Lördagen inleddes med att sova länge, fixade mig nästan genast och for iväg på kalas. Efter det for jag å J ut på lite ärenden innan vi for hem och såg en film, vilken vi båda somnade till fast vi steg upp typ halv1 :)))) Skippade fagerö denna gång och åkte ut en sväng istället.

Idag sov vi minst lika länge och har kollat ungefär alla filmer som finns på netflix känns det som. Letade oss iallafall ut en stund mot kvällen innan jag skjutsade hem honom. Har supersjuk hals nu och känner att jag kan ha feber så tänker lägga mig i sängen nu och försöka sova.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hade bara tre lektioner idag så slutade redan 11:10, åkte typ genast in till näsby med Amanda och Evelina. Nu sitter jag i nämpnäs med Amanda och tänkte va här tills hon sticker till Vasa. Har inga större planer för helgen, men jag ska spendera den med J. Får se om vi orkar ta oss till fagerö ens, låter inte speciellt lockande att stå där och frysa hela kvällen. Ska iallafall ha min första helt lediga helg på länge, eftersom jag nu väldigt många helger hoppat in i olika redskapsgrupper, så det ska bli skönt.

throwbaaack <333333

Likes

Comments

Sommarlovet kom och gick, och bestod mest av jobb, festande och lite för sena kvällar. Var väldigt nervös för skolstarten på grund av många olika anledningar, men nervositeten släppte fort och jag stortrivs vilket känns så skönt. Dagarna rullar på och två veckor har redan gått.

Gårdagen var lugn och spenderades till största del sittandes på en balkong. Satt och pratade om allt mellan himmel och jord med C och det var otroligt välbehövligt efter allt som hänt på senaste.
Har inga storslagna planer för kvällen men blir säkert något någonstans för att fira villaavslutningen, bra så!

throwback ♡

Likes

Comments

Nyaste inköpet i skoväg, och jag är nöjdare än nöjdast.

Likes

Comments

Lektionerna känns evighetslånga och jobbiga idag, är så förkyld, har huvudvärk och sjukt i hela kroppen. Har håltimme nu och har precis skrivit ett prov som gick sådär, kunde inte riktigt koncentrera mig.

Har två lektioner till och sedan ska jag åka hem och sova en stund eftersom största delen av kvällen kommer att spenderas i redskapssalen när vi ska ställa till och ordna inför ÖIDM som vår förening arrangerar denna helg. Efter det kanske blir det säkert en lugn kväll eller ut och köra ett varv.

Likes

Comments

Påskhelgen kom och gick, hann med väldigt mycket på de fyra korta dagarna, allt utom att vila känns det som. Skolan rullar igen och idag bytte vi period, den allra sista i grundskolan. Har en lättare period, dock med många prov på inkommande, men motivationen finns i det lilla antalet dagar kvar i skolan.

Har varit otroligt trött hela dagen, men skolan gick fort och jag fick sluta en timme tidigare. Åkte hem en sväng innan syster hämtade mig och vi åkte till K-stad. Var klara och åkte hem runt 5 halv6. När jag kom hem åkte jag och mamma för att äta och resten av kvällen har jag spenderat på internatet. Mys!

Dagen har varit lång och energinivån börjar vara låg så jag ska dricka en kopp te och se något serieavsnitt innan jag somnar.

Likes

Comments