Har bestämt mej för att sluta med mina tabletter för min panikångest och lära mej att hantera min ångest utan läkemedel. Har en tanke om att jag ska börja gå till en psykolog som kan hjälpa mej. Har inte haft någon attack på väldigt länge men de är nog eftersom jag ätit medicin för de . Men nu tre veckor utan medicin har jag bara haft lite symptom på början till panikångest men de har aldrig brutit ut riktigt .
Ångest är så vanligt nu för tiden så där viktigt att man vågar prata om de och ta hjälpen man kan få . Hade jag inte sökt hjälp för min panikångest hade jag nog inte mått så bra som jag gör idag !
De tog lång tid innan jag våga erkänna att jag mådde psykiskt dåligt och led av panikångest.
Men hjälpen jag har fått från min läkare och nära och kära är verkligen guld värld !


Godmorgon och hoppas ni får en bra lördag :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hade en mysdag igår hjärtat kom hem med fina blommor och nalle. Jag hade bakat frallor och blåbärspaj till frukost och igår kväll va vi hos mormor och spel Bingolotto . En helt ok alla 💖 dag.

Likes

Comments

Min sambo, min bättre hälft, min blivande man !
Va jag är lycklig med honom bredvid min sida 💖

Likes

Comments

En dröm jag alltid har haft eller så länge jag kan minnas är att få bli modell. Men har aldrig haft kroppen eller utseende till att bli modell.
Men alla har vi olika drömmar och mål här i livet.
Och nu vet ni va jag alltid velat bli 🙈✌🏻️

Likes

Comments

Ledig helg består av att umgås med Erica och hennes fina barn.Sen en sväng med svärmor till stan och imorgon ska jag nog bara gå i morgonrock och mysa medans sambon jobbar. Trevlig helg på er 🙌🏼

Likes

Comments

Idag hälsar jag på hos min lilla mamma för när man flyttat hemifrån saknar man sin mamma lite extra mycket .
Va skulle jag göra utan min fina mamma
❤️
Hon finns där för mej dag som natt och ställer alltid upp och stöttar mej i mina val här i livet.
Min mamma är bäst, skulle inte klara mej utan henne!

Likes

Comments

Eftersom jag inte haft något bättre för mej idag så har jag bakat lite kakor.
Sen har jag även testat på och bakat bröd men de står på jäsning just nu så de ska jag och sambon smaka på ikväll när han kommer hem från jobbet.

Likes

Comments

Godmorgon!
Puh va skönt att vakna frisk idag utan ont i magen och illamående. Igår va ingen rolig dag när jag verken kunde äta eller sova
😖 Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra funderar på att baka lite kanske sen ska jag bara ta de lugnt eftersom jag måste återhämta mej efter gårdagen.

Likes

Comments

Funderat länge på att börja blogga . Och när jag ligger här hemma och är sjuk i soffan så är väl detta de perfekta tillfället att börja blogga på .
Jag iaf är en tjej på 20 år snart 21 år . Jag bor ihop med min fina sambo i ett litet hus uppe på en kulla i en liten by . Lite om mej kanske ni vill veta . Jag är en väldigt bekväm person som tar dagen som den kommer och älskar att ta långa sovmorgnar ihop med sambon . Föredrar myskvällar i soffan framför en festkväll .

Likes

Comments