Jag har tänk på det ett par gånger förut, men det har liksom inte varit någon specill tanke, utan det har bara varit en tanke av typ tusen tankar, om ni förstår vad jag menar. Men idag när jag satt och tänkte på det blev jag astaggad. Alltså tänk vad kul, blev jätte glad av tanken. Det är ett måste innan mitt liv tar slut. Är det någon av er som gått en sådan kurs här i Sverige?? Dela jätte gärna med er om hur kursen var, för jag vill verkligen gå bartenderutbildningen. Ohhhh vad spänd jag blev! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag har a thing för evighetstecken, jag tycker det är så vackert, det är har en sådan extrem betydelse för mig, alltid haft. Kan inte förklara riktigt förklara, men jag får en sådan stark känsla för den. Den ger mig trygghet typ, låter det helt knäppt?

Jag vill i alla fall ha detta halsband med mitt namn och min kärleks namn på, Denis.

Jag är inte tjejen som vill ha tatueringar, men ett evighetstecken sätter jag gärna på min handled, jag antar att jag kan göra det utan problem just för vilken betydelse den har för mig.

Likes

Comments

Idag skrev jag högskoleprovet, det var hemskt, precis som mitt resultat. Det var som jag hade råpluggat för att kunna undvika att ta rätt svar. Har inga kommentarer, skrattretande, hahah.

Likes

Comments

Har tappat kollen helt på allt som hänt i Sverige på sista tiden, finner inga ord. Tycker det är helt sinnestsjukt, knivdåd hit och dit, bombattacker, skottlossningar här och där, flera döda och mängder skadade hela tiden.

Jag vet inte ens hur jag ska lägga mina ord för att få fram hur jag känner efter det som hände i Trollhättan här om dagen. Det gör så ont i hjärtat att så många oskyldiga människor drabbades på grund av att en människa inte tycker dem är lika mycket värda. Jag tycker det är så hemskt att man sympatiserar med högerextremister. Jag säger inte att dom inte får tycka vad dom vill, det är klart dom får ha sina åsikter, alla har åsikter som alla inte sympatiserar med. Men det är stor skillnad på att ha åsikter själv och gemensamt med andra och diskutera och argumentera just varför dem tycker som dom tycker. Men det ger aldrig någon rätt att gå och utföra något så brutalt som att mörda för att få igenom sin synpunkt på invandrare.

Nae usch, vill göra något nyttigt för världen, jag vill hjälpa till, jag vill förhindra att sådant händer, men det går inte. Jag känner mig hjälplös.

Mina tankar går till alla som drabbats hårdast av denna händelse. Mina tankar går till alla familjer som förlorat en nära och kär.

Lavin Eskandar, killen som offra sitt liv för att rädda ge dem andra en chans att leva, all respekt till dig.

Vila i frid.

Bild tagen av Adam Lökholm

Likes

Comments

Min lunch idag var mycket, mycket, mycket god idag. Köpte mig en Subway, och såklart var det Chicken Teriyaki med currysås, som obviously är min favorit. Problemet med Subway är då bara att dom är himlans svåra att ta sig in i på ett smidigt sätt. Jag fattar inte hur dom lindar in den, hittar liksom aldrig något smidigt sätt att öppna den på, jag liksom bara försöker riva upp den på flera olika ställen som en banan ungefär...

Likes

Comments