Header

Bilder från we <3 it.

Likes

Comments

jeans: H&M // sneakers: ADIDAS (stan smith) // crop top: H&M // väska: NIKE // jacka: White (köpt på sportamore.se)

Tror inte bara att det är jag som är helt besatt av SKAM och min favorit karaktär är nog ändå Noora och jag gillar verkligen hennes stil. Den är liksom ganska lik min egen haha :)... Typ. Sedan gillar jag hennes attityd och självförtroende. Hon är så cool! Önskar nästan att jag va som henne. Den här outfiten kanske inte är på pricken som hon klär sig utan det är mer en blandning mellan min och hennes. Det röda läppstiftet saknas haha...

Jaja, kan inte skriva mer nu utan måste kila iväg och träna så vi hörs nog!Igen ledsen för dålig uppdatering men det lär bli såhär ett tag framöver... Har inget att blogga om heller så kom gärna med förslag på vad ni vill se senare.

Likes

Comments

Hur många bilder kan man ta på ett motiv?? Haha.

Var på Lagerhouse för ett par dagar sen och fick hem några småsaker. Bland annat den rosa ljusstaken och planschen. Allt kostade bara 10 kr så jag slog till haha. Tror de ska stänga igen. I alla fall, tyckte ljusstaken var så fin. Tänk den på en hylla med några posters i fina ramar på, hur fint??

Sedan köpte jag postern mest på skoj haha. Det står "cool kids never sleep" på den och det kanske passar på mig ;) haha. Nej men tyckte den var lite rolig men köpte den mest för typsnittet och för att den va stilren...

Kram<33


(Förlåt för dålig uppdatering idag men det lär bli så ibland nu när skolan har börjat och så...)

Likes

Comments

Usch är verkligen inte taggad på att skolan börjar imorgon för mig.. tänk att behöva gå upp tidigt och ha långa dagar:((. Och eftersom jag totalt vänt på dygnet så lär det bli jobbigt att kliva upp klockan 7 imorgon bitti uugh. Jaja får nog tänka lite mer positivt men hur då haha?? Får bara söndagsångest (trots att det är måndag) varje gång jag påminns. Har i alla fall haft en bra dag idag;). Ska sova nu efter vääärsta fysen och har dessutom bestämt att jag ska ha sockerfri månad så vi får se hur det går...:)(:

När börjar ni skolan/jobbet?<3

Likes

Comments

Blev inte speciellt många bilder, och alla är tagna med mobilen så det ber jag om ursäkt för haha...

Likes

Comments