Ååh vad det är skönt att bara ligga i soffan och glo på tv efter en jobbig jobb dag! Hoppas ni haft en bra solig dag och njuter av ledigheten!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Känner inte riktigt för att gå upp och jobba,, men men vad gör man inte för lite pengar? Jag klarar av 2 och en halv vecka!!

Go Josephine!!!!

Likes

Comments

Godkväll fina bloggläsare!
Sitter just nu och väntar på att AFV ska börja. Har hunnit med lite saker idag iallafall. Städa rummet från alla saker från husvagnen. Tröstschoppat, tvättat moppen & chillat.
 

Trotts allt detta kan endå en sån liten sak göra mig så otroligt besviken... Ibland önskar jag att alla vore tankeläsare så att man kunde se vad som händer inne i de andras huvuden.
Ah, jag sitter iallafall ensam framför TVn sista lediga kvällen.. eller ja jag har väl egentligen varit ensam hella dagen....Suck, hatar att jämt gå i andra hand! Då känner man bara.. fuck my life!

Men ja, ska väl försöka vara lite possitiv. Jag hoppas iallafall att ni har en riktigt trevlig kväll, vad ni nu än ska göra!

PussLikes

Comments

Ååh vad trött jag blir., kg ska åka upp till Haninge centrum för att hämta min telefon från lagningen och så glömmer jag kvittot som gör att jag får ta ut den.. Plus att jag blev getenstucken på handen när jag åkte moppen hit.. Så jävla jobbigt.. Nu är jag på rätt dåligt humör!!

Likes

Comments

Hallo hallo!!
Sitter just nu inne på trafikverket och väntar på Anton som gör prov för lätt mc.

Sen blir det att kolla lite inne i stan!

Solen skinner iallafall! Tummen upp!!

Nu är det bara att hålla tummarna för att det går bra för Anton.

Ha en bra dag!

Likes

Comments