut att vara. Mitt i allt det här börjar jag skratta för att det helt enkelt inte går att hålla sig. Och när jag cyklat förbi honom och möter nästa människas blick så skrattar han - för att han sett mig skratta. Förstår ni - mitt i Stockholms rusningstrafik där det vanligtvis är irritation och stress som råder startade han, den första jag mötte, en kedja av skratt utan att han ens vet om det. Blir man inte bara så glad ända in i själen?

Likes

Comments

Snapshots från en kväll när vi var på väg till en middag i Dubrovnik i början på sommaren. Första gången jag var i Kroatien men absolut inte den sista. Föll mig i smaken på pricken! ♡

Likes

Comments

Igår körde vi en helkväll på Grönan. Alltså jag blir som ett barn och C som en pensionär, haha. Jag älskar verkligen karuseller, har alltid gjort och kommer förhoppningsvis alltid att göra det!

Nu väntas det jobb hela dagen lång!

Likes

Comments

Likes

Comments

Hemma igen efter ett otroligt trevligt dygn i Uppsala. Vin, mat, sällskapsspel och vänner, en vinnarlördag i mina ögon. I dag känns det som höst i luften och då blir jag så glad när vet att vi åker till Grekland i 2 veckor om en månad. Jag älskar Grekland. Dels har jag bott och jobbat på Rhodos och har sedan dess besökt Kos, Symi, Zakynthos och Kreta. Den här gången blir det Skiathos och Skopelos - längtet alltså! Det är något med atmosfären, sorlet, maten, människorna och livet på de grekiska öarna som gör något med mig. Jag blir lugn, harmonisk och lycklig. ♡


Likes

Comments

Jag började dagen med ett frukostmöte på mitt favorithak ​Johan & Nyström ​Mariatorget. Stans bästa cappuccino, urtrevlig personal och färgglada utemöbler - bara en sån sak. Nu har jag hoppat på ett tåg för att fira helg hos vänner i ​Uppsala. Trots lackande solsken och att min tåggranne både pratar för högt och sitter alldeles för nära så blir det en bra helg. Det känner jag i hela mig!

Puss ♡

(Bjussar på bilder från en sommarkväll på ​Gotland för några veckor sen)

Likes

Comments

Mitt namn är Josephine och jag är ny här på Nouw. Jag har tidigare bloggat på Devote men precis som med allt annat så är det viktigt att röra på sig, renovera, flytta och testa nytt. Jag gillar lantlig luft men stadens puls, cappuccinos, rödvin och sommarkvällar. Färg, form, dans och att skapa. Varma stränder, ljumma vindar och allt vad kärlek heter. Här kommer jag blanda det mesta! Välkomna ♡

Likes

Comments