Idag är det markarbete för Sten. jag hoppas vi kommer träna på studs så jag kan stärka Coffe med, han behöver stärkas.

Jag har redan börjat göra en pytte liten plan på tävlingssäsongen ska se ut för mig och lill killen, redan denna lördagen ska vi på en liten P&J ska bara hoppa 1m för å känna igenom honom och hur han beter sig inne på banan men jag tror inte det är några stora problem, jag kanske inte har sagt att Coffe är mötesskygg men tycker inte det är något problem riktigt det är så han är och bara man håller sig lugn hela tiden så är det inga problem. Som tur är jag typ lugnaste människan så det är bra.

På onsdag nästa vecka är det vår första tävling ihop kommer vara i Kungsbacka på deras fina anläggning, glömde säga att P&J också är på Kungsbacka. Vi har anmält oss till en 1m på tävlingen med men om det går bra och han känns fräsch så ska jag efteranmäla mig till en 110 också, jag är sjukt taggad på detta!

Jag kommer förmodligen inte lägga upp någon film här men kommer göra det på min Instagram

Vad tycker ni ska jag skaffa en YouTube kanal så jag kan lägga upp filmerna här med?

Likes

Comments

Likes

Comments

idag kom min nya stjärna Cafone

Hittade denna fina prins på Hästnet sjukt, trodde aldrig man kunde hitta något där, jag gillar att gå genom kontakter mm. Men så hittade jag denna fina hästen, en 11årig valack han har gått 120cm han är en Holsteriner och är efter Cesano och Calypso.

På provridningen sa det bara "SMACK" och vi klickade så jävla bra, det var som första gången jag satt på min fina ängel Legolas. Jag har längtat så mycket på denna dagen att han äntligen ska bli min fina Cafone.

Jag har såna planer med oss två denna tävlingssäsongen detta kan inte bli något annat än bra! såå taggad

Mer bilder på prinsen kommer!


Likes

Comments

årsresumé 2016
Januari - Mars 

Nyår 2016 var galet! jag var i skara med alla vänner där hade svin kul en kväll att minnas! mina gurls!

när jullovet vart slut blev det upp till skolan igen med Zazou! han var med mig där uppe ända till februari lovet, under lovet åkte jag till Danmark och provred 14 hästar samma dag! sista hästen var Legolas den finaste av dom alla lyckligaste på jorden var jag när jag hittade han. tog inte lång tid innan allt var klart Zazou hade åkt och Legolas på väg till mig

12 Mars 

Detta datumet låter bekant va? jag fyllde 18, första gången i hela mitt liv fick jag äntligen gå på krogen, den hysterin! (haha) Denna kvällen var i Göteborg, vi gick till excet det var svin kul speciellt när man var med sina Gurls!

26 Mars 

Då åkte vi till Mayerhofen och åkte skidor med Julia och hela hennes familj

när vi var här passade jag, Felicia och Julia på att gå ut på kogen där, det var annorlunda, i stället för haus musik som det brukar vara i Göteborgs krogar så var det afterski låtar, rätt kul en då för Julia som älskar alla afterski låtar kunde hon nästan alla som var på så man fick lära sig en och annan ny afterski låt på denna resan! åå in i dimman

23 April

Var det min och Lasses första tävling ihop, den var på Åby travbana sån fin anläggning! hoppade 1m 110cm

7 Maj

Tävling på ÄtrabygdenRyttarFörening då det var våran andra tävling kom vi på prispallen på plats 3 min fina häst!


9 Maj 

Jag och Fille tog en syper mysig PW ner till hamnen med Skrollan och satte oss i solen

27/28 Maj

SUMERBURST behöver jag säga så mycket mer? låter bilderna tala för sig!

19 Juni

Tävling i Steningsund, jag och Lasse kom på 4 plats och van någon cup (haha) bra koll Jossan...

24 Juni

Midsommar jag spenderade mon hemma, vilket var mycket mysigt!

1 Juli

Falsterbo med Gurlsen, den helgen blev det mycket hästar, fest, shopping och lite mer hästar!

Vädret var inte det bästa men kul hade vi på stranden, fast det inte ser ut så på Julia (haha)

29 Juli

Var det mitt förta meeting, det var på Kungsbacka den helgen var inte min och Lasses helg vi fick 4 fel på alla dagarna.. inte lika kul, men så kul att va installad på tävlingsplatsen! men roligaste var ju att Heddis van hela cupen så gumt av både heddis och Jimmy

sen sa jag och Fille att om det går bra idag (söndag) så åker vi och köper en katt och firar med! och Heddis van ju så ni kan ju tänka er vad vi åkte och gjorde på kvällen!

vi köpte en katt Melvis hette han, vi fick inte ha han så långe för när mamma och pappa fick reda på det (päronen var utomlands) så fick vi sälja han så sad! (haha) spontana kan man ju säg att jag och min syrra är!

15 Augusti 

började jag min underbart roliga praktik hos Jimmy i 5 veckor, det var så kul gjorde saker hela tiden. roligaste var nog när vi var i Skövde på champion of the jungsters Jimmy hade med sig 4 hästar och det var bara jag och han men jag klarade det jätte bra! och så klart var Lasse med mig hela tiden alla 5 veckor

December 

Efter som det blev ett sånt stort hopp nu var för jag inte gjorde något speciellt de andra månaderna...

December gjorde jag häller inte så mycket förutom mös i skogen med Fille och var på en pay & jump på Alleby med jag och Lasse hoppade en 1m runda och klarade oss med till och med en rosett med hem!

Såå hoppas ni tyckte det var någorlunda kul att läsa detta innelägg!

puss på er!

