Header

Hej alla fina läsare<33

Hoppas ni mår super bra, själv är jag lite förkyld men jag skyller på Sveriges väder:/

Förlåt för dålig uppdatering, har inte bloggat på en vecka men hade två prov förra veckan och haft mycket i skolan, så har inte haft tid.

I helgen har jag iallafall varit mycket i Eslövshallen och kollat massa handbollsmatcher. På fredagkvällen åt jag , min syster och hennes pojkvän tacos och sen kollade vi film o hade myyys. På lördagen gjorde jag inte så mycket jobbade på morgonen (jag säljer kvällsposten) och bara chillade. Söndagen var också en chilldag, jobbade och var sedan på gudstjänst för ska konfirmera mig och sedan hade jag bara myys och kolla lite youtube osv.

Nu är de ny vecka, de flesta går väll i skolan osv. Vi klarar skolan, ni är bäst tänk positivt!
Ha en bra kväll kraam<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina,

Igår åkte jag in till Malmö och gjorde mina naglar fina igen. Har byggt på dom en gång förut och trivdes bra med det så nu var det dags igen. Gjorde ungefär samma längd som förra gången men testade en ny färg, en ljusrosa/beige färg med glitter. Är jättenöjd med både färgen och längden.


Efter att jag byggt mina naglar åkte jag hem snabbt för att fixa till mig lite innan vi fick hem gäster. Vi har haft besök från England denna helg. Min mammas syster, hennes man och min kusin har varit här och bott hos oss så det har varit full hus hela helgen.


Hoppas ni haft en bra helg, kram!


Likes

Comments

Hej eller tja bloggen? Har suttit ett tag och tänkt på hur jag ska börja detta inlägg... Hur ska man egentligen börja? Jag är då helt ny i bloggvärlden så jag tänkte berätta lite om mig själv!

Jag heter Josephine Farquharson och jag är 14 år gammal (2003). Jag kommer från Skåne, bor i Malmö och Eslöv. Min familj består av min mamma, pappa och min storasyster. Har även en bonuspappa och två bonussyskon.


Jag är oftast hemma då jag inte håller på med någon sport längre, men ska väll börja gymma snart. Annars är jag i skolan. Jag har en bästavän som heter Adelie som bor ca 7 timmar ifrån mig vilket e synd för vi inte kan träffas så ofta:/

I denna blogg kommer ni få läsa om min vardag, tankar/åsikter osv. Ni får se :) Hoppas ni kommer tycka om de, kram!


Likes

Comments