Goda nyheter.

Välkomna till minn blogg!

Idag tänkte jag skriva lite om några saker som nu sker i mitt liv som jag ser väldigt mycket fram emot. Även lit jobbiga saker med.

Det första jag ser väldigt mycket fram emot är att nu den 15 firar jag och min sambo ett och ett halvt år ihop. Vi skall boka hotel på Gothia Towers sova där en natt, bada i glaspoolen några våningar upp. Samt bokat spapaket! Sen ut och äta. Jag kommer även ge min käraste sambo en stor överraskning som han kommer att bli glad över. Men hotellnatten sker inte förens den 17 då det är helg! Kan ju säga att jag är så lycklig med denna man i mitt liv! Man och man lite pojkaktig ibland men man ska väl aldrig helt växa upp.

Det andra jag ser fram emot nu till hösten och våren är då att jag blivit ambassadör för skolan. Jag var på det första mötet idag för ambassadör utbildningen som kommer pågå till sommaren! Så sjukt taggad åka runt och prata om skolan jag går på, osv, åka och titta på andra skolor med! Sen har jag mina kära medarbetare som med är ambassadörer! Så vi är ca fem stycken som skall ut på nya äventyr nu och till våren! Wish me luck!


Dom lite jobbigare sakerna.

Och till sommaren 2018 skall jag ha körkort har jag bestämt! Men då får jag lägga manken till! Det kan jag klara! Men damn vad svårt det är med vissa delar"!

Jag börjar ju tro att jag e efterbliven ibland, menar hur svårt kan det vara att backa in i en ruta, eller köra in i en ruta? För mig tydligen jättesvårt. Backa in är lite lättare än framifrån men ändå. Ibland kan jag undra om jag har lägre iq än andra. Märker det på jobb i skolan överallt där jag är, folk lär sig fortare än vad jag gör hela tiden, jag kommer alltid sist men att klara något, har jag svårare att lära mig eller ? Jag börjar tro att det tar längre ti för mig att lära mig nått, det är jobbigt för folk stör sig på mig vart jag än är...Att jag inte lär mig lika fort och lika mycket, jag känner mig misslyckad, för att folk får förhoppningar och jag bara failar dom hårt. Jag vill kunna lära mig lika fort som alla andra. Men jag gör inte det. Jag vet inte ens längre vad jag är bra på för ser jämt folk som lär sig direkt, men jag tar längre tid, och det är svårt att kunna accepter det när man ser folk titta snett på en och störa sig, vissa gånger måste jag kunna något fort men så slinter det ibland och det är jobbigt. Jag vill lära mig saker lika bra som alla andra....men hur? tips? jag försöker verkligen men det går ibland inte bara...så tittar mycket ner på mig själv när jag inte lyckas med nått.

SAD GIRL.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Helgens avslut. 

Hej alla läsare!

Då var man tillbaka på bloggen igen! Det har varit lov och halloween. Hur har ni firat ? Själv har man festat.

Jag har ju som sagt inte bloggat så mycket som jag gjort innan, men det beror ju på att det händer mycket i mitt liv nu för tiden. Jag övningskör som tusan, Har även köpt en egen bil, min första egna bil! Rätt stort för mig, så pluggar teori osv. Jag jobbar även, samt går i skolan och studerar så får inte så mycket fri tid över till att blogga, men jag försöker uppdatera då och då.

Något jag med börjat med är glossybox! Älskar att få hem en box varje månad med skönhetsprodukter!!! Och jag kommer fortsätta med att få hem en box varje månad. Min sambo verkar gilla det med, för om det kommer med någon kräm, ansiktsmask eller något sådant så vill han med testa dom sakerna, han älskar när jag skämmer bort honom med fotbad, massage, hårinpackningar, ansiktsmasker.

Jag har börjat med yoga med! Helt otroligt kul! Vi har haft yoga med några i skolan och jag föll direkt, visst är klumpig som en elefant men det kommer ändras på nu! Sambon och min svärmor va på ullared i fredags så jag införskaffade mig då en yoga matta! Så nu gör jag yoga en gång om dagen. Tror jag kan må rätt bra av det. För är en stressad själ för tillfället.

