Vardag, Mat

En fika & lite vandring i regnet

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Veckan har gått och man börjar komma lite tillbaka till rutiner. Det har varit en del nytt som man har tagit in och en del info. Hittills trivs jag verkligen på YA och är verkligen jätte glad att få börja studera till närvådare.
Det kändes välbehövligt med lite helg så man får sova ut lite och samla lite krafter.

Hoppas alla har en riktig bra helg!

Likes

Comments

Ett härligt sommarlov bakom mig med mycket jobb, vänner, fester, sommarkvällar och firande. Nu är jag redo att ta nya tag för ett nytt skolår och ny skola.
Nu är det att ta nya tag och blicka framåt...

Likes

Comments

Klockan är allt för mycket och min dygnsrytm är helt och hållet redan omvänt men nåja. Bestod av fönstertvätt hos farmor och lunch där. Råkade bli en powernap i kanske två timmar (??) tills lina ringde och väckte mig. Fick även Matilda på besök till mig före jag hämtade lina och åkte på kettlebell.
Nu är klockan 00:48 och jag skulle nödvändigtvis ta natten.

Likes

Comments

Vardag

Förmiddagen spenderades hos farmor och farfar för att hjälpa till att tvätta fönster och äta lunch. Befann mig i solstolen för att jobba på brännan och njuta av värmen. Försöker ta en springtur men blev till att jag fick gå, allt för varmt att kunna röra på sig (hehe).
Har precis kommit hem från en mysig kväll med matilda efter att ha ätit glass och pratat.

Likes

Comments

Här har det ekat tomt en längre stund pga ingen inspiration och årk men iallafall har jag fått sommarlov för fyra dagar sedan!!! Väldigt taggad på denna sommaren.

Menmen under de dagarna jag inte har varit aktiv här har jag hunnit haft släktkalas, varit till huvudstaden, gått ut grundskolan, har haft förfest med klassen, varit till fagerö på ungdomsdans och så har jag även hunnit solat.

Bjuder på lite bilder från de senaste dagarna.

Likes

Comments

Vardag

Efter att ha vaknat och ätit frukost tog jag moppen till villan för att hjälpa till att lägga ut båten. Senare på dagen blev jag bjuden på mat av Frida, även Matilda var med. Åkte iväg senare att kolla fotbolls match. Medsam när jag kom hem började mamma och jag baka till morgondagens släktkalas.

Ny skolvecka imorgon och bara tre vanliga skoldagar och en annorlunda dag då alla 9or åkter till Helsingfors en dag. Inte länge kvar!

Likes

Comments

Igår blev det städning i hela huset. Tvättade fönster, bytte gardiner och den vanliga standard städningen. Efter att ha dammsugit hela huset hoppade jag i duschen och började göra mig färdig till kvällen.

Åkte till Matilda och satt där en stund tills Sofia kom dit. Åkte senare till ett annat ställe där det var mer flickor. 10 tiden åkte vi då iväg till grånne och var där resten av kvällen. Landade klockan 2 i sängen.

Går kvällen var kul!

Likes

Comments