hallon blåbär, persikor & nektariner!
hur mås det?! med mig är det helt okej & dagarna flyter på!
har varit hemma hos päronen sen i måndags & stannar tills imorgon då jag hade läkartid igår & imorgon så ska jag till arbetsförmedlingen.

nog om det, igår kom uppdateringen till iphone som många längtat efter nämligen iOS10, jag laddade ner det & uppdaterade telefonen & vad tycker jag?!

jag gillar den samtidigt som det finns 3 saker jag stör mig på, det jag stör mg på är emojisarnas utseende, nog för att dom kanske inte var så snygga så tycker jag dom blev ännu fulare efter uppdateringen, tycker även det är löjligt att dom byter ut pistolen till en vatten pistol! 🙄
det andra jag stör mig på är ljudet när man skriver & stänger ner telefonen, tycker förra ljudet var bättre haha.
det tredje är något som jag upptäckte idag, när man ställer alarm så kan man inte dra åt vänster utan det man måste trycka på "stäng av" eller vad det heter som är ganska liten text & som ligger en bit under "snooze".
annars tycker jag att uppdateringen är grym & snygg, även tillkommit lite nya emojis.

ni som uppdaterat till iOS10, vad tycker ni om uppdateringen?! gillar ni den eller ogillar ni den?! eller gillar ni den samt ogillar några saker med uppdateringen som jag gör?! ☺️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

hej där.
det har varit väldigt tyst här från mitt håll, men det är för att det har hänt så mycket.
kanske inte så mycket att jag gjort massor utav saker utan det har hänt så mycket inom mig, inte bara det att jag firat ett år med jens, firat min mamma & även sett dead by april, smash into pieces & även sean banan live, så har jag faktiskt varit inlagd.

& ni tänker säkert nu bara "va?! vadå inlagd" jag har inte mått bra & även om jag är utsläppt så mår jag inte 100% bra än, men sånt är livet, jag mår bättre men inte till 100% som det kanske borde vara.
jag bestämde för att lägga in mig på psyk vilket jag också blev, mina 6 dagar på psyk var både jobbiga men också så hade jag roligt & lärde känna så många nya människor.
& i början så var det väldigt tufft & jag fick ångest attacker 2 gånger per dag & jag bara grät & grät, men det var sådant som behövde komma ut.
jag är glad att jag sökte hjälp & fick den fantastiska hjälp som jag fick, inte bara det utan också att jag nu ska få utredas för ADHD.

jag äter annan medicin & jag mår redan bättre men jag vet att mediciner kommer inte att göra allt 100% bra, utan jag måste också själv välja att bearbeta bort saker som är som en börda för mig.
jag är väldigt öppen & ärlig med att jag faktiskt är en utav dom som lider utav psykisk ohälsa, jag har en depression & jag äter anti depressiva & även ångest dämpande för att få min vardag att gå ihop.
jag har försökt ta livet utav mig några gånger, jag har skadat mig själv fysiskt men jag är glad att jag insåg att jag faktiskt behövde hjälp innan det skulle bli försent.

jag har alltid tyckt att psykiskt ohälsa är något som är så tabu belagt, det är något som man sällan pratar om, man pratar knappt om självmord eller självmordsförsök utan det är så himla hysch hysch, man ska vara tyst & man ska låtsas som att allt är så himla bra & att allt är perfekt & som att man aldrig har mått dåligt eller mår dåligt.
att man aldrig tänker på att ta sitt liv eller att man aldrig faktiskt har skadat eller skadar sig själv fysiskt, & jag tycker det är så fel för psykisk ohälsa är något som bör pratas mer om & speciellt om skadebeteendet, självmord & självmords tankar.

folk har alltid frågat mig "men jossan, tänker du aldrig på din familj, dina vänner eller så när du väljer att skada dig fysiskt eller försöker ta ditt liv?!" & ärligt talat, så nej jag gör inte det för att då för stunden så cirkulerar så mycket annat i tankarna än just mina nära & kära.
det är hemskt men det är så det är, en människa som aldrig varit där kommer aldrig att kunna sätta sig in eller förstå hur det känns eller är.
man kanske anses som egoist för man väljer att skada sig själv eller försöka ta sitt liv, vissa lyckas tyvärr & ingen människa vet vad som försegår i personens huvud utom en själv.
det är bara vi som gör sådant som vet vad som försegår & visst att det kanske är egoistiskt men som jag, jag tänker varken på min familj eller mina vänner för det är så mycket annat negativt som cirkulerar då.