Denna helgen har varit hektisk, jobbat, festat, jobbat, festat! Folk undrar hur man har orken, jag svarar att jag har orken och drivet, jag kan vara bakis men inget hindrar mig. Jag sitter även mycket bakom ratten och försöker få ihop det med, bilen, mig och trafiken. Pluggar som sagt även teori. Även om det inte alltid är så kul men men värt det. Jag hoppas på ett körkort sommaren 2018!!


Appropå 2018... två månader helt sjukt vad tiden gått fort?! eller ?! Tyckte nyss det var sommar, varmt och gött...nu mörkt kallt, regnigt och blåsigt. Men finns ju även fördelar med hösten med. Tända ljus eller brasor som man kan sitta och mysa framför med en varm kopp te.

Hoppas alla haft ett bra lov och en bra halloween och där tackar jag för mig <3

Likes

Comments

Hej och välkomna tillbaka till min blogg.

Tänkte skriva lite om hur folk verkligen rakt av dömer en människa rakt av mående, kroppsspråk, hur det verkligen känns när man får höra " du står på benen, du har en frisk kropp, du ler så du klarar ju allt! Då mår du bra, vad som går igenom våra hjärnor när ni säger så, Ni ser på oss, ni tänker något, ni säger det, men tänker ni? Vet du något om personen? Om du vet det, anpassa dig då!

Jag är nu 20 år gammal och har lidit av ångest sen jag var två tre år gammal, vissa perioder var värre än andra, och ja, jag har gått igenom värre perioder av breakdowns, det kan jag med ärlighet säga, Sen kan det hända saker som tar lite extra av min energi, Om det händer något som påverkar mitt mående på ett negativt sätt tar jag det ganska hårt, jag trycker ner mig själv även om jag kanske vet att jag inte gjort något fel, men ändå trycker jag på en knapp, jag levde under svåra förhållanden, där jag fick leva med att det alltid var jag som gjort fel och lägga det på mig, fast jag egentligen inte gjort det, ibland gjorde jag det för att försvara vänner, dom få jag hade, eller försvara någon annan, för att jag inte ville att dom skulle få skit, jag va skölden, men tyvärr håller inte den forever. Jag höll skölden uppe i flera år, hur många år vet jag inte men flera år, ingen skulle få se hur dåligt jag mådde, eller hur dåligt jag egentligen hade det. Min sköld sprack och jag fick slag på slag, till slut föll jag. Jag går fortfarande runt ibland och säger att saker är bra. Dels för att inte oroa folk men för att övertyga mig själv om att det kommer bli bra, det har blivit bra! Jag har aldrig mått så här bra, men när det väl sker något som ett bråk med sambon, vän, familjemedlem, jag sjunker, jag tas tillbaka i tiden då jag klandrar mig själv för allt, jag gör det än idag. Det finns fortfarande ärr som folk satt som kanske sitter livet ut.

Då jag hade det som jobbigast var åren 2013-2015 då jag var på botten, jag minns som att jag var glad vissa stunder, då tog folk det som att allt var bra, jag ler, skrattar, går till skolan, tar ansvar, pratar. Det ser ut som att jag lever och mår bra, Folk dömde rakt av, att men nu har hon inga nya sår, hon är inte tystlåten och tillbakadragen och kommer till skolan, men dom som dömde mig rakt av, ni kan inte läsa en människa, Jag grät i floder, när ingen såg bröt jag ihop, jag grät tills min mage värkte, ni som känner mig och läser detta, det kommer värka i eran mage att läsa detta, men det var så det var.

