En helg som går till historien. Summerburst 2015, en upplevelse jag aldrig kommer glömma. Tack tjejer för en grym helg, ni är bäst!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Efter en grym helg med utgångar och efterfester in på småtimmarna så är det välförtjänt med en kväll i soffan med massa gott. Dräggla lite till Johan Falk också. Perfekt avslut på denna helgen och ladda inför nästa vecka som är full med jobb.
Ha en fortsatt bra söndag.
Puss

Likes

Comments

Blev ett mysigt avslut på denna tisdagen med balkonghäng hos goa fia. Söt vän jag har som bjuder över och fixar iordning.
Som jag sagt så många gånger och jag säger det igen, vad skulle jag göra utan er mina fina vänner? Ni är guld!

Likes

Comments

Då va det tisdag och ny arbetsvecka har rullat igång. Fyra dagar som gäller denna veckan, är dock ledig helgen så det gör de lite lättare. Tkr det är så jobbigt att gå upp så tidigt så många dagar irad, men det får gå. Man får tänka på lönen som kommer på måndag. Och vädret gör de lite lättare också, helt underbart att vakna och se att solen redan skiner och att de är varmt och skönt.
Ha en bra tisdag.
Puss

Likes

Comments

Spray tan, thaibuffe, överby och nu avslutar vi kvällen på olearys. En helt underbar tisdag med min fina och underbara fia!

Likes

Comments

Ja då va det söndag igen och ännu en vecka har passerat. Blev ett perfekt avslut på veckan igår med arbetskompisarna, gott att dricka och härligt sällskap, då kan det inte bli annat än en bra lördag! Vi satt här hos mig först, sen blev det vidare till båberg där arvingarna spelade. Riktigt roligt! Blev en del buggande framför scenen, haha.
Så idag blir det inte många knop, har gått mellan sängen och soffan. Helt slut efter gårdagen. Får bli att ta det lugnt och ladda inför en ny arbetsvecka!
Ha en fortsatt bra söndag!
Puss

Likes

Comments

Ja då va det fredag och snart helg. Jobbar dock kvällen idag och morgon 7-12 imorn. Skulle egentligen jobbat hela helgen men har tagit semester lördag kväll och söndag, så ska bli skönt med lite ledigt. Hatar att jobba helg, finns ingen värre ångest än när veckan börjar och man vet att man har 6 dagars jobb som väntar. Men som sagt så blir det lite ledigt denna helgen, så skönt!!
Dagen startar på bästa sättet också, blir bjuden på frulle hos min sambo. Haha vi kör varannan dag varianten, inte roligt att äta själva.
Ha en bra fredag peepz.
Puss


Likes

Comments

Då va även denna dagen snart slut..
Men har varit en helt underbar ledig torsdag som jag jag spenderat med min fina syster som sovit hos mig inatt. Blev en tripp till överby och kika lite, sen va det dax att åka till tandläkaren. Klart jag följer med som moraliskt stöd!
Sen efter en mysig dag med lillasyster fick det bli att avsluta denna dag med min fina fia. Massa gott och soffan, med andra ord det vi är bäst på. Haha vi laddar upp för beach 2015, känns helt underbart.
Man lever ju bara en gång, så gäller att ta vara på det! Hihi.
Men ni får ha en fortsatt bra torsdagkväll så ska jag börja möla!
Puss


Likes

Comments