Header

Idag går jag upp tidigt. Har egentligen sovmorgon då jag börjar kl. 13.30, men jag vaknade av Victors larm. Sen dess har jag inte kunnat somna om så har väl varit uppe sen kvart över fem. Det gör dock inte mig något! Det är bara bra att jag är uppe tidigt för då hinner jag plugga extra mycket. Jag ska träffa Daniel ikväll så pluggar jag i några timmar nu innan jag åker så kommer jag verkligen att ha gott samvete! 😍

Likes

Comments

Dagens anekdot

Dagens anekdot blir när Victor och jag handlade på IKEA. Det var i somras när vi inte hade någon bil. Vi köpte ett bord och lite andra småsaker. Detta skulle vi släpa hem på bussen. Vi fick bråttom till bussen. Hade massor av grejer i en IKEA kasse + en blå liten vagn att dra delar av bordet på medan Victor bar bordsskivan.

Jag hade IKEA kassen och den blå vagnen. Vi fick springa till bussen och precis när vi skulle gå på tappade jag allt i påsen. 😱 Ingen hjälpte mig så jag fick stå där och kasta i allting i hopp om att bussen skulle vänta på mig. Panik delux! 😂

Likes

Comments

Igår när jag skrev dagens anekdot så var jag väldigt trött så jag missade lite saker som jag gärna hade tagit med. Idag pratade Victor och jag lite om anekdoten igår och han berättade att.

Han berättade att han hade sitt stetoskop i fickan. Han var i lunchrummet och stetoskopet fastnade på kylskåpsdörren och blev hängande där. Victor tog tillbaka stetoskopet och la det i fickan. Alla som satt i lunchrummet stirrade. Det han inte visste nu var att han hade en stort hål i byxan. Efter att ha sprungit runt på sjukhuset en stund så sa en av hans kompisar till och Victor fick gå och byta byxor, men först ta en bild till mig till min anekdot. 😂

Likes

Comments

Idag ska jag plugga ordentligt hela dagen. Vid fyra tiden ska jag åka in till stan för att träffa en vän vid halv fem och fika. Jag ser verkligen fram emot det! 😍 Kommer bli så mysigt!

Hoppas på att det här blir en ordentlig pluggdag. Jag vill bara lära mig allting på en gång typ, men så funkar det inte. Jag kommer att få sitta länge och bara försöka få in allt. Repetera om och om igen!

Likes

Comments

Dagens anekdot

Dagens anekdot blir den här bilden som Victor skickade till mig idag. Tydligen sprang han runt på sjukhuset med hål i byxan. Stackarn, men jag fick mig ett gott skratt. 😂

Likes

Comments

Ja, det här var verkligen ett enormt långt pluggpass! Jag har en dagens anekdot till er när jag kommer hem. 😂 Sitter i skrivande stund på pendeln.

Den här dagen har gått riktigt bra. Jag är otroligt nöjd med vår insats. Vi har bara fem vägledningsfrågor kvar och dem gör vi i morgon.

Längtar efter att få komma hem till Victor och mysa ner mig i sängen med honom. 😍 Kommer att vara helt underbart skönt!

Likes

Comments

Nu drar vi igång med vägledningsfrågorna igen. Det känns roligt med att gå in på andning och cirkulation. 😍

Idag kommer tentaresultatet på omtentan. Vågar inte kolla. 😱

Likes

Comments

Idag är det föreläsning i farmakologi till 16.00. Efter det ska jag sitta och plugga med en vän. Vi ska gå igenom flera vägledningsfrågor. Det är bara att kötta igenom dem så att man kan börja plugga ordentligt sen.

Jag tycker att det är sent att det är måndag igen. Dagarna går så fort! Men vad ska man göra åt det? Bara att hänga med! 😍

Likes

Comments

Nu är äntligen får affisch uppe på väggen, med en fin ram också! Tänk vad bra det blir när man åker till IKEA för att fynda! 😍

Affischen fick Victor och jag på nyår när vi kollade på A Star wars story: Rouge one. Så himla bra film! Victor skulle såklart ha en plansch och det blev bättre än vad jag trodde när vi hängde upp den på väggen. Det blev riktigt fint! 😃 Blev lite mer hemtrevligt här hemma.

Likes

Comments

Efter IKEA blev det en sväng till mormor och morfar för att fixa med en lampa som vi köpte till deras hall på IKEA. Lampan blev super bra och båda är nöjda! Vi fick god fika och mycket prat om allt mellan himmel och jord.

Nu väntar lite middag hos mamma och pappa innan vi åker hem till Stockholm. I morgon väntar skola så vi måste hem en hyfsad tid.

På IKEA fyndade Victor och jag två stora prydnadskuddar och en filt som ska ligga i sängen. Kommer bli super fint! 😍

Likes

Comments