Jag minns även att vissa av lärarna var stöttande, men det fanns även dom som visste om att jag hade svåra förhållanden, dom visste att jag mådde väldigt dåligt vissa dagar, Dom bra dagarna jag hade jobbade jag på som aldrig förr, och det var därför jag klarade av skolan i dom förhållanden jag hade, jag trodde inte jag skulle klara det, vissa lärare såg hur dåligt jag mådde, hur jag kom in i klassrummet med humöret nere, dom satt och sa jobba, jobba, jobba, pressen trycktes på så hårt att jag bröt ut i klassrummet ett antal gånger, jag skrek på läraren, sprang ut ut klassrummet, grät tills magen sa ifrån, och det skedde gång på gång i tre fyra år, orken tog slut. Och så fort jag kom till skolan jobbade på bra, så mådde jag bra enligt vissa. Men min mur rasade gång på gång. Än idag så händer det att folk tittar på mig att säger men du kan ju göra det här och det här, du ser ut att må bra. Men stor del mår jag bra, men om något händer får jag ångest, och då är det svårt för mig att kunna fokusera, det är svårt att bli tvingad till att göra något när ens kropp har ont, när själen har ont.

" Att ha ångest, Depression, Ångestattacker, är inte lätt...

Att be en människa att jobbar eller göra något när personen har ångest, är deprimerad och inte har ork till något, eller att klandra en människa är plågeri. Det är som att be en haltande häst att springa, Det gör ondare och ondare och tillslut ligger man på marken och man kan inte eller orkar inte springa mer. Det var det som skedde med mig, så jag ber er människor att vet ni någon som lider av detta känn medmänsklighet! Istället för att tänka på hur personens kroppshållning är hur personen ser ut att må, en människa som håller på att falla inuti kan även le utanpå. Du måste öppna och titta på insidan för att förstå. Visa att du bryr dig.

Likes

Comments

Hej alla läsare! förlåt att jag inte varit så aktiv här på bloggen! Har varit mycket nu det senaste! Fått börja övningsköra, haft mycket arbete i skolan mm! Men nu är jag tillbaka igen!

Post!
Idag fick jag en massa paket! Lite saker som jag beställt på nätet! Två shotglas, ögonskugga, en glossybox och lite sminkborstar! fett nöjd! Älskar när man tittar i brevlådan och hittar paket! Jag älskar de nya produkterna jag fick från glossyboxen denna månaden! lite krämer för ansiktet, en ögonskugga, en ansiktsmask och bra produkter för hår och kropp. Så har testat dom. Så får vi se om det är något att hänga i granen! ska beställa en glossybox för nästa månad med tänkte jag!

Likes

Comments

"Nej men du har funktionshinder du kan inte planera, du kan inte hålla koll på din ekonomi! Du kommer aldrig få jobb,Du skulle aldrig klara dig ute i trafiken" det har jag fått höra många gånger! Av min gamla adoptivfamilj...nu sitter jag här idag med jobb, sambo!, och nu börjat övningsköra? För er som inte trodde på mig och lyssnade på min manipulativa adoptivmamma kan ju se att idag är jag självständig, har inte en enda diagnos! Från att gå till att ha fem stycken diagnoser till 0? Hur kommer det sig? Gått på mediciner som jag egentligen aldrig skulle gått på för att jag själva verket aldrig haft dom diagnoserna! Hamnat på fel skolor för att (jag hade ju funktionshinder) då skulle gå på särskola... Jo Tjena där försvann ett halvt år på gymnasiet för att soc gjorde ett stort misstag, och lyssnade på min manipulativa moder.

Kan säga till alla som inte trodde på mig! Att ni hade fel, ni som trodde på mig och stöttade mig till där jag är idag vill jag ge stora guld stjärnor till! Och de viktigaste oavsett om man är funktionshindrad eller inte följ dina drömmar tror du på dig själv att du kan klara något så kan du det!

Likes

Comments

God morgon!
God morgon alla läsare! idag är man ledig och skall bara tillbringa denna dagen med att tvätta men mesta dels sitta och skriva på min bok, som nu har titeln " Det osynliga strypgreppet" Som kommer handla om starka krafter som äger rum i våran verkliga värld som många blir förblindade och hjärntvättad av, kommer även handla om min uppväxt med en stark kraft som inte vunnit över mig, men som nästan fick mig att gå helt under och hur många av sådana människor lyckas få andra att gå under, jag lyckades hitta mina ljus och dom vägledde mig till där jag är, så boken kommer handla om att överleva i svåra förhållanden av alla olika slag, mobbning, kränkningar, misshandel fysisk och psykisk. även om hur man kan ta sig ur depressioner med med mera, att bli sviken av dom man trodde hade ens rygg, men som alltid högg när man låg ner. Många som kommer läsa denna kommer att relatera i någon del av boken, dom kommer känna igen sig i vissa situationer osv. Hoppas alla får en fin söndag.! Kram på er <3

Likes

Comments

God morgon!

