Nu var det ett tag sen jag uppdaterade här, men det har faktiskt inte hänt så jättemycket i mitt liv på sistonde haha.
I onsdags så fyllde Finland 100 år (wihho) och då var vi lediga från skolan, så på tisdagen efter skolan så skjussade mamma mig till Shania. Vi bara myste, tittade på film, drack te och åt massa popcorn myyys. 

På fredagen så var jag och axel och kollade på solsidan filmen rekommendersd starkt.

Och i lördags så firade vi vår älskade Shania, först så gick vi ut och åt på dinos och bara hade de mysigt. Efter det så åkte vi till Cia och förfestade där. Vi 11 tiden så åkte Ellen och Shania till indigo och då drog vi vidare till Emil där vi lekte lite lekat tills jag och Lina insåg att de fanns ett bubbelbadkar och vi tog ett väligt spontant men mysigt bubbel haha.

Puss.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I fredags så firade vi halloween. Efter skolan åkte jag och Lina och fixade de sista grejena vi behövde för att sminka oss, efter det så åkte vi till Lina och tog de lungt till klockan 4. Då kom både Cia och Ursula dit och vi började sminka oss, vid halv 5 tiden kom även Marija.
Vi tog lite bilder och sedan åkte vi till Vanessa. Väl hos Vanessa så började vi att leka lekar och där gick det utför haha. Det var även kul att träffa en som jag inte träffat på jättelänge. 

På lördag åkte jag till Axel och vi bara tog det lungt och myste.

 Hoppas er helg också varit bra.

Puss.

Likes

Comments

Nu är höstlovet så gott som över. Höstlovet har bestått av mycket sushi, partaj och mys. I onsdags efter skolan så åkte jag och marija och köpte sushi till middag, efter det så kom wille och klickis till marija och vi åkte tillsammas till Calle.
I trosdags så var jag, Cia, Shania, Marija och Ellen hos Cia och skulle ha vinkväll men slutade i andra spår och sedan åkte jag till Axel och sov där. På fredagen myste bara jag och axel och även badade lite bastu. Även lördagen vart de partaj.
Hoppas ni haft en bra helg/höstlov

Likes

Comments

Hej! Nu är det riktigt höstväder ute. Jag trivs personligen inte ute när höst eller vinter, jag vill bara bosätta mig under mitt täcke med lite te. Så känner att jag bara vill titta tillbaka på allt roligt jag gjort i sommar och bara se och njuta. Så nu bjuder jag på lite härliga sommarbilder.
Puss.

Likes

Comments

Känner att jag måste väll börja hela alltihopa med en förklaring på vem jag är och vad jag gör. Jag heter Josephine Eriksson och är 17 år gammal. Just nu så pluggar jag och går i skola här på Åland. Linjen jag läser är företagsekonomi och just nu är jag alltså inne på mitt andra år. Jag är bosatt här med min familj. fritiden föredrar jag att göra dumheter med mina kära vänner och även vara med min pojkvän. Ska göra mitt bästa med att uppdatera den här bloggen så mycket jag kan.
Puss.

Likes

Comments