Header
View tracker
View tracker

Älskar dessa tröjor från Nelly som nu är på rea! Tips från coachen haha. Nej men jag skulle lätt kunna ha på mig dessa. Älskar speciellt den första! Tänk till en jeanskjol och en hatt nu i sommar! Och ja alla är crop tops haha. Det var ödet att jag valde just de.. eller? Jag vet inte faktiskt. Antar att jag gillar dem.

Hittade även två klänningar på rea. Den svarta skulle jag lätt kunna ha på typ skolavslutningen men den andra haha... Den är riktigt snygg men kanske lite vågad..?

P&K

Likes

Comments

View tracker

Hellllllooo! Lördag idag vilket känns sååå skönt. Trodde typ att det var söndag igår men nej så var icke fallet, som tur var.. Hade HELT glömt att det var långhelg ;-)).

Sitter just nu och redigerar lite bilder och väntar på att min sockerkaka ska bli klar. Är så sugen på att bara ta en bit av den och sätta mig i solen och mysa. Haha. Men solen har ännu inte kommit till vår balkong så lär väl vänta kanske en halvtimme till innan den har nått balkongen. Och asså kan vi just take a moment för Stockholm, och Sveriges (tror jag), väder. Tack!! Vi gick från snö och hagel för drygt en vecka sedan till strålande sol och 23 grader i skuggan, i skuggan!! Tog en promenad i går morse och höll bokstavligt talat på att svettas ihjäl i mina tights och min supertunna bomber. Kan även tillägga att klockan var ungefär 10. Haha långt inlägg idag men men...

Puss och kram!

Likes

Comments

Hittade mammas gamla jeans i garderoben och tänkte måla i dem igår men när jag testade de tyckte jag att de var snygga haha. Eller jag het inte.. En outfitbild på dem i alla fall! Jackan är från Ruth and Circle och klockan är från Ur och Penn!

Sitter just nu i soffan och har precis tittat på let's dance. Jag tycker egentligen inte att det är så roligt men det är ett sånt program som man lixom tittar på ändå. Likaså mello. Och fångarna på fortet haha.

Hur har er dag varit? Min har helt ärligt varit ganska dålig. Vaknade up i morse och mådde väl helt okej, gick ut på en promis i solen och mådde bättre efter det. Sedan kom jag hem och fick inte i mig så mycket frukost och efter det fick jag migrän eller något sånt.. Hade jäääätteont i huvudet och i magen. Har haft det i stort sett hela dagen nu. Så tråkigt att vara sjuk när man har långhelg och allt! För visst är alla lediga nu?

P&K

Likes

Comments

Bilder från en fika jag och mina kompisar tog idag inför långhelgen!

Hoooolaa! Idag så var det den sista skoldagen för den här veckan och det var såå skönt. Jag och mina vänner tog en fika efter skolan för att fira eller vad man ska säga haha. Tog som vanligt en kardemummabulle för dig som undrar ;-)). Mums!

Sedan blev det att åka hem och efter det åkte jag till träningen. Körde rätt lungt idag då jag känner mig lite sjuk och har ont i halsen hehe. Blev mest teknikträning idag.

Morgondagen antar jag att jag kommer att tillbringa hemma hos Nora eftersom jag ska hjälpa henne att måla om i sitt rum! Bara jag som tror att det kommer bli roligt att måla? Kanske kommer tycka det i max 10 min. Det brukar bli så med det mesta som jag gör haha. Jaja det är i alla fall 1000 gånger roligare när man är flera vänner tillsammans.

Vad ska ni göra på Kristihimmelfärdsheglen?

Likes

Comments

jag tror inte att det bara är jag som har svårt att hitta den PERFEKTA kappan till våren och om du är precis som jag så får du här några tips, i alla fall några som jag skulle tänkas köpa. Jag är rätt så inne på nude/beige/rosa nu framförallt till vår och sommartiden och det är anledningen till färgerna i förslagen haha. Klicka under på länkarna för att komma till återförsäljare. 

Kraaaammmiiis!

Likes

Comments