En dag i livet

Ni vet när man har tråkigt på kvällen/natten så man sminkar sig och tar kort, kanske bara är jag? Men så var det ikväll iallafall

Hejsan, idag har det varit en inte så händelserik dag så har inget roligt att berätta. Har suttit och haft möten typ hela dagen, sen sökt jobb men det har jag ju redan berättat om. Ha en fin kväll

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

En dag i livet

Får ni se ännu ett glass haha.

Vet ni vad jag precis skickade iväg? Mitt CV samt ett personligt brev då jag sökt jobb, själv klar firas det med ett glas vin. Man kanske brukar fira när man väl fått jobbet isåfall men jag är nöjd med min insats. Hoppas hoppas hoppas nu.

Likes

Comments

Inspo, New in

Carolina Gynning

Här är bilderna på mina Carolina Gynning glas som jag fick i födelsedags present. Har även skaffat mig ett vitrinskåp att ha dem i, smyckar mitt rum väldigt bra faktiskt.

Likes

Comments

En dag i livet

Tråkigt nog så börjar mitt sommarlov lida mot sitt slut. Känns som det har gått så fort och känns som jag inte hittat på något alls. Men har kollat tillbaka på bilder och endel saker har jag fått gjort.

Underbara Bråvalla // firade 18 års dagen med lite drinkar // spenderat mycket av sommaren med min fina Johannes

God lunch med en bättre vän // tagit upp kontakten med gamla vänner vilket är så kul // fina rosor som jag fick på min födelsedag

Likes

Comments

En dag i livet

För er som läser min blogg så kanske ni har märkt att alla inlägg försvunnit? Rättare sagt så har jag tagit bort alla..

Jag skulle kalla mig själv för perfektionist när det kommer till vissa saker och en av de sakerna är min blogg. Jag är inte riktigt nöjd med den, inte mina inlägg iallafall. Jag vill kunna ge er en blogg med bra bilder, färger och grymma djupare inlägg. När jag kollat igenom så tycker jag inte att det har varit så som jag beskrivit att jag vill ha det, tyvärr.

Jag tycker om att blogga, rättare sagt älskar jag det. Ska göra mitt bästa för att ni mina läsare ska trivas. Ha det bäst

Likes

Comments

En dag i livet

Hej igen skulle jag vilja säga, denna blogg har jag haft lite fram och tillbaka men känner att jag skulle vilja göra ett nytt försök, igen.

På denna blogg kommer ni att få hänga med på det mesta som har med mitt liv att göra samt mina intressen. Hade inte tänkt att köra en längre presentation av mig utan ni kommer lära känna mig med tiden. Men jag heter Josephine Carlsén och är 17 (snart 18) år och jag bor i Linköping. Kommer skriva mycket om ett lite tyngre ämne som står mig väldigt nära, psykisk ohälsa. Jag hoppas ni känner er välkomna så kör vi.

Likes

Comments