Likes

Comments

Är sjukt taggad nu på att tävla i helgen ska bli så kul känner att det kommer att gå så mycket bättre än förra tävlingen med Legolas, känner att jag och han har kommit lite mer närmare varandra känner han bättre!

Tävlingen är i Trollhättan ska hoppa 1m och 110cm, Amelie ska hänga med mig ska bli så kul då får hon grooma mig 😉

Ne jag ska ju prata om hur det gick idag på hoppträningen! gick skit bra övade på att få fram honom och att han ska va framför mig, det var bara relaterade hinder idag till oxer räcke eller räcke räcke.

Var så kul för att Sten hade plockat fram så mycket hinder så vi värkligen kunde rida en bana på massa olika sätt. alla hinder låg på 1m o 110 för sa till han att jag skulle tävla i helgen, ska fråga Amelie om hon kanske kan ta kort är alltid trevligt med nya fräscha bilder!💁Likes

Comments

Nu är jag trött och hungrig! det gick skit bra idag som jag trodde, det jag och Lasse behöver öva på är just de med att jag ska få han låg så han jobbar med ryggen ordentligt!

Denna övningen som vi hade idag handlade mycket om att jag kunde få han att bli just låg med naken, vi börja med att göra öppnor och slutor (som jag alltid börjar mina pass med + skenkelvikningar (stavning) )

Sen red vi på långsidan mellan två bommar med 5 galoppsprång i mellan sedan höjde vi upp det till två krys jag red exakt på samma sätt in på detta som jag gjorde på det två små bommarna på marken. Jämt, fint och rytmiskt, Jag kände hela tiden att jag hade honom framför mig fast än att jag hade honom låg i naken, vi kom lugnt och fint och bara flög över 110 oxen som var istället för en utav kryssen nu, allt var så enkelt idag inget missförstånd alls med tanke på att jag bara haft honom i en månad denna torsdagen, tiden bara springer iväg och det känns som jag har så mycket kvar att lära mig från denna killen, är så glad att jag köpte just dig vet att vi kommer komma långt, och att vi är Coming Star! ❤

Likes

Comments

Man vet att sommaren närmar sig här i skara när hästarna kan få gå nakna och att skinn jackorna kommer fram för våran del!

Idag är det markarbete som väntar för stenis, tänker att det kommer gå bra för vi red så läge och jag fick igenom honom så fint igår!

Jaa läget just nu är att Jossan ligger inne!!? i detta fina vädret fy skäms på mig! nää tänkte plugga lite sedan går jag ner till stallet och spenderar min dötid där istället haha

Vi hörs sen puss

​bjuder på en sommar fin bild på mig och fin fina Olle som jag saknar han ❤

Likes

Comments

Kunde inte haft en bättre måndag än denna vankande upp typ vid 8 tiden av mig själv som var väldigt skönt att slipa något alarm!

Denna helgen har gått väldigt snabbt tanke på att jag ha haft fullt upp med att ha stalltjänst i skolstallet, det innebär att mocka bajs, mocka bajs och mocka lite mer bajs men ahh det är endå skönt för då är man ute hela dagarna med hästarna! haha nått positivt finns det ju iallafall, blivit lite solbränd i ansiktet vilket är naajs!

Idag iallafall har det var underbart! nästan som att man ville rida i linne för det var så fruktansvärt varmt men där satt man ändå med tjockis tröjan på, började passet med Lasse med att rida i skogen både skritt och trav så liksom våran uppvärmning där, sedan så tog vi ett rejält pass i paddocken han var hur fin som helst! sedan avsluta vi vårt pass med att gå ut och galoppa som satan i skogen å få springa av oss, haha då va han luddrig kan jag säga! då blev det ingnet annat än rakt in i duschen för hans del, får bara se hur länge han håller sig vit nu innan kisse fläckarna hälsar på!


Likes

Comments

oh härre!! Det var typ drygt en månard sedan jag var här och uppdaterade!

Ni har missat massa💁

vi kan börja med att uppdatera er med hur det gick på min första tävling med Legolas, ja va ska man säga det gick iallafall skit bra på 1m klassen då vi rullade på fint inga pet eller nått på 110cm så va jag nog lite "otaggad" för fick inte upp han i den farten som jag skulle ha nu när det var högre höjd utan red nästan långsamare i denna klassen än 1m det gjorde så att vi vägrade ut oss på fjärde hindret jag höll inne honom för mycket och lämnade benen på hatthyllan! Meen vi taggar om till vår andra tävling den 16 april har intalat mig själv sen denna första tävlingen att jag ska ha mycket mer fart så vi klarar rundan det är ju pinsamt annars.. :/

Efter detta så tog det inte lång tid innan jag och familjen åkte till Österrike! hade det grymt trevligt och lyxigt bara åka snowboard hela dagarna och goa afterski en hel vecka gick så fort :( kan ta ett mer detaljerat inlägg om detta 👌

När vi sedan kom hem från sköna resan var det bara hem vila lite till i två dagar sedan upp till skara igen å då började helvetet igen!... Visst okej älskar min skola när jag är nere i stallet men vid skolbänken och med alla

B-rudar nä det orkar jag inte med! men det är bara att bita i det sura äpplet och intala sig sjäv att du snart slutar skolan!

han här saknade jag på min mini simester :( men imorgon är det hoppning :D tagga!

Likes

Comments

Okej jag vet att jag har fått en helt ny häst men det är inte så lätt som man tror att det är att släppa tankarna helt på någon som vart med en i nästan 4 år och som man har älskat fruktansvärt mycket även i de dåliga passen till de skit bra.

Han var verkligen den bästa först häst man någonsin kan få! Jag hoppas bara att du har det bra nu där du är!

Du kommer alltid finnas i mitt hjärta fina Z

Likes

Comments