Running around I can't get through my days
Thoughts of you just keep consuming me
I thought I could do it but now I see
That you're not mine and I was wrong to think you'd change, yeah

I wish you could stay with me another day
I wish I could change your mind and make you stay
'Cause I'd give anything to hear you say
I'll be loving you eternally, your love is wicked

Tears on ma pillow 'cause your love is wicked
Cry me a river 'cause your love is wicked
Friends come around say your love is wicked
But the kisses wah yuh get, don't you know it's wicked?

Wait for your call 'cause your love is wicked
Can't sleep at all because your love is wicked
Pain in ma heart 'cause your love is wicked
By the loving wah yuh, get don't you know it's wicked?

Baby I loved you from the very start, yeah yeah
Even though I knew that you would break my heart
And I couldn't resist the way you touch me baby
Was I a fool to think I'd play nothing but two?

Your kissing, your hugging
Your loving, your sexing
Oh my baby I am missing you

  • 50 readers

Likes

Comments

Då har en förvånansvärt bra helg passerat. På lördagen blev det att kika in på en födelsedagsfest. Kom fram väldigt många killar som visade sig jobba inom det yrket som jag söker jobb inom. Fick en del jobberbjudanden så nu kanske man inte är arbetslös så länge till. Otroligt skönt om det nu blir något av fyllesnacket.

Likes

Comments

En bra dag idag trotts omständigheterna. Blev att umgås med två gamla vänner man inte träffat på länge. Följde med dem och åt på Marieberg och så gick vi till tivolit där de kände en del av personalen. Blev en åktur på karusell och umgås med lite fler gamla killkompisar. Därefter blev lite film och snacks hemma hos mig tills de åkte hem. Hoppas morgondagen erbjuder mer tidsfördriv, just nu vill man bara att tiden ska gå fort.

Likes

Comments

Känns som det börjar gå framåt, kanske orkar mig ut till helgen om det känns värt det.

Det som känns så himla respektlöst dock är att killar direkt hör av sig och raggar, vill träffas o shit. Jag har precis blivit singel, min första tanke är inte att få ligga eller påbörja ett nytt förhållande. Jag skulle inte ens kunna peta på en kille med tång just nu. Jag måste få komma över killen som nyss gjort slut med mig och som jag fortfarande älskar. Herregud det har knappt gått fem dagar. Människor har noll respekt.

Men men life goes on. Eftersom bollen inte ligger i mina händer och det inte finns något jag kan göra för att det ska bli som förut antar jag att det är dags att ge upp. Dags att blicka framåt och göra det bästa av situationen. Vem vet vad som i framtiden händer.

Likes

Comments

Idag har mamma och jag haft egentid och shoppat och bara försökt få tankar på annat. Mådde lite bättre tills man kom igen. Tankarna snurrar och tårarna vägrar sluta rinna. Kommer det någonsin bli bättre, det här är det värsta jag gått igenom. Känner mig totalt värdelös, jag är rädd för att lägga mig i sängen, det är det värsta för då kommer de värsta tankarna, andnöden, ångesten, rädslan. Att ens veta att han inte kommer ligga brevid mig igen, någonsin.

  • 110 readers

Likes

Comments

Fan. Jag förstår inte hur det är fysiskt möjligt att gråta från tjugo i fyra tills ett på natten när ögonen inte längre kan hålla sig öppna. Jag förstår inte hur det är fysiskt möjligt att må så här illa, hela tiden gränsen till att vilja spy. Allt gör så ont och det finns inget kvar i mitt liv att kämpa för.

Jag förstår inte hur folk kan klara av det här, att aldrig få träffa honom igen, han är inte längre min, och han älskar mig inte tillräckligt för att kämpa. Jag känner mig lurad, jag känner mig bortkastad.

Allt gör så ont jag vill inte det här. Hur ska jag någonsin får må bra, hur ska jag någonsin kunna kolla åt en annans kille håll, jag blir äcklad av ens tanken. Hur ska jag kunna släppa in någon i mitt liv igen, det kommer nog aldrig hända. För så här dåligt vill jag aldrig mer må.

Han fick träffa hela min släkt, det har aldrig någon annan gjort. Han var där på tages begravning, min födelsedag, min student och varje dag där emellan.

Jag kan inte tänka mig ett liv där han inte är med. Hur han alltid sa hur knäpp jag var, hur han alltid fanns där, hur han kramade om mig, hans lukt.. Jag vill inte leva utan det. Kommer den här smärtan någonsin gå över? Det gör så ont.

Han är inte längre min, den tanken gör mig så ledsen att jag inte kan andas. Det kanske är lika bra,

  • 118 readers

Likes

Comments