Header

Idag ringde klockan (Aka Hemming) 9:00 och jag gick iväg på en powerwalk precis som jag lovat mig själv kvällen innan. Det gick strålande och det blev några vändor i dödsbacken. Jag gick in för att ta det lugnt men sedan blev jag så glad och motiverad så jag jogga emellanåt... ja ni hör ju hur sjukt det låter. Jag gick mot St Julians längst med strandpromenaden och nu känner jag mig så tillfreds med mig själv. Jag behöver verkligen röra på mig, både för kropp och knopp. Man mår så mycket bättre med motion men det har jag väl glömt snart haha.

Nu är det dags för mig att ta hand om kycklingen som kokar på spisen, lägger upp en bild sen på min middag. Det går bra nu.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Min fina mamma<3

Min goa puff som helst inte flyger väska i denna värme.

Å här har ni en bild på synden...

Som rubriken lyder så har jag haft en fuskdag som då innebär att man äter precis det man vill och känner för. Först tog vi en sväng till Tiffanys bistro och tog en fika, dom har supergoda färska bakverk där och mat att välja på. Tanken var sedan att vi skulle gå hem men... vi tog en genväg via Pizza Hut. Oj, så det kan gå. Det är ju livsfarligt att bo bland alla dessa restauranger.

Den här veckan har varit tuff och jag har inte känt mig tipp topp, ni vet hur det är ibland tjejer. Iallafall så känns det bättre nu efter jag haft söndagen ledig, faktiskt redan i lördags när jag gick till jobbet så kände jag ett inre lugn. Jag vaknade som vanligt men... gick upp och såsade riktigt ordentligt, tänkte att jag inte kommer komma försent, jag behöver inte stressa. Jag kommer ju faktiskt alltid till jobbet en halvtimma tidigt och ändå så blir jag uppstressad. Hallå, tagga ner Jossan. Jag kom till jobbet och tänkte jag sköter mig själv, jag skiter i andra. Alltså, i detta tillstånd så kom jag på det, det är detta som är mitt "Zen". Herre gud vad jag blev glad. Jag är grym. Man klarar av mer än man tror. Vi alla ska vara stolta över att vi tar oss igenom motgångar. Visst, i stunden så vill man bara lägga sig ner och dö men efter så känns det underbart, typ som en adrenalinkick.

Om 57 minuter är det ny vecka och skulle väl inte säga att jag är superpepp på jobb just nu men helgen keeps me going.

Stay strong girls så ses vi imorgon.

Likes

Comments

Ett helt vanligt träd i min vardag.

Mitt favoritcafé Cinnabon.

Titta, där ser man, det finns änder även på Malta..

Någon gång ska jag åka till Sicilien, man får ju passa på nu när det bara ligger en timme bort från Malta.

Universitetets katt och inte var det den enda haha, rätt så coolt med en skola som har katter men det är klart att även kisse-missar ska ha rätt till en utbildning.

När man gått i en evighet i backar och med värme och sedan ska tillbaka igen, dit bort ska jag. Fy fan, lets do this.

Lite bilder från min promenad idag, tänk att jag bor här och kan njuta av detta när jag vill. Ni får komma och hälsa på.

Sagt och gjort så var jag på Universitetet och pratade med en tjej som gav mig ett telefonnummer som jag ska ringa imorgon. Hoppas verkligen att allt kommer gå ihop med jobbet. Man går bara förmiddagar på skolan och jag tänker kolla med min chef om jag kan få kvällspassen medans jag pluggar. Håll tummarna för att detta går vägen för annars har jag gått i timmar i onödan, eller vad säger jag nu? jag behöver ju träning.

Nu ska jag mysa med min puff och imorgon är det jobbdag, jag behöver min skönhets sömn.

God natt.

Likes

Comments