Hej piger

Her er lidt inspiration til hverdags outfits. Jeg elsker at de basis items bare virker altid, når man ikke lige ved hvad man skal tage på. Så virker et par simple jeans hver gang og en plain t-shirt. Man kan tage et par fine sko, jakke eller taske til, så det lige giver det sidste touch til hele looket.

Jeans: Re/Done, T-shirt: Saint Laurent, Sko: Gucci

Håber I kunne lide dette blogpost.

Knus herfra

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Hej piger

Her får I lige et outfit billede fra den anden dag. Jeg havde lidt svært ved at beslutte hvad tøj jeg skulle tage på, da vejret var overskyet men også solskin haha, men sådan er det jo i Danmark. Så jeg endte med at tage en lille dunjakke på og mine yndlings jeans.

Jakke: Day Birger Et Mikkelsen, Skjorte: Underprotection, Jeans: Acne, Sko: Bianco, Tørklæde: La La Berlin, Taske: YSL, Solbriller: Ray-Ban

Knus herfra

Likes

Comments

Hej piger

I løbet af den Københavnske modeuge havde det franske mærke Hermés, en mini is bil med speciallavede Hermès-havtorn-is stående ude foran deres nye flagship store på Amager Torv i København.

Fik I smagt en speciallavede Hermès-is? ville ønske jeg kunne havde smagt én !

Knus herfra

Likes

Comments

Hej piger

Jeg var et smut forbi Kerteminde den anden dag. Der var havnefestival, så det var super hyggeligt at gå rundt i byen.

Jeg er iført mine lyseblå jeans fra Acne og mine nye solbriller fra Ray-Ban som jeg købte da jeg var på ferie på Mallorca.

Knus herfra


Likes

Comments

Hej piger

Jeg synes at alle bør eje mindst et par jeans som bare sidder godt og er gode til ens kropsform. Re/Done er en forholdsvis ny virksomhed som kommer fra Los Angeles, de laver Levis´s jeans om, gør dem moderne og unikke. De kan købes online på deres wepsite og det gode er at fragten er gratis verden over.

Et par jeans koster omkring 2.000 kr. det synes jeg er en god pris for et par unikke jeans. Jeg skal helt sikkert snart have fingerne i et par Re/Done jeans.

Website:: https://shopredone.com

Instagram: shopredone

Likes

Comments

Hej piger

Her er et billede fra i søndags. Jeg har mine ynglings jeans på fra Acne og en normal hvid tee.

Jeans: Acne, T-shirt: Pieces Læderjakke: MUUBAA London, Taske: YSL

Håber I har det godt!

Knus herfra


Likes

Comments

Hej piger

Tine K Home har eksisteret siden 1999, og er grundlagt af Tine Kjeldsen og hendes mand Jacob Fossum.

Stilen er boheme living og elegant enkelthed og botanical living. Med inspiration fra rejser og naturen, kombineres farver og håndværk til kollektioner der med gennemgående skandinavisk enkelthed passer så fint i tidens indretningstrend.

Tine K Home har hovedkontor, lager, showroom og butik i Odense. Designkollektionerne bliver forhandlet verden over og ses også på anerkendte boutique hoteller.

Lige nu har Tine K Home outlet i Odense i Overgade ved siden af deres butik.

Likes

Comments

Hej piger

Her lige et par billeder fra min ferie hvor jeg har lukket øjne fordi solen skinner så meget, haha. Det kan man ikke sige om det danske vejr.

Bukser: Zara, Top: Stella Nova, Sko: Hermés

Likes

Comments

Hej piger

Jeg har fundet 3 forskellige bælter som kan pifte dit outfit op. Alle tre er super cool og speciale, jeg er sikker på at de kan redde én fra en tøjkrise. Jeg overvejer at bestille nr. 1 hjem som er fra Gucci. Jeg synes det er klassisk og super flot.

Nr. 1 : Gucci

Nr. 2 Isabel Marant

Nr. 3 IRO

Hvilket bælte kan I bedst lide?

Knus herfra

Likes

Comments

Hej piger

Den første dag jeg var på ferie gik vi en aftentur ned til stranden. Jeg elsker klipperne og det krystal klare vand. Her er hvad jeg havde på og hvad jeg rejste i. Det er vigtigt for mig at tøjet er behageligt at have på når man rejser.

Bukser: H&M, T-shirt: Magasin, Taske: YSL, Sko: Havanna

Hvad tøj kan I bedst lide at rejse i ?

Likes

Comments