Nu inatt när jag inte kan sova så tog jag fram min MacBook för att hitta något att titta på.
Jag skrollade och skrollade och hittade Byggare Bob som man brukade titta på när man var liten! Nostalgi tänkte jag och satte på det. Faktiskt riktigt mysigt att titta på såhär på natten, mysiga färger och röster och påminner verkligen om tiden när man var liten och tittade på det för jämnan. Älskade Byggare Bob när jag var liten 😂
Så nu ligger jag här i sängen och myser med Byggare Bob! 😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Usch! Idag har jag haft så jäkla ont hela dagen, jag har knappt kunnat röra på mig. nu på kvällen släppte smärtan en aning och då passade jag på att laga mat innan smärtan kommer tillbaka. Jag har även slängt in en tvätt som jag hoppas kunna tömma innan jag får sådär ont igen.
Så nu blir det att äta lite och sedan fortsätta vila. Det är inte mycket annat man gör när man är gravid och har både foglossning och buksmärtor 😐

Likes

Comments

Nu ligger jag med smärta i soffan!
Jag har varit på sjukhuset för uppföljning och sedan åkt för att hämta ut babyboxar så nu mår jag inte så.bra med min foglossning 😣
Jag har fått pencilin som jag ska äta för att de tror att jag har uvi (urinvägsinfektion) så jag får ta det i förebyggande syfte, better safe than sorry!
Nu blir det att vila med en påse chips och Criminal Minds!

Likes

Comments

Sängliggande och trött!
Ändå har jag nu beställt en klänning som jag ska ha på julen, den får även bli till nyår för jag vill inte köpa två olika klänningar nu när bebis är på väg, jag kommer ändå inte passa i de sen efter att bebis hat ploppat ut. Röd och strechig, fin är den och passar när man är gravid skulle jag säga. Lika bra att passa på när det är lite rabatter och så.
Jag valde klänningen i XL för att vara på säkra sidan, jag kommer ju vara mycket större i December, men eftersom den är stretching så bör jag passa oavsett, men vill inte att den ska sitta för hårt heller, vilket dem förmodligen skulle göra om jag hade tagit en L.
Även fast man är gravid vill man vara fin på jul och nyår. Och jag fick värsta jul feelingen nu när det kom lite snö, så då ville jag köpa klänningen ännu mer 😂👌

Likes

Comments

Jag kom hem vid 13 tiden idag och det var riktigt skönt.
Efter en natt på sjukhuset med minimalt med sömn var det härligt att krypa ner i soffan och äta lite och vila.
De skicka hem oss eftersom de inte kunde hitta varför jag har så ont i magen, blev ordinerad mycket vila och Citodon värktablett vid behov, så det blir mycket vilande fram över till bebis kommer.
Det är alltid skönast att vara hemma och vila och ta det lugnt, det kan ju kännas tryggt på ett sjukhus men jag föredrar att vara hemma faktiskt!
Nu slappar jag med Friends, ultimata favoritserien 👌

Likes

Comments

Ja som sagt.
Igår under dagen blev det bara värre och värre med magsmärtan och tillslut klarade jag inte mer så när min sambo kom hem ringde vi till förlossningen och de ville att vi skulle komma in.
De tog prover och sånt och det har jag inte fått svar på ännu förutom urinprovet som togs och då sa de att jag har vita blodkroppar men de har inte sagt varför ännu men troligen en urinvägsinfektion men jag vet inte ännu. De ville ha kvar mig på sjukhuset över natten och ge mig smärt lindring som nu börjar avta. Jag har sammandragningar hela tiden och en del av de gör ont, men vi får se vad de säger nu på morgonen!

Likes

Comments

Idag blev jag sängliggande. Helt utmattad av smärta i hela kroppen + ingen sömn så jag bestämde att sängen får det bli idag och ha det mysigt.
Min sambo kommer hem ikväll, han är och fiskar, han åkte igår morse så han är inte hemma, får göra det mysigt för mig ändå och gosa i sängen med lite godis efter min frukost.
frukost kl 13 👍 men jag har sovit till och från till kl 12 ungefär, det blir så när man inte kan sova 😣

Likes

Comments

ytterligare en jobbig natt. Nu har jag gett upp på att försöka sova, har satt på tecknat på min padda och ska försöka trötta ut mig själv istället, förr elr senare lär jag somna i alla fall!

Likes

Comments

I natt var en jobbig natt, precis som igår natt. Vaknat hela tiden men smärta i magen och den är även väldigt spänd och hård. Jag har även väldigt ont i höger sida av buken. Jag har sovit dåligt nu ett par dagar och därför är jag trött hela tiden.
Även fast man inte vill ploppa för tidigt så skulle det vara skönt om tiden gick snabbare så man kan bli av med detta och få hålla sin bebis. Det är allt jag vill just nu.
Det säger jag, det är inte så glamoröst att vara gravid som man kanske skulle kunna tro 😂
Nu ligger jag och vilar i soffan och tittar på Friends! Måste vila så mycket som möjligt eftersom jag inte sover bra under nätterna!

Likes

Comments

Ja
Ja jag har varit dålig på att uppdatera. allt har varit skit. Jag är gravid! Japp! Jag skrev ett inlägg förut om att min mens var sen och så och detta är anledningen, jag är gravid och jag har haft väldigt mycket att göra och tänka på! Vi valde att behålla efter måmga samtal och vi är nöjda med beslutet även fast graviditeten var allt annat än planerat minst sagt. Jag åt ju ppiller och allt, nu vet jag att ppiller inte är 100%. Jag är sjukskriven på grund av foglossning och bebis som ligger i sätesbjudning. men han mår bra och det är det viktigaste. Japp! Det är en pojke! 💙
I dag går vi in i vecka 30! tiden går så fort att det är crazy. snart är han här! våran lille pojke! som älskar att göra mig galen redan, kan jag påpeka, jag har varit inne på förlossningen 2 gånger för minskade fosterrörelser och 1 gång för att jag ramlat och med det minskade fosterrörelser. det är inte lätt att vara gravid asså, elr för vissa är det ju lätt har jag hört men för många inklusive mig kan det vara riktigt jobbigt. men det man får efter graviditeten är så värt det.
det kom som en chock för alla när vi fick veta att jag var gravid och jag tror inte att det har smält in ännu faktiskt, och att vi ska få en pojke är ännu mer chockerande då ingen trodde att det var möjligt, alla i min familj har fått döttrar med två undantag och nu är jag tredje undantaget så det är kul! riktigt kul faktiskt!
gud vad jag älskar honom redan!
jag ska bli bättre på att uppdatera, jag har ändå inget annat att göra på dagarna 😂
bfu på min bebis 💙

Likes

Comments