Jag vet inte hur många gånger jag packat om resväskan nu men det är många. Det kommer att bli riktigt skönt när allt är klart och jag drar igen dragkedjan för sista gången. Jag har bara lite övervikt att jobba på fram till dess, hehe. Nu börjar nedräkningen på allvar för nu är det bara tre dagar kvar. (!!) Fick reda på att vi fått tag på en lägenhet nere vid Bondi beach. Kommer bli spännande att se när jag kommer ner. Can't wait.

Men igår så åkte jag och Max in till stan för att äta på pinchos och sedan gå på bio, så mys! Vi har inte umgåtts på länge så det var riktigt kul att bara ses och ta igen allting. Det är så många här hemma som jag kommer sakna jätte mycket och inte träffa förens till sommaren igen. Vilket känns väldigt tråkigt, men jag tror samtidigt att tiden kommer att flyga förbi nere i landet down under.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tisdagen den 11 Oktober skulle jag egentligen suttit på ett plan ner till Australien tillsammans med Niclas, Matilda, Hanna och Felicia. Men det blev inte riktigt som planerat. På Torsdagen började jag att känna mig riktigt dålig med ont i halsen och feber. På Lördagen vaknade jag upp med prickar över hela kroppen och vi fick åka ner till Näl där dom fick ta en massa prover. Det visade sig att jag hade fått ett virus som satt sig på huden. Det slutade med att jag inte kunde resa med dom andra ner. 

Men nu efter ca 1,5 vecka känner jag mig äntligen bättre och utslagen är äntligen borta! Som tur är så har allt ändå gått väldigt smidigt och jag har lyckats att få tag på en ny biljett. Jag kommer att åka med ett plan som lyfter nu på Söndag, den 23:e Oktober. Jag kommer att få vara ensam i London i 10h och klara av att resa i ca 2 dygn på egen hand, haha men förhoppningsvis ska det nog gå bra. Det känns ändå skönt att vara frisk när man kommer iväg och jag är så glad att jag inte fick det konstiga viruset där nere!! Sen så kommer resten av mina auzzibabes att finnas i Sydney när jag landar. Det kommer bli så spännande och jag vet inte alls vad som kommer att hända. Det är det som är det det roligaste och läskigaste med den här resan, att inte veta i förväg. 

Likes

Comments