Header
View tracker

Hej på er! Idag vaknade jag runt 10, men låg kvar i sängen tills klockan 12 typ. Väldigt skönt. Idag har jag och min familj bakat lussebullar. De blev sååå goda och nu är jag väldigt taggad på julen. Har inte direkt haft någon julkänsla, men fick det verkligen idag! Vi åt även en massa våfflor till lunch, så nu ligger jag i sängen med världens matkoma, och kommer troligtvis ligga kvar här ett tag till. Sen måste jag måla naglarna, städa lite i mitt rum och i min garderob, duscha och ta brun utan sol. En standard söndag för mig kan man säga.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Åhh vad jag älskar NA-KD's underkläder. Måste verkligen köpa nya underkläder och här är några jag inte skulle tacka nej till. Riktigt fina. Kanske något jag köper till mig själv i julklapp?

Likes

Comments

Hej på er! Förlåt för dålig uppdatering, ska bättra mig.

Igår var jag och min familj på julmarknad på Taxinge slott. Vi åker dit varje år och det har vi gjort sen jag var typ 10, så det har blivit en tradition. Dock så börjar jag tröttna lite då det alltid är samma saker varje år. Men det är mysigt iallafall!

Idag ska jag bara ta det lugnt. Har precis rensat min garderob, vilket är väldigt skönt. Ska även plugga lite, måla naglarna, duscha och ta brun utan sol. En riktigt chill dag.

Likes

Comments

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7

Jag är väldigt taggad på nyår, även ifall det är över en månad kvar. Men tror det kommer bli sjukt kul iallafall! Har inte köpt någon klänning än, men här är några jag inte skulle tacka nej till.

Likes

Comments

Hej på er! Idag var jag hemma från skolan då jag hade feber och mådde illa. Men nu mår jag bättre igen och imorgon är det skola som gäller. Kanske lite ovärt eftersom jag bara har 1 lektion imorgon, men vill inte missa något från skolan. Så imorgon börjar jag 11.05 och slutar 12.20, väldigt skönt!

Idag när jag var hemma började jag kolla på en ny serie som heter Skam. Det är en norsk serie som handlar om ett gäng ungdomar i min ålder. Den är så bra och har redan sett klart säsong 1 och 2 haha! Men avsnitten är väldigt korta, så det är inte så illa som det låter haha. Men tipsar verkligen om serien Skam!

Likes

Comments

Hej på er! Äntligen är det fredag, och det ska bli så skönt med lite ledigt. Efter skolan så fikade jag med Amanda och Elin vilket var väldigt mysigt. Var även med Elin ett tag hemma hos mig. Ikväll har jag inga planer, ska bara vara hemma och mysa framför en film och äta lite naturgodis. Det har blivit lite mycket fest på senaste tiden, så skönt med en helg hemma. Hoppas ni har en bra fredag!

Likes

Comments

... tills jag åker till Lanzarote igen! Är riktigt taggad och det ska bli så skönt med sol, bad och värme och speciellt nu när snön har kommit. Vi åker den 16 december och kommer hem natten till den 24, alltså julafton. Vi var ju på exakt samma ställe för ett år sedan och vi älskade det så mycket att vi åker tillbaka till samma hotell. Älskar att vi har en egen villa med egen pool. Så mycket skönare än att dela med alla andra människor. Men det ska bara bli så skönt att komma bort ett tag från kalla Sverige!

De fyra första bilderna tog jag förra året och dem andra är från Google!

Likes

Comments