nu äter jag annan medicin som hjälper & hoppas på att hjälpa längre fram, ibland är livet svårt & jobbigt & det är väl så det är att människan ska prövas på alla plan.
alla människor kommer i en fas där livet inte är lika viktigt längre & det spelar ingen roll om man lever eller är död för att livet känns inte lika viktigt längre.
livet känns liksom värdelöst på något sätt.

men jag är som sagt hemma & har varit utskriven i några dage, jag mår mycket bättre än vad jag gjorde när jag las in men jag mår inte 100% bra & det kommer att ta en tid att det ska bli 100% men det får det göra.

jag hoppas att ni mår bra, att ni tar vara på era nära & kära!
💋

Likes

Comments

hallå där!
ligger i sängen & insåg precis att jag inte uppdaterat på ett bra tag & att det varit extremt tomt här inne.
det har hänt massor sedan jag slutade skolan & tog studenten, direkt efter studenten så under den veckan så låg jag sjuk i feber & jag har även gjort 2 besök hos arbetsförmedlingen.
jag har flyttat ihop med jens, så nu bor vi tillsammans & imorgon hämtar vi vår nya familjemedlem.

jag har haft besök utav amanda & jag & jens har också åkt & överraskat @johannaasklund när hon kände sig lite nere, vi åt & hade det väldigt roligt.
har dessutom firat midsommar & det var jätte roligt iallafall så verkade jag ha kul men det är ingenting som jag minns något utav haha!

jag vet inte vad jag ska skriva om för samtidigt som jag är full i skallen så vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om.
men jag ville att ni skulle få veta att jag faktiskt lever, men det känns som man har saker att göra varje dag & även om man inte har det så känns det ändå som det!

Likes

Comments

där stod jag med en cider i handen, tårar utav lycka hade flödat ur & jag var så full men samtidigt så lycklig på samma gång.
min dubbelhaka med, för mig har skolan varit ett fängelse & en daglig kamp & det är inte det utan det har även varit att jag inte trivts i klassen både på grundskolan & gymnasiet, vet inte hur många kvällar & nätter jag gråtit mig till sömns utav att jag inte trivts ett dugg.
vet inte hur många mornar jag velat dra täcket över huvudet & somnat om, mornar då jag vaknat med en klump i magen som suttit där hela dagar.

vet inte hur många gånger klumpen i magen blivit värre, jag skakat inombords & jag bara velat försvinna då jag gått genom korridorer eller matsalen, alla blickar som varit hemska.
allt slit & släng, alla gånger jag velat hoppat av & alla de dagar jag faktiskt stannat hemma för att jag inte haft någon lust eller för att jag var för rädd & inte vågade för det gjorde så ont i mig.
alla de gånger jag stått i spegeln & kollat på mig själv & ifrågasatt mig själv "varför är det så svårt att vara jag?!" "varför fryser dom ut mig?!" "varför får inte jag vara med?!" "vad har jag gjort för att dom ska ogilla mig så mycket?!".
så många gånger jag sagt till lärare att jag är sjuk för att få gå hem, inte för jag varit det utan för att det blivit för mycket för mig, det har gjort alldeles för ont i mig.

när alla andra fick bra på proven men jag inte blev det & alla satt & skröt om hur bra dom var, inombords önskade jag att jag var som dom.
jag vet inte hur många gånger jag suttit & tänkt "det hade varit bättre om jag inte fanns" eller "vem fan vill ens umgås med en äcklig ful & jobbig människa som jag?!" så många gånger jag velat ge upp, släcka allt & så många gånger jag bett till gud att när morgondagen kommer att jag inte ska få vakna.

skolan har aldrig varit rolig för mig utan det har handlat om en jävla överlevnad för mig, men i fredags den 10e juni så fick jag äntligen springa ut, stå på det där flaket & inse att jag har klarat av 13 jävla år i skolan.

jag blev klassens svampbob men jag ser mig inte som det, jag ser mig som en kämpe ja en ren jävla överlevare!
att kämpa & kriga är bland det värsta men också det bästa jag gjort, att veta att till hösten behöver jag inte sätta min fot där för att studera, jag är klar med skiten & det är så jävla skönt även om jag kommer att sakna skolan så kommer jag aldrig att vilja återvända, för dessa 13 år har handlat om överlevnad för mig, jag har varit en krigare som varit på krig.

det har varit ett 13 års långt fängelse men nu är jag fri som en fågel & redo att flyga dit världen tar mig.

