Header

Att ha en mjölkskummare kan nog vara det underbaraste <333

Hörni, hjälp! Jag började kolla på en ny serie igår vid lunch tiden och ligger redan på säsong 2?!? Har alltså kollat på över 14 avsnitt sen igår? Varje avsnitt är 40 minuter långt? Det här är varför jag typ går under jorden varje gång jag börjar kolla på en ny serie som jag verkligen fastnar för. Serien heter iallafall Devious maids och handlar om drama och bekymmer mellan 5 olika latinamerikans kvinnor som arbetar som hemhjälp åt de rika och berömda i Beverly Hills. Låter kanske inte sådär jätte roligt, men den är SÅ bra! Så tips tips tips! (det är även samma skapare som desperate housewife - så tips för alla som är desperate housewife fans)

Likes

Comments

3 faves from SheIn:

Så snygga och prisvärda tröjor till hösten från Shein! Klicka på någon av det taggade bilderna för att komma vidare till hemsidan.

Tips Tips Tips 

Likes

Comments

24-10-16

Goddag allihopa, hur mår ni? Själv mår jag förvånansvärt bra med tanke på att det är måndag, bortsätt ifrån att jag vakade 5 minuter innan jag började imorse. Hade en helt okej skoldag som rullade på bra. Har haft en super härligt helg dessutom. Igår kväll så mötes alla vi tjejer hemma hos Frida där vi hade planerat en pyjamas-taco dejt. Det var en riktigt PANG-kväll och bästa medicinen mot söndagsångest. Nu så ska jag ta tag i lite plugg som måste göras. Har egentligen ingen lust eller ork alls att engagerar mig i det, men jag får höstlov redan på onsdag så det är bara att bita i det sura äpplet lite till.
Likes

Comments

Jag tjuvstaratar julen lite med lussebullar! Man ska ju ta vara på det goda i livet.

Likes

Comments

Igår efter skolan så passade jag och pappa på att åka ut till IKEA i barbaby så jag äntligen kunde få mitt efterlängtade skrivbord. Fick även med mig gardiner och lite annat smått och gott. Så idag har jag ägnat den mesta tiden åt att fixa och trixa i mitt rum. Har äntligen fått upp min ljusslinga över sängen bland annat och har börjat smått hänga upp lite foton där. Gardinerna är uppe men dock behövs dom läggas upp, men det funkar för nuet. Så nu ska jag fixa och trixa med det sista. Mer bilder kommer sen!

KRAM

Likes

Comments

Fick en kommentar där en tjej undrade om jag inte kunde tipsa mina favorit serier och filmer. Tänkte att jag kunde börja tipsa om mina favorit serier så kan jag tipsa om filmer i ett annat inlägg. Perfekt nu till höstrusktet så här nedan kommer 5 serie tips på serier som jag gillar starkt!: Dom tre sista serierna väntar jag tålmodigt på att nya säsonger ska komma ut!

The oc:

One tree hill:

Jane the Virgin:

The carrie diaries:

Stranger Things:

Likes

Comments