Haft lite bloggtorka ett tag nu men kände för att slänga iväg ett inlägg nu. Har inte hänt så mycket dom senaste veckorna, mycket jobb och mycket att tänka på. Sitter i soffan och kollar på så mycket bättre lite halvt sådär, får nog kolla om lite senare då jag ändå spelar in det☺ Nu är iallfall vintern här snön ligger så grann på marken och minus graderna är här och det märks inne då temperaturen sjunker även där❄ Tycker om vintern det är så mysigt att sitta här i soffan med tända ljus och kolla på någon dålig film och mysa! Myser med mig själv nu och kollar på en tråkig Bond film, mannen i hushållet har en kompis här och dom babblar lite. Funderar på att göra lite popcorn och kolla på något annat som är lite bättre, dom gamla Bond filmerna är bättre än dom lite nyare.♣

Försöker även få till inredningen i huset, går sådär men börjar bli nöjd iallafall💫

Likes

Comments

Ja då var nog hösten officiellt här då, kylan har trängt sig på träden tappar löv och löven ändrar färg. Har alltid tyckt om hösten det är nog den mysigaste årstiden vi har. Men med mörkare och kyligare tider så kommer oftast depressionen fram. Jag är sån kg blir mer deprimerad nu kring höst än vad jag är annars, vet dock inte varför men är ganska vanligt med höstdeprission. Jag är tröttare än vanligt och har inte lika mycket ork som jag brukar, sen känner jag inte för att göra så mycket jag blir ganska tråkig.
👇

http://www.psykologiguiden.se/rad-och-fakta/symtom-och-besvar/psykisk-ohalsa/depression/arstidsbunden-depression

Likes

Comments

Innan vi åkte hem från Öland så åkte vi till södra udden och besökte Långe Jan, jag har aldrig varit på södra Öland för vi åker alltid uppåt till norra delen. Nästan allt som man vill besöka på Öland ligger ju åt norr, tex Böda, Borgholms slott, Solidens slott, Trollskogen, osv. Men långe Jan stod iallafall där så fin och ståtlig, köpte varsin biljett för att komma upp i fyren, Långe Jan är en fyr för er som inte vet. 192 trappsteg stod det att det skulle vara men fick det till 171? Kan jag verkligen missat 21 trappsteg?😨  Nu ska ni få lite bilder på Långe Jan och hans omgivning!

Likes

Comments

Besökte Borgholm slott innan hemgång i Lördags, jättefint var det och mycket spännande fanns det att läsa👀 Nu kommer massa bilder från besöket så ni får se hur fint det är själva!

Det är mäktigt att springa runt där inne👌

💎Nästa inlägg - Långe Jan!

Likes

Comments

Ja idag besökte vi byrums raukar, jättefint🌸 Självklart så har vi gjort mer grejer men det tar jag i ett annat inlägg. För er som inte vet vad raukar är så kommer en beskrivning här nedan.

"En rauk är en av abrasion formad sten, ett geologiskt vittringsfenomen som bildas när relativt mjukare bergarter vid stränder eroderas av det omgivande havet och en hårdare kärna av kalksten blir kvar. Den ännu pågående landhöjningen efter den senaste nedisningen tar raukar upp ur havet. Raukar är vanliga på Gotland, men finns också på Öland."

Likes

Comments

Hamnade på Öland tillslut, bokade camping plats i måndags och fanns plats på tisdagen så var bara att boka och pallra sig iväg och köpa tält och lite nödvändigheter. Åkte runt 7.30 i tisdags då incheckningen var 16 och tar typ 6 timmar att åka, körde 35 av 45 mil jag körde hemifrån till Kalmar sen fick M ta över ratten tills vi kom fram. Har haft det jättebra hittills dock är campingen inte den bästa, var verkligen budget på allt menmen vi sover ju bara här och käkar resterande tid är vi på upptäcktsfärd! Gått i trollskogen, kollat på jätte ekar, vrak och lite sånt. Badat i havet, shoppat lite och så☺ Nu sitter vi och slappar efter att ha gått på stranden och 1,5km👍 Snart ska vi slå på en film och vila inför morgondagen, nu kommer lite bilder📷