Likes

Comments

hallon blåbär!

helgen är inte slut än då det är national dagen imorgon dvs en röd dag som då är en så kallad söndag.
har ingenting förren på onsdag, då vi ska träffas hemma hos vår mentor med vår florist lärare & sedan så ska vi tillbaks till skolan för att skriva på lakanen.

nu börjar det bli dags & jag är så taggad, på torsdag kommer @ericaedmark hit & ska vara här, är jätte taggad & på tisdag ska jag eventuellt möta upp amanda på stan så ska vi umgås & ha kul som vi alltid har när vi är med varandra.
& på fredag smäller det, det är helt sjukt att det är 5 dagar kvar men det ska bli super skönt på samma gång! ☺️

helgen har varit kanoners, i fredags var det jätte kvavt ute & var så tung i huvudet & hade även sånt tryck i huvudet men senare på fredagen så började det att åska & spöregna & då släppte huvudvärken, super skönt!
jag älskar när det åskar & helst ska det göra det på kvällen/natten så man bara kan tända ljus, sitta med dörren öppen & lyssna på den & även se alla blixtrar.
jag är egentligen åsk rädd men det har släppt med åren, har väldigt stor respekt för åskan så som jag har för ormar!

Likes

Comments

hallon blåbär där ute!

idag är det inte vilken dag som helst för att idag är det nämligen min 20 års dag, jag fyller alltså hela 20 år nu & får från & med idag gå på systemet & handla alkohol.

min dag idag har varit rätt så lugnt faktiskt & faktiskt haft en väldigt bra födelsedag, fick veta igår att vi endast skulle få reda på betygen idag & att vi inte skulle göra något annat så vi tog betygen idag & idag var vi lediga en himla bra födelsedags present haha!

jag blev väckt med sång & presenter på morgonen vid halv 7, jag trodde dock klockan var mer & var hur pigg som helst tills jag fick veta att klockan var endast så mycket & jag fick sova längre.
det jag fick på morgonen var 2 produkter från makeup store, en primer som är i puderformat kan man säga jätte bra & även en setting spray som sätter makeupen & så fick jag även vita hälstrumpor för att det behövs & jag tar snart studenten & vill så gärna ha vita hälstrumpor på mig då!

sedan så somnade jag om & gick upp strax efter 9 & då åt jag lite födelsedags frukost & sedan började jag att sminka mig.
när jag var klar så tog jag det lugnt & det plingade då på dörren & där stog jens med en blombukett & grattade mig, vi åkte senare till ica maxi stormarknad & handlade hårfärg för att jag ska färga håret inför studenten, sedan åkte vi till skolan där jag lämnade min matersättningslapp & även blev grattad.

åkte sen med hem till jens & hade det trevligt, han fick duscha & lite sådant & sedan så begav vi oss till mig för att fira mig.
folk kom & grattade mig ur släkten & fick en del härliga presenter!

1 bukett med endast liljor som doftar så himmelskt gott utav pappa, fick även en bukett med mina absoluta favoritblommor nejlikor & lövkojor & det var så himla fina färger!
utav min farmors kusin fick jag ett presentkort på åhlens & utav min morfar & inger min låtsas mormor typ så fick jag en phalanopsis & för er som inte förstår en orkidé & även ett presentkort på cervera!
utav pappas faster så fick jag ett jätte fint vinglas som är ur carolina gynnings samling, så himla fint & jag vet inte om hon vill att jag ska börja samla på något & det är något som jag verkligen kommer börja att samla på!
& av jens får jag en tatuering som jag ska göra här nån gång i juni, är jätte nervös!
& så utav min pappas polare fick jag pengar & imorgon ska jag upp med farmor & fixa presenten jag fick utav dom!

provtestade även vinglaset med ett glas vin eller ja, knappt ett halvt haha!
nu ligger jag i sängen & ska alldeles strax sova för imorgon har jag praktik & då ska vi fira mig lite grann & sedan så ska jag upp på stan med farmor & så ska jag även fixa lite andra saker!

