En dag i livet

Hej och godeftermiddag! Vaknade runt klockan 11 idag och har bara degat i soffan med en kopp kaffe. Så skönt och behövligt att få sova ut och vakna av sig själv och bara ligga i soffan.

Igår var det fredag och min dag började med skola och på kvällen var jag på bio, såg filmen happy death day. Kan verkligen rekommendera den, tyckte den var jätte bra.

Inför den här lördagen så har jag lite inplanerat, ska försöka plugga och städa lite. Senare blir det att hoppa in i duschen och börja fixa sig för att sedan dra iväg.
Ha en fantastisk lördag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Psykisk ohälsa

Mår du verkligen så dåligt? Du orkar ju fixa dig. Tror inte du är speciellt sjuk, du ser inte sjuk ut.

Detta är vad man får höra. Nej jag kanske inte ser sjuk ut, för psykisk ohälsa visar sig inte på utsidan men ni ska bara se hur sönder jag är på insidan och hur krångligt det är i huvudet på mig. Jag älskar smink, det tar fram en kreativ sida av mig och det får mig att slappna av, att lägga fokus på något annat. Att använda glada färger eftersom mitt liv är ganska svart och dystert nu. Så varför skulle inte en person med psykisk ohälsa få fixa till sig om det är något som kanske får den på bättre humör. Tror de flesta blir på bättre humör om man känner sig fräsch och snygg.

Kan vi bara sluta se ner på psykisk ohälsa snälla. För den finns och den finns bland många av oss. En liten kommentar eller en blick kan förstöra så mycket för någon som är mitt i skiten.

Jag kanske inte ser sjuk ut, men det är så otroligt lätt att sätta det där fake leendet på läpparna och dölja hur jag mår. Men jag mår inte bra.

Likes

Comments

åsikter/tankar

Har sett denna hashtag fylla både instagram, twitter och de flesta sociala medier idag. Har även använt hashtagen själv.

Jag mår så dåligt att se hur många det är som blivit utsatta eller känner någon som blivit utsatt. Det är 2017..

Likes

Comments

En dag i livet, Psykisk ohälsa

Är nu hemma igen efter några timmar på akuten. Jag misstänkte nästan att jag skulle få gå där ifrån lika ovetande som när jag kom. Alla prover de tog såg bra ut och det ända som både jag och läkare misstänker är att jag kanske inte mår så bra, att jag är väldigt stressad och det händer mycket i mitt liv. Någon form av utmattningssyndrom. Men mer än så sa dem inte, utan att jag skulle höra av mig om jag fortsatte att kräkas och gå ner i vikt...

Är så himla trött och orklös, orkar ingenting just nu. Så himla tråkigt att detta ska hända. Får försöka vara positiv och hoppas att min kropp kan ta emot maten snart.

Likes

Comments

En dag i livet

Har verkligen inga andra bilder så bjuder på en selfie ifrån snap.

Min helg blev inte som planerat, skulle åkt till Västerås i fredags men så blev det inte. Hela helgen har jag spenderat i min säng tillsammans med en hink..

För en vecka sedan så började min kropp strejka, den stöter bort allt jag äter så efter varje måltid måste jag spy.. Vet inte varför men börjar bli orolig då jag gått ner 4 kg på en vecka, det är något som inte stämmer. Har haft kontakt med 1177 och dem skickar mig till akuten då det är något fel. Så nu är jag påväg till akuten och får förhoppningsvis reda på vad det är för fel.

Likes

Comments

Inspo

FÖRE..

EFTER..

Nu är allt äntligen klart i garderoben. Försökte ta bilder men det blev inte alls bra tyvärr så detta får duga. Före bilderna är tagna för cirka 2 år sedan, men ni ser ju att det var blått iallafall. Ni missar någon inte heller att jag var den som sparade alla kassar haha.

Likes

Comments

En dag i livet

.. och sovmorgon. Kan det bli bättre?

Godmorgon hörrni, äntligen fredag och jag har sovmorgon. Bästa kombon. Vi slutar även ganska tidigt idag och sedan bär det av till Västerås för att umgås med min pappa. Har inga speciella planer för helgen, det blir antagligen plugg. Ha en super fredag!

Likes

Comments

Mode & Skönhet, New in

Älskar denna läppenna från NYX. Tycker det är så mycket lättare att få en fin läppform om man använder en läppenna innan läppstift, sen har jag märkt att läppstiftet sitter så mycket bättre med denna under. Färgen funkar till allt skulle jag säga.

En till favorit från NYX, deras wonder stick. Tycker denna är otroligt bra som bas innan man lägger på sin contouring i puderform. Det ger ett finare resultat enligt mig.

Det bästa med NYX är ju att deras produkter inte är alls speciellt dyra och dem är väldigt bra.

Likes

Comments