Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Helt min type of greens - SUGARSNAPS. Asså det här är så typiskt mig, att gå och småäta grönsaker. Visserligen så är ju det en ganska bra sak att jag småäter grönsaker istället för något annat onyttigt men Mamma brukar oftast inte bli så glad när tillexempel hela tomatasken går upp i rök. Kommer ihåg när jag var liten då jag alltid åt grönsaker istället för lördagsgodis, fast jag ville ändå ha lördagsgodis som alla andra barn även fast jag inte åt det sen. Eller när jag var fyra år och beställde sallad på Mcdonalds - vilken fyra åring beställer ens sallad där?

Likes

Comments

Hej hörni? Har blivit ett litet uppehåll här och anledningarna är många. Den största anledningen till att jag haft ett litet uppehåll är för att jag är sjuk, igen. Troligen så har jag bihåleinflammation, men vågar ändå inte åka in till sjukhuset och kolla helt 100. Har ju världens fobi för sprutor och sjukhus, vilket är så jobbigt då jag egentligen vill kolla upp då jag varit sjuk fram och tillbaka i snart 4 veckor.

Idag ska jag hem till mina kusiner på lite födelsedagsfirande och sen så borde jag verkligen plugga. Dom här kommande veckorna innan påsklovet har jag verkligen så himla mycket i skolan. Annars ska jag inte göra någonting - precis så som det ska vara på söndagar.

Gymnasiearbetet ska skrivas, en forskningsrapport ska skrivas, ett engelska tal ska skrivas och framföras utan stödord, ett mental träning prov ska göras, svenska nationella.

Likes

Comments

Helt sjukt att det är 2017 och att det fortfarande finns så stor skillnad mellan män och kvinnor. Att kvinnor i drygt tjänare 10 procent mindre är män, alltså under ett arbetsliv tjänar kvinnan 2 miljoner kronor mindre än män. Fortsätter läsutveckling i samma takt så kommer vi inte ha ett jämnställs samhället förens om 33 år, TRETTIOTRE ÅR.

Men idag är det vår dag!


Likes

Comments

Likes

Comments

M U D M A S K 

Att ta hand om sig själv är viktigt och det behöver inte innebära att man bara gör saker får sig själv utan att man tänker bra saker om sig själv. Att man prioriterar sig själv även fast man kanske inte har tid. För mig räcker det med att ta ett varmt långt bad eller visa tacksamhet mot min omgivning, eller bara gå en promenad i solen för att ta hand om mig själv - även dom små sakerna gör skillnad. Det är otroligt viktigt med egentid och att prioritera att ta hand om sig själv.

Likes

Comments

Godmorgon på er! Hoppas ni sovit gott! Själv så har jag legat och klämts i samma säng som två av mina små bröder och mamma hela natten. Trångt var det, men mysigt. Idag så ska jag försöka organisera mitt smink lite, sortera lite vad jag använder vardagligen och smink som jag använder vid lite mer speciella tillfällen. För just nu ligger allt smink med varandra, huller om buller. Borde kanske plugga lite också.

Likes

Comments

Likes

Comments

brunch-döden?

Idag fyller en av mina närmsta vänner 19 år så då bjöds det på lite brunch. Vi ska egentligen fira henne onsdagen efter sportlovet då det är så många som är borta den här veckan men vi kände att vi ville fira henne lite idag också.

Likes

Comments

Instagram@josephine_lindblad