Hur fina är inte dessa glas?? Fick 6 st i födelsedagspresent och är så nöjd. Det är Carolina Gynning rosé/vitvinglas. Varje glas har ett motiv som har en betydelse vilket jag tycker är en klockren idé. En perfekt present som jag kommer få mycket användning för och som jag dess utom kan ta med mig när jag flyttar hemifrån.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag ska jag och min mor åka iväg till Norrköping för att jag ska få en hel renovering skulle man kunna säga. Ska äntligen fixa mina naglar, på bilden kan ni se hur dem ser ut nu och min "utväxt" är brutal så det ska bli skönt med nya fräscha klor. Har även bokat en tid hos frisören då jag ska klippa och låta min frisör göra lite magi med mitt hår som just nu är så himla tråkigt och livlöst. Ni kommer absolut få se före och efterbilder på både naglar och hår.

Likes

Comments

Hade tänk köra 5 snabba frågor då jag inte riktigt presenterat mig själv, tänker att ni kommer lära känna mig med tiden men ni kanske vill ha ett lite hum om vem jag är.

- Vad heter du? Josephine Carlsén.

- Hur gammal är du? Jag fyller 18 väldigt snart så alltså 99a.

- Vart bor du? Utanför Linköping i en liten håla även kallad Sturefors.

- Beroende av något? Power King, salami och mozzarella haha.

- Är du morgon eller kvällsmänniska? Skulle säga att jag är båda vilket resulterar i att jag får alldeles för lite sömn.Likes

Comments

I mitt första inlägg berättade jag att ni skulle få läsa och ta del av något som står mig väldigt nära, psykisk ohälsa. Jag startade främst bloggen för att kunna skriva av mig om min psykiska ohälsa men även kanske hjälpa andra och lära ut. Psykisk ohälsa är väldigt tabu lagt i dagens samhälle, det har blivit bättre men det kan bli ännu bättre om ni frågar mig.

Jag kommer dela in dessa inlägg så jag inte skriver allt på en gång, jag kommet ta upp om vad jag lider av och hur jag handskas med det i vardagen osv. Kommer även ta upp kommentarer som jag fått från olika läkare eller annan vårdpersonal och andra saker jag gått igenom med min psykiska ohälsa.

Kan börja med att säga att jag lider av panikångest och socialfobi vilket många faktiskt gör men inte riktigt vågar berätta på grund av alla fördomar som finns i dagens samhälle, men jag tänker inte skämmas och jag kommer vara ärlig och öppen med detta. Allt eftersom så kommer jag skriva om detta och jag hoppas att ni kommer att tycka att det är intressant. Som sagt, jag är en lycklig person med dåliga dagar, inte en olycklig person med bra dagar.

Likes

Comments

Det bästa som finns är väl ändå snygga underkläder? Svar ja. Var på stan tidigare idag och lyckades få hem ett matchande set med underkläder och för ett väldigt bra pris. Hittade dessa inne på h&m.

Likes

Comments

Hej och välkomna igen skulle jag vilja säga. Denna blogg har jag haft till och från och nu är jag tillbaka igen.

Anledningen till att jag börjar igen är för att jag vill ha en plats att skriva av mig på och framför allt för jag tycker att det är kul. Ni kommer att få hänga med mig i min vardag och även läsa/ta del av något som står mig väldigt nära, psykisk ohälsa.

Likes

Comments