Då var det äntligen helg! Den här veckan har flygit iväg bokstavligt talat! Andra veckan i skolan, Och det känns underbart! Mina kamrater och lärare är grymma! Men med ny skola och nytt folk flög man så klart på en förkylning med snuva och halsont så har fått vara hemma och friska till mig lite, men även fått tvinga mig till skolan, för studerar på heltid!

Jag är redo för nya äventyr och ett nytt år och studera!

Nu har jag tagit helg! Igår hade jag fullt upp, träffade min kära storasyster och tog en gofika hemma hos henne, var länge sen jag träffade henne så det var underbart att få träffa henne igen, efter det så åkte jag hem för att städa, bädda rent och göra i ordning maten, för att vi skulle få gäster, och dom kära gästerna var min familj, lillasyster mamma och pappa kom förbi med blommor och ett underbart doftande doftljus! Så käkade vi mat och pratade, efter det så blev jag körd till mina svärföräldrar, så satt vi och drack vin och lyssnade på musik, vilket var väldigt trevligt! Haft en toppen fredag! Så snart skall svärfar och jag gå hem till min sambo som jobbat natt, så det blir en fin morgonpromenad eller snarare en eftermiddags promenad. senare ikväll skall jag jobba, så min helg blir lugn. Imorgon blir det till att ta det lugnt, så jag önskar härmed alla en underbar fortsatt helg!

Likes

Comments

Tillbaka i skolbänken.
Då var man tillbaka i skolbänken, Men inte i Mölnlycke utan i Fristad! På en nu folkhögskola! Än så länge är det väldigt roligt och alla är väldigt trevliga" jag tror med att vi kommer tt ha väldigt roliga lektoner, För här sitter man inte ,ed sitt arbete och jobbar själv utan vi jobbar ihop i grupper på nästan alla uppgifter och saker vi skall göra! Jag ser fram emot ett nytt och ett sista år.


Dom senaste veckorna har jag jobbat väldigt mycket, det har varit intensivt men roligt! Jag har även köpt en tv, lite nya saker inför plugget och för en själv! Just nu bloggar jag inte för jag har u som sagt mycket att göra nu med skolan och plugget! Så jag kommer att skriva inlägg när jag kan och har tid så kommer det lite mer uppdateringar om vad som sker i mitt liv! Hoppas alla mår bra och får en fin vecka rots att det är mitten på veckan!

Likes

Comments

Äntligen fredag och helg! Så skönt det skall bli att bara koppla av!

Efter en lång men bra arbetsvecka så sitter man nu hemma på balkongen med ett glas vin och film! Välförtjänt!

Imorgon bär det av till Skövde med pojkvännen på spa ' ska bli så himla skönt och ser så fram emot! Så skall vi äta där och tillbringa dagen på Skövde arena eftermiddag till kväll! Så ska man börja samla upp nya krafter!

Hoppas alla mår bra och får en bra helg!
Får börja blogga mer på min lediga tid, men har så mycket nu' skall börja plugga nu den 21 sen skall jag börja övningsköra! Wiipe!!! Tagga!

Så önskar alla en trevlig helg!

Likes

Comments

Hej igen! Hoppas alla mår fint!
Dagens händelser har varit att hjälpa en nära vän att flytta! Så himla roligt det var! Efter allt flyttande och åkande fram och tillbaka så åkte jag och min kompis till Erikshjälpen samt åkte och handlade mat till kvällen!

Så vi åkte hem till mig och fixade lite mat! Och det blev tacos vilket var gott efter en lång dag! Efter det fixade jag lite varm egen gjord choklad med marshmallows! Mycket gott! Så ska ta det lugnt resten av kvällen och tagga inför jobbet imorgon! Och jobb inför helgen med!

Likes

Comments