Hey

Igår (fredag) var et par af mine venner og jeg i tivoli. Vi tog derind omkring frokost tid, og var der så ved 14.00 tiden.

Vi havde alle 3 købt turpas og indgang hjemmefra, da man sparede penge på det. Derudover fik man noget gratis mad med i købet.

Vi delte lidt eftermiddags mad, da ingen af os var helt sultende, men alligevel lidt.

Da klokken nærmede sig 21.30 fik vi vores aftensmad, som hørte med i købet. Vores aftensmad var en lækker burger med pomfritter og en sodavand til. Det smagte virkelig godt.

Da vi netop havde valgt at tage derind på en fredag betød det jo fredagsrock, og det var Page Four & Gulddreng som skulle synge.

Ved 01.30 kom vi hjem efter en pisse hyggelig dag. Vi var utrolig trætte efter sådan en lang, men dejlig dag.


Kys og kram, Josephine

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Hey

Pink Coat// Shien, Jeans//Vero Moda, White Blouse//Shien, Shoes//Tommy Hilfiger, Belt//Louis Vuitton

Jeg håber at i nyder jeres påskeferie -det gør jeg ihvertfald.

Idag var jeg i København med et par veninder. Vi hyggede os utrolig meget, dog regnede det lidt men pyt med det. Vi fik kigget i en masse butikker, og fik noget lækkert mad.

I mit outfit kan i bl.a. se min yndlings jakke som er fra en hjemmeside, som hedder Shien.


Kys og kram, Josephine

Likes

Comments

Hey allesammen

HVEM ER JEG?

Mit navn er Josephine, og jeg er 15 år. Jeg er en helt almindelig pige, som bor på sjælland. Til dagligt går jeg i skole i 8. klasse. I min fritid rider jeg, og har min egen hest sammen med min mormor som også rider. Vores hest hedder Shinning girl, men bliver kaldt Mini. Jeg har redet i 6 år her til sommer. Men udover ridningen elsker jeg at tage ind til byen, og gå på cafe og shoppe. Selvom jeg er en hestepige, aflyser jeg gerne en ridetur for at tage til byen.

Et af mine helt store højdepunkter i livet er at rejse. Jeg elsker at rejse, og kunne gøre det hele tiden, hvis jeg havde tid & nok penge. Jeg har bl.a. været i Spanien, Italien (mange gange), Thailand, Egypten og andre steder. Min helt store drøm er at tage til USA og rejse rundt der i flere måneder.


Hvorfor har jeg valgt at starte en blog?

Jeg har valgt at starte en blog her på Nouw, fordi jeg altid har elsket tøj og mode. Jeg brugte i lang tid instagram til at se forskellige blogges instagram, og der blev jeg utrolig inspireret. Efterfølgende begyndte jeg selv at tage billeder, og redigere dem, derfor tænkte jeg at jeg ville prøve det her.

-Jeg håber utrolig meget at i har lyst til at følge med!


Kys og kram, Josephine

Likes

Comments