Header

Eller skulle jeg skrive Bedste Brunch i København 😋

Der findes mange steder, der servere lækker brunch i københavn. Dog synes jeg, at Mad og Kaffe har skildt sig ud. Et lækkert koncept med et menukort, hvor det er muligt at vælge hvor meget og hvad man har lyst til at spise. Det vil sige at, jeg skulle vælge imellem 3, 5 eller 7 retter og så er det muligt at vælge imellem mange forskellige retter. Derudover er Mad og Kaffe gode til at skifte menukort 🥑🍳🥖🥐

Jeg tager altid 5 retter, og så prøver jeg at vælge noget nyt hver gang. Avocadoen med mandler og chiliolie er dog et must hver gang. Det smager fantastisk! 😋

Mad og Kaffe ligger både på Amager og Vesterbro, og begge er super gode med god service. Det er alt afgørende hvornår på dagen man kommer, for selv i hverdagen er der propfyldt kl. 10. Normalt kommer jeg der i weekenden omkring kl. 9. Det er helt klart værd at prøve!

❤ 6 ud af 6 hjerter

- Josephine

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Wuhuu! Jeg har købt en Chloé Faye mini 😍

Det er nu tredje gang, at jeg køber en designer taske online. Der er nok mange, der ville sige at jeg er gået glip af den særlige følelse, når man køber i butikken.

MEN... Jeg vil altså allerhelst have en ny designer taske til de billigste penge. Derfor har jeg brugt lang tid på, at søge efter luxury hjemmesider, der kan have online rabat. Dealen er at tilmelde sig nyhedsbrevene, da det ofte er der, de gode rabatkoder kommer.

Det er første gang jeg køber fra Farfetch.com, så jeg var lidt spændt på, hvad jeg kunne forvente. Dog er jeg blevet glædeligt overrasket! Jeg bestilte tasken d. 14 april, midt i helligdagene, og har i dag d. 20 april modtaget tasken. Det er fantastisk med hurtig levering trods påsken.
Farfetch bruger UPS, som jeg desværre ikke har gode oplevelser med, men det var muligt at vælge "click & collect". Så jeg hentede tasken i Henrik Vibskov uden problemer.

Lige nu har Farfetch.com 10% og gratis fragt, og jeg kan kun sige god for dem!

❤ 6 ud af 6 hjerter

- Josephine

Likes

Comments

TODAY IS THE DAY...

Og så er jeg i gang med at skrive mit første review.
Jeg vil starte med at sige, at jeg er storforbruger af Trustpilot, men er ikke altid enig med anmeldelserne.
Derfor vil jeg nu fortælle alle mine meninger og holdninger om de ting jeg køber og prøver.

Mit første review handler om Phibrows, som er øjenbryns tattoo.
Jeg fik det lavet i februar hos Perfecting Beauty af Stephanie Hvas. Efter anmeldelserne på Trustpilot var jeg lidt nervøs, men jeg havde set alle de flotte billeder på Instagram og valgte at tage chancen.
Stephanie var super god til at lytte til hvad jeg ville have, og hvad der ville passe til mit ansigt. Hun var ikke bange for at sige mig imod, da jeg helst ville have haft sort, og det var faktisk vildt rart.
Hun vidste hvad hun ville stå indenfor, og hvad der ville være pænt til mine blege hudtone.
Jeg lå på briksen i ca. halvanden time, hvor den første tid gik med at jeg fik tegnet brynene op. Herefter, inden det blev permanent, viste Stephanie mig hvordan det så ud. Før hun gik igang med at tatovere, skulle jeg godkende formen.
Dette gjorde jeg uden tøven, og så begyndte 20 minutter i smerte.
Ej, det var egentligt ikke så slemt, lyden var nok den værste. Når man ved, at der kommer noget godt ud af det, så er det ingen årsag.
Billedet jeg har vedhæftet er før og efter den dag jeg fik behandlingen. Nu er der gået halvanden måned og det er stadig super flot, trods at farven aftager lidt. Jeg skal have en efterbehandling, og så skal jeg have en genopfriskning en gang om året.
Trods det kan virke dyrt for mange (3.000kr.), så er det de bedste penge jeg har brugt længe! Normalt har jeg nemlig ikke meget hår eller farve, og at vågne op hver dag med bryn er fantastisk. At jeg derudover ikke skal tænke på om brynene stadig sidder efter at have krammet folk eller at have været ude i regnen er bare en ekstra bonus. Og at jeg spare 15 min hver morgen, det er helt igennem fantastisk 😍

Det er det bedste, jeg har gjort for mig selv! Nedenstående billede er sådan det ser ud nu.

❤ 6 ud af 6 hjerter

- Josephine

Ps, undskyld for dårlig grammatik 😇

Likes

Comments