Header

Har inte skrivit på jag vet inte hur länge, sen Hawaii? Anayway, mycket har hänt sen sist. Fotbollen drog igång direkt efter jag kom hem från Hawaii resan. Jag är en starter in varsity, vilket betyder att jag börjar på planen med förstalaget. Här spelar det ingen roll om hur bra du försöker, utan är du dålig så spelar du inte i varsity utan JV, vilket är laget under. Vi har vunnit en hel del matcher, förlorat någon. Vi är just nu i en five streak win, alltså vunnit fem matcher i rad. Mitt namn kom med i huvudrubriken i tidningen här om dagen, jag har fått väldigt mycket uppmärksamhet här när det gäller fotbollen. Tycker det är så kul!!

Skolan flyter på som vanligt, lite skoltrött nu men det är inte så svårt i skolan här ändå. Jag är senior så jag får väldigt många dagar ledigt, då vi gör senior grejer. Jag har beställt en graduation outfit, ni vet den amerikanska kappan och hatten. Kommer inte få något diplom eller så, men kommer få gå igenom själv dagen och vara med.

Det är så varmt här redan. Värmen kom redan i februari och det är över 20 grader varje dag. Skulle faktiskt kunna säga att det är över 25 varje dag. Har en fotbollsbränna som inte är den vackraste, men men.. Har typ inte tid heller att lägga mig ute och sola när jag inte har match för då har jag träning eller så tar jag mig tiden att plugga eller sova haha. Men har känts som sommar ett bra tag här nu.

Jag och Loni i Kansas City // Jag och Morgan efter att jag gjorde det avgörande målet

Dag i Kansas City

Me and P

Kaydee, Kaylee, Loni and me.

Dem var cheerleaders för powder puff laget

Lola Jane

CHS soccer senior's. Me, Nat, Jay and Court

Sissi kom och hejade på mig när jag spelade fotboll.

utanför skolan.

Squad.

fam.

Zach frågade Nat till prom. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tog ett tag att komma igång, men nu är den klar!

Detta var från Winterfest om ni missade det, och det var i Februari någon gång.

Likes

Comments

idag var första riktiga dagen. Vi spenderade dagen på stranden och spelade volleyboll och fotboll. Senare gick vi till en park och hade vi en FIFA tunering och det blev så jäkla varmt.. Så vi la av efter 30 min ungefär.

Vi åkte runt på lite sightseeing på kvällen och åt gott!!

Likes

Comments

Vi landade runt 3 tiden på Honolulu och blev upphämtade av belo tillsammans med massa andra studenter. Jag och Loni var nära på att missa alla (två) flyg varje gång vi mellanlandade. Vi fick heller inte våra bagage först, dem fick vi runt 11 på kvällen.

De sura minerna vände dock snabbt när vi såg vart vi bodde. Precis vid stranden och centralt. Kan inte bli bättre!!

Likes

Comments

Hade så himla roligt i Fredags. Det var Winterfest i skolan och alla klädde upp sig fint och festligt. Jag och Loni tillsammans med våra dejter förberedde oss hos Kbob. Alla tjejer på övervåningen och killarna på nedervåningen. När alla var färdiga var det dags för fotografering. Poserade i en timma ungefär, så fick förhoppningsvis en bra bild.

Det var lite jobbigt att dansa med gipset, slog säkert till alla som dansade nära mig och det blev så varmt. Men jag hade det roligt och vi dansade hela kvällen. Alla tjejer spend the night at Maggy, och Jag somande direkt.

Likes

Comments

I Fredags var de Jam The Gym i skolan. Vi hade en pep rally dem två sista timmarna i skolan och senare på kvällen samlades hela staden i idrottshallen för att delta i lekar, spel mm. Men framför allt så var många där för att heja på killarnas basketmatch. Tyvärr så förlorade dem, men det var ett grymt lag de spelade mot och det var med ca 10 poäng.

Det var camo theme with a touch of America. Alla äger kamoflerade kläder här, det ar för dem jagar en hel del här i Missouri.

Likes

Comments

Nu har jag haft mitt gips i en vecka och jag gillar det inte. usch. Var jag tvungen att bryta armen just nu känner jag mest.. Kommer missa lite av början av fotbollssäsongen, vilket suger. Just nu har jag ett gips som täcker hela armen,öover armbagen. Skall ta bort det och få ett nytt om två veckor innan jag ska till hawaii, vilket kommer bli bättre. Jag kommer fa ett kortare gips sa jag kan böja armen iaf.