om 9 dagar tar jag studenten!!! det är helt sjukt, alltså om 9 dagar så får JAG äntligen ta studenten, springa ut & skrika att fyfan vad jag är bra.
min studentklänning är klar & jag har nästan allting klart, fattas bara alkohol men eftersom jag är 20 nu, så ska jag inviga systemet vilken dag som helst haha!

hoppas ni har haft en kanon bra dag! 💋

Likes

Comments

hallon blåbär där alla söta människor, hur är det med er?!
med mig går mitt mående väldigt upp & ner, kan väl säga som så att mitt mående är som rena berg & dalbanan, riktigt roligt eller inte!

vad sker i era små söta liv då?! i mitt sker det inte allt så mycket faktiskt, ibland undrar man om man är människa ens!

snart är det äntligen helg, okej det är 3 dagar kvar men iallafall!
vad ska ni göra i helgen då?! själv ska man på kryssning med några underbara människor & det kommer att bli kalas! 😎

var det någon utav er som såg eurovision i lördags?! eller det var många som kollade på det men vad tyckte ni om hon som vann?! själv tycker jag låter var klapprutten & det lät som hon hade ont i magen när hon tog i som hon gjorde!
nej, australien eller ryssland skulle ha tagit hem det hela & jag har även fastnat för vitrysslands låt help you fly med ivan!

skolan rullar på som vanligt & snart är den ÄNTLIGEN klar!
hade omprov på etik idag i religion men gjorde det muntligt vilket gick sååå mycket bättre & blev godkänd så nu är det bara ett prov kvar sen är det mesta klart! WIHO! 🤘🏼

annars då?! jo mitt liv rullar som sagt, men som sagt detta var en lite uppdatering utav mitt lilla liv haha!
jag hoppas att jag så snart som möjligt har ork att blogga dagligen så det kommer igång för jag känner mig så himla seg när det kommer till bloggandet men mycket har även med mitt mående att göra.

Likes

Comments

tjena tjena!
det har varit alldeles dött här men jag har mina anledningar & det är nämligen så att jag på senaste tiden inte mått så psykiskt bra & fysiskt, lika så har det varit mycket med skolan & även om jag inte har så mycket lektioner eller vad man ska säga så känns det ändå som att jag har massor att göra.

det är snart slut på skolan vilket jag känner kommer bli super skönt, få springa ut & fira att jag är arbetslös med nöje & bara njuta!
det kommer vara min dag & dagen till ära kommer jag bara njuta, dessutom fyller jag 20 om snart 3 veckor & då får jag äntligen gå på systemet & handla alkohol!

solen skiner & tittar fram, ska jag vara ärlig så avskyr jag sommaren nå kopiöst! jag gömmer mig alltid från solen & är mer ute på morgonen & kvällen än vad jag är på dagen just för att det är för varmt & det är något min kropp eller jag inte klarar av.
därför älskar jag början på våren & även hösten när det inte är för varmt eller för kallt!

vad har skett i mitt liv?! jag har varit på akuten också, vädret har ändrats som tusan här i örebro & nu snackar vi om att det ena dagen är jätte varmt till att någon dag efter är svin kallt & några dagar efter så snöar det & har sig så att på valborgs dagen så var jag själv hemma hos min pojkvän.

jag hade duschat & haft mig, sätter mig upp i soffan & det började hålla på att krampa i benen & stråla & göra ont i svanskotan & jag kunde knappt böja mig, låg & grät & jens kom hem så vi ringde 1177, blev skickade till akuten & egentligen skulle vi åkt in med ambulans men jag skulle åka bil & åkte in.
blev kvar ca 5 timmar på akuten, visade dig då vara mina sjukdomar som håller på & därför klarar inte kroppen min av alla väderomslag som sker eftersom min kropp inte hinner att vänja sig vad vädret bestämmer att det ska vara för väder så jag fick en spruta & även 2 alvedon.

jag vet att jag suger på att blogga men det är så mycket just nu känns det som att jag känner att jag vill lägga fokus på det, mycket med skolan & så.

men ville göra ett inlägg & visa att jag faktiskt är i liv haha! 💋

Likes

Comments