Likes

Comments

Ja nu är första semester veckan förbi och imorgon går vi in på andra, har inte riktigt bestämt oss för vad vi ska göra än. I lördags förra veckan åkte vi iallafall till båten dom låg och vänta på oss i fyrudden. Sen åkte vi vidare till Harstena och låg där över natten. Har hunnit med mycket på denna vecka🌸 Har dock inte tagit så mycket bilder, men hoppas ni nöjer er med dom som finns.

Likes

Comments

Ja nu var det ett tag sen sist igen, tänkte uppdatera lite om vad som hänt och inte. Vi har varit ute på Vättern åkte till Igelbäcken och stannade där i 2 dagar för att sedan åka vidare till lushällen. När vi var i Igelbäcken så firade vi midsommar, mysigt var det. Tog även årets första dopp satan vad kallt. 17 grader varmt. Men bor man på en båt måste man tvätta sig på ett eller annat sätt🌊 Fiskade rätt mycket också och jag fick en liten abborre men den släppte vi i igen.  Alla har börjat ta semester min börjar v30 så 2 veckor kvar att jobba! Nu ska ni få lite bilder från veckorna👍

Likes

Comments

En fråga jag förmodligen egentligen inte komet få svar på men har ju några som läser bloggen ibland som kanske kan svara😅 Fråga: hur viktig tycker ni att rubriken till blogginlägget är? Som ni kanske märkt tycker jag att ALLT låter bäst på engelska iallafall quotes som jag mest använder mig av i rubriken. Jag själv tycker rubriken har en stor betydelse och man märker skillnad på hur många som läst inlägg, om jag bara skriver typ 21.10 så är ju inte det så intressant för vem fan vill läsa klockslag på alla bloggar? Men skriver man lite längre rubriker med några visa ord så drar antalet läsare iväg som fan ibland! Tycker om att skriva quotes som rubrik, så får man lite pep talk ibland🌸 Nä nu ska jag sova som jag sagt i 3 timmar nu, skulle lägga mig halv 9 men det er ni ju hur det gick😉 godnatt👋

Likes

Comments

Orkade inte åka på monstertruck sm idag och sen tycker jag det är dyrt 200 bara för att gå in. Så gick upp och spelade lite sims istället ganska rogivande ibland. Har spel perioder då jag kan spela hur mycket som helst antingen på datorn eller på vårat ps3 och ibland skiter jag i allt och bara låter det stå. Idag ska vi äta på enellys alltså deras hamburgare😍 När det precis hade öppnat gillade jag dom inte alls, fick hamburgare som smakade konstigt och pommesen hade skal det blev ingen hit om jag säger så. Sen nu när dom funnits ett tag så har dom börjat göra goda hamburgare, doublechees är gott och idag ska jag testa tripplechees dom är as stora men så goda, värt varenda krona!👍👌 Idag ska jag nog slipa lite och spackla lite till på mina skärmar så dom blir klara, sen ska jag försöka fixa tid så jag kan byta framruta det skulle behövas den är ganska då sliten och sen vill jag ha en board där det står mitt namn och det är ganska onödigt att sätta dit innan man bytt. Sen ska jag kolla vidare på fälgar och se vad man hittar men får nog kanske bli dom jag såg igår bild kommer! Sen skulle jag behöva tvätta, städa, dammsuga, torka golv, damma, byta sängkläder jag you name it, men hur fan ska tiden räcka? En sak i taget och imorgon drar ännu en arbets vecka igång, älskar mitt jobb och trivs jättebra👏 Nej nu ska jag gör nått vettigt så något på listan blir struket!
 

Likes

Comments

  • Blogkeen
  • Nouw