På senaste tiden har jag börjat kolla mycket på youtube. När jag kollar videos är det från alla olika kategorier, ofta kollar jag på vad veganska barn (?) äter haha men jag har några favorit youtube kanaler som jag alltid kollar på.

​Den första som jag alltid kollar på är Therese Lindgren. Älskar Therese och hennes videos, speciellt vloggarna då, hon gör dock videos i många olika kategorier som exempelvis sminkvideos, recept osv. Therese pratar också mycket om psykisk ohälsa och hennes personlighet känns bara så mysig!

Jag kollar också mycket på Andrea Hedenstedts youtube kanal. Jag har läst Andreas blogg ett tag men det är först nu på senaste som jag kollar på hennes youtube videos. Även här älskar jag vloggarna, vilket kommer vara ett kommande tema då det är mest vloggar jag kollar haha.

ItsJudysLife är också en favorit att kolla på. Det är en familj från USA som vloggar dagligen och deras tvillingflickor är så sjukt söta och roliga!

Ida Wargs blogg har jag läst rätt länge men har nyligen börjat kolla på hennes vloggar och hon verkar vara en så skön människa. Man blir ju också väldigt taggad på att träna och äta bra när man kollar hennes videos, haha.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Många bilder på en av höstens favorit outfits. En outfit nästan uteslutande bestående av kläder från Gina tricot haha!

Likes

Comments

​Såhär ser bordshörnan ut i köket just nu. Klar för hösten och vintern med de nya "fårskinnen".

Likes

Comments

Beskriv din höst i tre ord

Mysig, Spännande, Ny

Vad är det bästa/sämsta med hösten?

Det bästa med hösten måste ju vara när löven ändrar färg och man börjar känna kylan i luften. I början av hösten när det fortfarande är tillräckligt varmt för att ha en tunn jacka men frisk luft på morgnarna.

Det sämsta med hösten skulle jag säga är gråheten. Det kanske inte är ett riktigt ord men jag tycker det beskriver hösten i Sverige rätt bra. När vi börjar komma in i november och alla löv har fallit av träden så är det mesta bara grått och molnigt, då längtar man dessutom redan till julen och är redo för lite snö haha.

Hur höstmyser du?

En kopp te, eller möjligtvis varm choklad, en bra serie att kolla på under en filt tillsammans med någon man tycker mycket om.

Hur ser din höstoutfit ut?

Ett par svarta jeans, en vit t-shirt, spets-bh, sammets choker, min nya svarta kappa från gina tricot och den nya hatten från samma ställe.

Vad har du på TO-DO listan just nu?

Plugg, plugg, plugg så att jag kan känna mig redo för att komma ut i arbetslivet i januari när jag är färdigutbildad socionom. Utöver det har jag inte så mycket mer än att leta mer inredning för att det är kul att inreda lägenheten haha.

Bästa musiken för regniga dagar?

Åh jag älskar att lyssna på Melissa Horn när det är lite grått och regnig ute. Eller ja hennes låtar passar till alla dagar men ändå. Om jag måste välja två av hennes låtar skulle jag säga, New York och De två årstiderna.

Var hänger du helst under helgen?

Jag har börjat bli gammal och det lockar inte längre lika mycket att gå ut speciellt inte under hösten när det är mörkt och kallt när man skall ta sig hem. Så jag skulle säga hemma, antingen tillsammans med min pojkvän bara och kolla någon bra serie och mysa eller tillsammans med en kompis och äta någon god middag, kanske dricka någon drink.

Har du någon inplanerad resa för den närmaste framtiden?

Nej tyvärr har jag inte det. Alla pengar, och helt ärligt hur mycket är det när man är student, går till lägenheten just nu. Dock så planerar jag och Josefin att kanske åka upp för en weekend i Stockholm i slutet av oktober, början av november.

Hur förbereder du dig för vintern?

Genom shopping haha, nej men ärligt jag älskar att handla nya saker och inför nya årstider måste man väl det? Annars genom att bara mysa och dessutom älskar jag både hösten och vintern!

Hittade listan hos Andrea Hedenstedt

Likes

Comments

Hösten är ju den perfekta årstiden att krypa upp i soffan med en kopp te och kolla på en bra serie. I höst kommer jag att kolla på två serier, Dexter och Gossip girl. Dexter är en serie jag precis hittat men vi är redan inne på säsong tre. Seriens huvudperson är då Dexter som är en seriemördare. Denna serie är verkligen så bra, man blir så engagerad i Dexter och tycker om honom även fast han är en mördare. Tänker inte avslöja hela handlingen men verkligen ett tips om ni vill kolla på en serie med många säsonger!

Gossip girl är inte heller en ny serie och denna har jag redan kollat en gång men kan man någonsin få för mycket tonårsdrama serier? Gossip girl utspelar sig då på upper east side Manhattan och man får följa ett antal tonåringars liv och skvallersidan gossip girl.

Likes

Comments

Här kommer en liten dagens (gårdagens) outfit. Är så tacksam för att det fortfarande är så varmt att man kan ha kjol, lite jobbigt att cykla med bara.

Likes

Comments

Bästa klädinköpet jag gjort inför denna hösten måste vara min Calvin Klein collegetröja. Älskar allt med den, färgen, passformen och modellen. Beställde den från na-kd när de hade 20 % rabatt.

Likes

Comments

Hej tisdag och skolstart!
Idag drog sista skolan och sista terminen på socionomprogrammet igång. Denna terminen läser jag som sagt halva på Lunds universitet och resterande som är kvar av min utbildning i Malmö. Så idag började jag läsa en kurs som är inriktad på familjer, typ familjebehandling. Det känns faktiskt som en väldigt intressant kurs och passande för mig. Känns dock ovant att plugga igen då jag inte varit i skolan på föreläsning sedan innan vi skrev c -uppsatsen i slutet på mars.

Likes

Comments