hehe
vad annat kan jag säga? "jäkla! jag har glömt uppdatera!"
nej men seriöst det var inte med flit. Jag har haft så mycket på gång i mitt liv just ny att jag helt enkelt glömmer vad jag själv heter ibland 😂

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag är det meningen att jag ska få min mens. Jag har ej fått den ännu. Ångest. Och så har jag sovit så jävla dåligt så är ett trött.
Jag har mensvärk men inte så starkt som jag brukar ha, denna är så jäkla mild att jag nästan blir orolig.
Jag blir inte så glad av detta. Jag vill ju få min mens liksom, känns dock inte som att den kommer komma... 😭😭

Likes

Comments

Just nu sitter jag i köket och tittar på Svenska Hollywood fruar medan sitter och målar eller ja färglägger i en av mina målarböckr. Det är liksom ingen målarbok som barn färglägger i det är en målarbok för vuxna med mycket detaljer och mycket smått!

Den jag färglägger i nu är min favorit. Det låter kanske konstigt men det är så himla avslappnade att färglägga!

På söndag ska vi åka till IKEA och handla saker inför flytten som sker nästa torsdag. Tiden går väldigt fort tycker jag, inte bara inför flytten utan inför allt. Allt går så fort hela tiden känns det som..

Jag mår fortfarande illa och igår kräktes jag igen men jag orkar snart inte bry mig längre om jag ska vara ärlig. Om det är så det ska vara nu så är det väll så då. Gud vad positiv jag är känner jag! 😂😂

Likes

Comments

Så nu mår jag bättre så jag är på väg till jobbet! jag mår fortfarande illa och så, men inte så att jag måste kräkas och så utan nu är det bara som innan att det är som en ilande illamående typ.
Innan jag åkte så hann jag med att ta en skön promenad med min hund i det fina vädret så det var riktigt skönt!

Likes

Comments

Idag skulle jag ha åkt till jobbet men det blev inte så, i natt mådde jag så illa att jag kräktes. Jag vet inte varför jag kräktes, antagligen på grund av illamåendet men jag hatar att kräkas.
Förhoppningsvis kan jag åka och jobba imorgon om jag mår bättre!
fy för detta säger jag bara!

Likes

Comments

Idag har en ledig dag och jag mår fortfarande ganska dåligt, jag mår illa, min mage känns konstig och från ingen stans har jag fått en massa finnar. Vette Dan vad som pågår med min kropp asså, idag är fjärde dagen med lätt ilande illamående, och jag har typ inte aptit för något, men jag vet ju att jag måste äta.

idag blev det lite yoghurt och ikväll ska jag försöka äta köttgryta som pappa ska göra. Jag blir ledsen av detta, jag vill inte må illa elr ha mensvärk. och jag är en sån tursam människa som aldrig har haft särskilt mycket finnar, under mensen brukar jag få en elr två men inte så mycket mer men nu har jag hur mycket som helst 😒😣
WHAT'S HAPPENING TO ME?

Likes

Comments

Asså fy jag mår fortfarande fett illa och har ont i magen :( varför? asså jag fattar inte, jag orkar inte asså på riktigt, orkar fan inte må illa och ha ont. Så jäkla jobbigt!

Likes

Comments

Idag är der lördag och jag är på väg till jobbet!
Nu mår jag bra igen! Bortsett från att jag mår fett illa. Vet ej varför, när jag låg i sängen mådde jag bra sedan när jag satte mig upp så snurrade det typ till i huvudet lite och jag kände hur jag mådde illa och det har ej släppt, jag är ej snurrig men mår väldigt illa. Asså whyyyy jag hatar att må illa, särskilt när jag inte vet anledningen 🤔😣😒

Likes

Comments

Nu är det väll inte kväll längre antar jag. Det är nog natt, det är nog olika vad människor tycker klassas som natt och kväll... Aja i vilket fall är jag vaken, vet inte hur länge jag kommer vara vaken men jag vågar liksom inte sova. Jag mår mycket bättre nu igen men ändå inte helt och hållet. Under dessa perioder har jag lättare att drömma mardrömmar, ganska obvious om man tänker efter. Igår natt drömde jag en riktigt förjävlig mardröm, en sådan som paralyserar en och får en att kallsvettas. Ibland skriker jag rakt ut och ibland gråter jag hysteriskt elr bara lite, jag har ju inte dessa mardrömmar ofta nu för tiden, det var mest förut, alla får dessa mardrömmar någon gång. Man drömmer om det man fruktar mest av allt elr om något man är rädd ska hända. I alla fall så gjorde jag det igår natt, och Martin jobbade natt och jag drömde en så hemsk mardröm att jag nästan inte kunde andas, sedan kom han hem men då var det nästan dags för mig att gå upp och åka till jobbet. Och under hela dagen har jag mått skit på grund av mardrömmen och hur den fick mig att känna, och allt jag ville var att åka hem och ligga och gosa i Martins armar. Jag tog mig igenom dagen, ett leende på läpparna, jag kan inte låta mina känslor och rädslor gå ut över andra människor elr mitt jobb. Jag behöver verkligen mitt jobb och jag gillar det jag gör just nu, så det sista jag vill är att sabba det. Men jag tog mig igenom dagen väldigt bra, och kom sedan hem till min älskling och fick ligga och gosa i hand armar och mådde genast bättre. Men nu är han på jobbet, han jobbar natt igen och jag vågar inte sova för jag vill verkligen inte drömma en ny mardröm, det är aldrig bara en mardröm per natt, oftast vaknar jag och drömmer nya drömmar för varje gång elr så börjar fortsätter samma dröm. Låter jag helt loco? nej asså det är nog samma sak för de flesta, skulle jag tro. Men jag måste vara riktigt barnslig eftersom jag är rädd för att somna...

Likes

Comments

Ja asså nu är jag på väg hem, elr typ i alla fall. Jag sitter på bussen mot Jakobsberg och ska ta tåget till tc och så får jag väll vänta på min kille där för han slutar kl 17, och vi ska åka hem tsm men jag känner att jag inte åker till honom och väntar för jag vill inte skämma ut honom. Jag och min bästa vän har bara suttit och tittat Youtube hela dagen så har inte fixat till mig, så ja, jag ser mer elr mindre ut som ett rent helvete för tillfället. Men jag orkar inte bry mig, jag vill dock inte att min kille ska behöva skämmas över mig. Om jag var han skulle jag fan skämmas. Jag ser ju i princip ut som en jäkla fågelskrämma. Samtidigt var jag för lat för att fixa till mig, men samtidigt där så ska jag bara hem i vilket fall som helst.

blä

Likes

Comments