Preston frågade mig till Winter Fest som är denna lördagen, supergulligt!! Det är mycket basket som är igång fortfarande. Jag var tillsammans med Morgan och Mykel i Colombia och hejade på tjejerna från skolan som spelade i en arena som ägs av det största colleget i Missouri. Dem vann och det var hur coolt som helst. Pa fredag är det senior night och Jam the Gym for killarna och pa lördag är det winter fest. Imorgon behöver jag inte gå till skolan då jag ska åka tillbaka till sjukhuset för en kontroll och ta nya röntgenbilder. Sa jag har ett rätt fullspäckat schema framför mig, vilket jag har hela tiden.

Snart är det även dags för min och Lonis Hawaii resa!! Matilda kommer även åka med oss och det kommer bli helt underbart. Saknar henne och kul att få vara med en Swedee i en vecka. Är så taggad och skönt att kommer ifrån skolan med, haha.

Likes

Comments

i söndags spelade jag fotboll och bröt armen. Ska ha gips i ca 6-8 veckor.. Just nu har jag väldigt ont men har väldigt starka mediciner så det hjälper. Dock är jag lite drogad hela tiden haha.. På torsdag ska jag till en ortoped för att få ett nytt gips.

Preston och Loni tar hand om mig varje dag i skolan, så söta. Fick blommor av Preston igår! Familjen hjälper mig hela tiden, hamnade verkligen hos den bästa familjen i USA!! Och hur amerikanskt är det inte med en gul pillerburk?! Haha goals!!

Likes

Comments

idag var jag med om en väldigt störande situation, som aldrig har hänt tidigare. En del av den amerikanska kulturen som jag vill spy på. 

Jag och sju killkompisar åkte till badhuset här i chillicothe för att, ja, bada såklart. När vi väl kommer in så går jag till killarna som kommer ut från sitt omklädningsrum och vi går mot bassängen. Det kommer fram en dam och frågar om hon kan få prata lite ostört med mig, så vi går åt sidan. Hon säger till mig att mina bikinitrosor är för små, vilket dem verkligen inte var, jag har bikinitrosor som är mindre och jag valde att ta på mig dem som täcker hela min rumpa bara för jag vet hur amerikanare är. Men den här damen tyckte inte det var passande och att man skulle ha bikinitrosor som visade övre delen av låren. Jag sa till henne att jag tyvärr inte hade några shorts eller något att ta på mig och hon gick med på att jag bara skulle täcke över med handduken när jag gick upp ur poolen. Jag frågade varför, såklart.. Och då kom hon med svaret "Pojkarna kommer att kolla på din rumpa och bli distraherade och attraherade. Du kommer få dem att tänka på saker dem inte borde tänka på." Jag sa bara okej och gick därifrån, men tyckte det var väldigt löjligt. Vi badade en stund och jag skojade med min killkompis och tryckte ner han under vattnet, rörde alltså bara hans huvud. Badvakten blåser du i sin lilla visselpipa och säger PDA, vilket betyder Public Displays of Affection, man får inte pussas, kramas eller vidröra någon på ett sexuellt sätt offentligt. Alla kollar lite konstigt på honom och fattar inte riktigt vad han menar, men så kollar han på mig och min kompis och han menade alltså oss. Vi sa ingenting och fortsätta bada. Efter ett tag så höll jag en av killarna på axlarna medan han gick i vattnet och badvakten blåser i visslan igen och säger åt mig och inte vidröra min kompis. Min kompis gick upp till badvakten och frågade var problemet var och han sa att jag inte fick röra någon utav killarna i vattnet, för det var PDA.

Detta är något vi inte alls är vana vid i Sverige. Har aldrig varit med om någon liknande situation tidigare, och tyckte detta var väldigt extremt. Först av allt, bikinitrosorna, att killarna skulle få tankar om olämpliga saker. Dem alla har nog sätt värre saker en så, tyckte det var så otroligt löjligt. Tyckte även en annan tjej där inne som blev tillsagd efter mig. Sen det där med PDA var det löjligaste jag varit med om. Detta har varit det enda jag inte gillat här, det enda jag har tyckte varit konstigt. 

Likes

Comments

Är tillbaka i skolan efter ett kort winter break. Gjorde inte speciellt mycket under lovet men jag tog sovmorgon varje dag, hängde mycket med kompisar och spelade fotboll. Jag följde även med Preston och hans familj till kansas city över en hel dag fylld med shopping och god mat.

Det var en tjej som kom fram till mig igår och sa "det känns som att du har varit här hela ditt liv, du känner alla väl och du känns mer bekväm än någon annan". Detta är så sant, jag känner mig nästan för bekväm här, vet inte riktigt hur jag skall kunna lämna i Juni, men löser nog det.

Skolan är som vanligt just nu, plugg och en massa prov hela tiden. Snart börjar fotbollssäsongen, är så sjukt taggad!!

Likes

Comments