Header
View tracker
View tracker

Här är några låtar som jag lyssnar på just nu. Väldigt blandat mellan nya och gamla låtar.

Likes

Comments

View tracker

Hej på er! Snart är helgen över och imorgon är det skola igen. Önskar verkligen att helgen var typ 2 dagar till.
Igår så övningskörde jag. Jag har inte gjort det på ca 2 månader pga snö och att jag inte orkat. Men om ett halvår fyller jag 18, och vill verkligen ta körkortet inom en vecka efter jag fyllt år. Så nu ska jag börja köra en lång runda i veckan, och sen ifall mina föräldrar ska nånstans i veckan så kör jag då också. Vill verkligen ta körkort nu!!

Idag så har jag städat mitt rum, och ikväll ska jag ha lite spa hade jag tänkt. Ansiktsmask, raka benen, ha i silvershampoo, smörja hela kroppen och ta brun utan sol. Ska bli så skönt att känna sig fräsch igen!

Likes

Comments

Hej på er! Äntligen helg, den här veckan har varit så tråkig och jobbig, så det ska bli skönt med lite ledigt. Som jag skrev igår så hade jag bara en lektion idag, vilket var så najs. Efter det gick jag till banken igen, den här gången med min pappa. Men kunde fortfarande inte fixa bank id och swish på min nya mobil. Man behövde att två "vittnen" skulle skriva på blanketten, så vi får åka ner en tredje gång på måndag, så irriterande.

Jag har inga speciella planer i helgen, ska mest sova hade jag tänkt haha! Men vi får se vad som händer!

Tre bilder från idag, förlåt för tråkiga bilder.

Likes

Comments

View tracker

Hej på er! Min morgon började inte alls bra, då jag försov mig så missade första lektionen. Men det var idrott, så ganska skönt ändå att inte missa något riktigt viktigt. Så istället för att börja 08.20 så började jag 10.00, och hade 1 lektion. Mitt schema är exakt samma imorgon, börja 10.00 och sluta 11.15, vilket är så skönt. Dagen fortsatte dåligt. Jag skulle gå till banken och fixa bank id och swish då jag har fått en ny mobil. Man behövde tydligen gå till banken för att kunna få swish och bank id på den nya mobilen, även ifall man hade det på den gamla. så jag gick till banken, och då sa dem att jag behövde ta med mig en vuxen, då jag är under 18. Så irriterande haha! En positiv sak som har hänt idag är att jag pratade med min lärare i psykologi och vi kom överens att jag fick göra provet någon annan gång. Så nu behöver jag inte göra det stora provet på fredag, wiho!!!

Just nu sitter jag och fixar mina naglar då 4 tippar har ramlat av på 2 dagar haha. Det kommer ta ett tag då det här är min andra gång att sätta på tippar. Önska mig lycka till!


Jag älskar verkligen att man kan ta bilder med blixt framifrån på iphone 7, precis som snapchat, fast bättre kvalité!!

Likes

Comments

Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Dune London HÄR / 2. Miss Selfridge HÄR / 3. Steve Madden HÄR / 4. New Look HÄR / 5. Steve Madden HÄR / 6. Even&Odd HÄR / 7. New Look HÄR / 8. Steve Madden HÄR / 9. Missguided HÄR

Jag måste verkligen köpa fler klackar till sommaren. Just nu har jag 2 par som jag kan använda, men vill verkligen lära mig att gå i ett par med smal klack. Och under det här året kommer det nog bli en del 18 års fester, och då vill man ju vara lite extra fin. Alla dessa klackar är sååå fina.

Likes

Comments

- Ha en asbra 18 års dag!!!

- Ta körkort

- Skaffa ett jobb

- Spara ihop pengar till sommaren

- Åka utomlands

- Bli bättre på att sätta mig själv i första hand

- Träffa nya människor

- Börja äta nyttigare

- Sluta tänka tillbaka på gamla saker

- Ha så kul som möjligt

Likes

Comments

Hej på er! Inatt sov jag och Elin hos Amanda, vilket var så mysigt. Vi hade en tjejkväll med film, chips och dipp. En tjejkväll behövdes verkligen, så det var det perfekta slutet på en lång och tråkig tisdag.

Idag så jag har lämnat in en jobbig samhällkunskapsuppgift och haft ett svårt matteprov. Jag tror att uppgiften gick bättre än provet, så jag inte alls är bra på matte. Men jag hoppas att det gick bra! Just nu sitter jag och pluggar psykologi då jag har ett stort prov på fredag. Hoppas även det går bra!


Ni är bra ni <3

Likes

Comments