Några bilder tagna ur kamerarullen som visar det som har hänt sedan sist jag skrev något här.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nyaste inköpet i skoväg, och jag är nöjdare än nöjdast.

Likes

Comments

Lektionerna känns evighetslånga och jobbiga idag, är så förkyld, har huvudvärk och sjukt i hela kroppen. Har håltimme nu och har precis skrivit ett prov som gick sådär, kunde inte riktigt koncentrera mig.

Har två lektioner till och sedan ska jag åka hem och sova en stund eftersom största delen av kvällen kommer att spenderas i redskapssalen när vi ska ställa till och ordna inför ÖIDM som vår förening arrangerar denna helg. Efter det kanske blir det säkert en lugn kväll eller ut och köra ett varv.

Likes

Comments

Påskhelgen kom och gick, hann med väldigt mycket på de fyra korta dagarna, allt utom att vila känns det som. Skolan rullar igen och idag bytte vi period, den allra sista i grundskolan. Har en lättare period, dock med många prov på inkommande, men motivationen finns i det lilla antalet dagar kvar i skolan.

Har varit otroligt trött hela dagen, men skolan gick fort och jag fick sluta en timme tidigare. Åkte hem en sväng innan syster hämtade mig och vi åkte till K-stad. Var klara och åkte hem runt 5 halv6. När jag kom hem åkte jag och mamma för att äta och resten av kvällen har jag spenderat på internatet. Mys!

Dagen har varit lång och energinivån börjar vara låg så jag ska dricka en kopp te och se något serieavsnitt innan jag somnar.

Likes

Comments

Har temadagar i skolan nu så har spenderat hela dagen på studiebesök i Vasa idag. Dagen var ganska tråkig eftersom ämnet förnybara energikällor inte intresserar mig och det vi fick göra var att sitta på två "föreläsningar" och sedan gå runt på anläggningarna, men dagen gick fort ändå. Åkte hem när vi kom tillbaka till simhallen och nu ska jag ta en powernap innan jag sticker till redskapssalen för att dra kvällens två träningar.

Likes

Comments

Började dagen med att försova mig men lyckades ändå hinna i tid. Hade en annorlunda dag i skolan, fick spendera största tiden i ishallen med att filma ett hockey projekt som var jätteroligt, är så glad över att jag fick ta del av det. Hade ungefär en och en halv lektion under dagen, men det var skönt för tisdagar är alltid tyngsta dagen i veckan. Tog en powernap när jag kom hem innan jag åkte till internatet för att spendera kvällen med min absoluta favorit person. Kom precis hem och ska försöka söka upp sängen så fort som möjligt så att jag inte försover mig imorgon igen.

Likes

Comments