Header

En av alla härligheter som Grekland bjuder på är alla ljuvliga färger. Var och varannan vägg är målad i en härlig, glad och peppig färg. Tänk om vi hade haft det lite mer så här också, hur glad hade man inte varit då? Vi som också har så många gråa månader om året hade behövt lite uppiggande kulör i vår stadsbild!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vår andra vecka i Grekland spenderades på Skopelos. Vi hyrde bil i tre dagar och en av dem besökte vi Kastani Beach. En av stränderna som är med i Mamma Mia-filmen. Ljuvlig såklart men inte den bästa enligt mig, det finns så extremt många fina. På grund av filmen så har just denna blivit väldigt populär och jag gillar dem genuina orörda stränderna mer. Skopelos var helt magiskt överlag och jag tänker att jag ska sätta ihop en liten guide och dela med mig av så småningom. Vi landade i Sverige igår och jag kan skriva under på att detta är en av dem bästa semestrarna jag haft. Helt underbart. Känns dock helt okej att vara hemma. Jag är pepp på hösten och allt kul jobb som är på gång! Livet ändå, vilken grej! ♡

Likes

Comments

Just nu sitter vi i hamnen på ett mysigt litet café och njuter av en cappuccino och croissant medan vi väntar på färjan som ska ta oss till Skopelos. Tack Skiathos för en magisk vecka. Nu ska vi se vad grannön har att erbjuda!

Nedan följer ett urplock av mobilbilder från veckan som gått!

Puss ♡

Likes

Comments

Hej från ett kokhett, grönskande och alldeles ljuvligt Skiathos. Jag har gått ner i fullständigt viloläge. Det tar alltid ett par dagar. Imorgon har vi varit här i en vecka - då hoppar vi på båten som ska ta oss till resans andra del - Skopelos. Att ha en hel vecka kvar på en lika paradisig ö är nästan för bra för att vara sant. Jag hade inte varit redo att åka hem ännu.

Det som händer med mig när jag varit hemifrån i ungefär 4 dagar är att jag får helt nya perspektiv. Jag ser livet utifrån och det är ofta i sånna här stunder som jag gör mina val i livet. Just nu processar jag hela sommaren och allt som den bar med sig med mitt nya företag. Vilka steg jag ska ta härnäst och hur jag ska göra för att nå dit.

Jag älskar vad jag gjort för mig själv. Att jag faktiskt uppnått ett av mina största mål i livet. Att kunna sköta mitt jobb därifrån jag befinner mig. Denna vecka Skiathos, nästa vecka Skopelos och därefter Stockholm. Jag känner mig fri, lycklig och med hela jorden under mina fötter.

Likes

Comments

Älskar det här stället mer och mer för varje minut som går! Så här såg jag ut igår, dag 2 på vår resa.

Likes

Comments

Igår var vår första hela dag här på Skiathos. Den spenderades vid poolen. På kvällen tog vi en drink i hotellbaren innan vi begav oss in mot stan för middag. Skiathos är den 6:e grekiska ön som jag besöker och den är hittills den finaste. Alltså att gå runt i stan är ren och skär magi. Luften är också tropisk varm, grönskan doftar ljuvligt och jag njuter till max. ♡

Likes

Comments

Vilken helg! I fredags mötte jag och Christopher upp våra vänner Erik och Sara, fyllde bilen med godsaker och åkte mot Ljusterö. Där har vi haft njut-mood deluxe. Mat, vin, höstpromenader, bastu, bad och solnedgångar. Landstället tillhör Eriks familj och är verkligen idylliskt! En ren och skär skärgårdsdröm. Jag som är uppväxt på Gotland har inte besökt Stockholms skärgård så mycket tidigare. Blir liksom att man tar sig hemåt istället då. Men så fint det är! Tack livet för den här helgen. ♡

Likes

Comments

Fem bra saker med veckan hittills:

1. Att jag tagit mig ut i löpspåret alla dagar minus idag trots mens-humör och krämpor. Att röra på sig är alltid en bra idé!

2. Bra jobbvecka!

3. Att vi ska ha myshelg på Ljusterö med goda vänner i helgen.

4. Vi hade överraskningsfest för världens finaste vän som fyllde år igår. Det blev så lyckat och hon blev så glad, rörd och chockad.

5. Att mitt jobb gör att jag kunde ta en sovmorgon imorse efter festen igår! Win!

Likes

Comments

Jag fortsätter bota menspsyket med att drömma och planera inför kommande strandhäng, barfotaliv, vindrickande, sol, bad och kärlek genom att kolla på värmande bilder från Kroatien där jag och tjejerna var innan sommaren. Nu åker jag till Skiathos och Skopelos med karln min. Vi lyckades inte vara så mycket lediga i sommar, iaf inte tillsammans. Så ni förstår ju hur härligt det ska bli. Även om vi kommer ha med oss varsin dator och jobba en gnutta från solstolen. ♡

Likes

Comments

Sommaren går ju tråkigt nog mot sitt slut men jag har en liten diamant inbokad 2 veckor i september då jag åker till Grekland. Dock råder höstmode i butikerna så jag har satt ihop lite olika moodboards för att komma i stämning och få feeling till packningen. Jag älskar att klä mig i sommarkläder och detta är perfekta daggrejer att ha med sig. Jag kommer lägga ner klackarna, läppstiftet och smyckena i väskan när jag går till stranden och dra på det när det är dags för lunch eller after beach. Kommer matcha perfekt till lockarna som formats av saltvattnet och fräknarna från solen. Åh så jag längtar nu!

Dröm sött ♡

​1:an / 2:an  /3:an / 4:an / 5:an / 6:an / 7:an /8:an /9:an / 10:an

Likes

Comments