Header
J/I

Nu just är jag placerad i Kreta och mår som bäst!
Vi kom på lördag natt och stannar kvar till nästa lördag. Kommer att komma mera bilder när jag kommer hem, haade!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

VARDAG

Längesen sist kanske? Oktober månaden är här nu och det har blivit på riktigt höst nu (älskar). Under den senaste tiden när jag inte har hört av mig har jag:
- Varit och vandrat naturstigen
- Stressat med skolan
- Haft myskväll
- Njutit av höstvädret
- Tränat
- Varit till Vasa och sovd där, var även på en gymnastik kurs
- Varit på sista Fagerö för iår
- Dragit på mig en förkylning med hosta och lite feber

Likes

Comments

VARDAG

Dagen började med att jag försovde mig (suprisesuprise) men hann som tur fixa mig någorlunda då vi skulle ha skolfoto. Skoldagen bestod av bara tre lektioner för min del och lyxade även till det med pizza som lunch. Var hemma halv 7 tiden efter att ha varit och dansat.
Ikväll har jag hunnit varit ut med hundarna, duschat och kollat idol. Nu ska jag bara krypa ner i sängen och ta natt.

Likes

Comments

VARDAG

Fredagen efter jag slutade skolan och tog helg kom jag hem och hoppade i duschen direkt och började fixa mig till kvällens firande då Matildorna fyllde 16 år, en riktigt lyckad kväll

Lördagen efter att ha kommit hem allt för sent på natten lyckades jag iallafall stiga upp 08:30 och göra mig iordning att åka till närpes på dans workshop och uppträdande. Blev mat på villan och efter städning i lokalen efter festet. Kvällen spenderades hemma med film, fick även en bästavän Lina på spontan besök.

Nu idag söndag tog jag en välbehövlig sovmorgon före jag åkte iväg i jobb och där spenderades nästan hela dagen.

Känner lite att jag gärna skulle vilja varit ledig en dag till att kunna vila upp mig att årka med en ny skolvecka...

Likes

Comments

VARDAG

Jag tycker att dagarna bara kommer och går, det går liksom lite väl snabbt känns att jag just har börjat skolan men ha hunnit gå redan 4 veckor i skolan(!)

Över helgen hann jag träffa vänner, vara till fagerö, sovit och även jobbat. Nu är det redan tisdag kväll och ska leta mig till sängs. Dagen bjöd på skola som bestod av vanliga lektioner, en promenad när jag inte kunde vara med och simma när jag har mina tuber i öronen så ingen simning för min del. Blev även kombi till klockan 16.

Kom hem och kollade paradis hotel och överraskade mamma att jag städade hela huset. Nu ligger jag i ny tvättade sänglakan och ska ta natt.

Likes

Comments

VARDAG

Den här veckan är väldigt lugn. Var ledig i måndags, tisdagen gick snabbt, onsdagen var det en kort dag så då slutade jag kl 11.10 och åkte hem och spenderade resten av dagen med hundarna och träning. Idag har jag bara två lektioner men då istället blir det dans nästan hela kvällen. Helgen väntar jag väldigt mycket på.

Likes

Comments

VARDAG

Idag har det varit en dag med självstudier hemma som har bestått förstås av att läsa på förhör, mycket mys med hundarna, kollat film, varit på promenad och hållit min första träning för jumpamix.

Känner mig lite utvilad att ha årk med de två skoldagarna tills det blir helg igen.
Jag tycker dagarna går allt för fort nu just.

Likes

Comments

VARDAG

Vardagen flyter på som vanligt och dagarna går väldigt snabbt. De senaste dagarna har jag hunnit tränat, varit på LGF ledarmöte, sovit en del och varit på akuten på grund av jag helt plötsligt blev jätte sjuk i magen. Nu just sitter jag på hvc i närpes och har tagit några blodprov och ska träffa läkare snart. Efter detta besök blir det frukost hos mormor och morfar och efter skola.

Hoppas ni får en bra helg.

Likes

Comments