Header

Idagska jag träffa en vän på stan. Vi ska äta sushi tillsammans nere vid ån.☺️ Jag tippar på att det även blir shopping och fika. Det är typ det som det alltid blir.

Idag är det inte lika varmt som igår, men solen är i alla fall framme. ☀️ Man ska passa på att njuta! 😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Min dag idag har varit bra. Jag har legat ute i en park och solat. Har helt enkelt verkligen njutit av vädret. 😍

Nu ska jag sova! I morgon ska jag äta lunch med en vän på stan. Misstänker att det efter lunch blir att kolla i klädaffärer. Suktar efter en klänning som jag kanske ska köpa. Om den fortfarande finns kvar! 🙈 Hoppas det!

God natt och sov gott! Dröm söta drömmar! 😍😘

Likes

Comments

I över en vecka har det varit tyst på min blogg. Att göra slut med mitt ex tog hårt på mig, alldeles för hårt och därför har jag inte skrivit något här.

Jag har inte orkat plugga till tentor och sista veckan av praktiken spenderades hemma. Jag är inte längre säker på om det är sjuksköterska jag ska bli utan får ta mig en rejäl funderare på det över lovet. Jag ska inte skriva några tentor alls innan sommaren så jag har ingenting plugg alls.

Det tog alltså väldigt hårt för mig. Hela situationen att behöver flytta tillbaka till Uppsala men gå i skolan i Stockholm var för jobbig.

Allting känns bättre nu och idag har jag njutit av det fina vädret uppe i stugan tillsammans med familj. Skjutsade lillebror på vattenskidor också. Det här kommer att bli bra. Nu ska jag bara komma igång med blogginlägg igen.

Likes

Comments

Åh vad skönt det är att det är lördag! Idag fick jag sova ut ordentligt. Jag har varit så slut efter den här veckan.

Idag blir det plugg och så ska jag ligga i soffan och vila. Det är typ min dag idag. Mer än så varken orkar jag eller vill göra. 😂 Det ska helt enkelt vara en lugn dag, men det kommer att bli mycket plugg.

Likes

Comments

Det är så tråkigt men jag har inte alls lagt ner mycket tid på bloggen ett tag. Jag tycker att det känns som om hela mitt liv har varit rörigt ett tag så bloggen har också blivit rörig. Snart är jag dock på fötter igen och då ska bloggen bli lite roligare. Så jag ber om ursäkt för att det bara är tråkiga inlägg. Det får vara så ett tag.Likes

Comments

Praktiken idag har varit toppen. Jag har haft det bra och roligt. Det har också gått snabbt idag. Väldigt skönt. 😃

Nu sitter jag på tåget och så ska jag hem och packa. Ikväll tänker jag åka till mamma och pappa. Tänker vara där hela helgen. 😍

Likes

Comments

Åh vad skönt att det är fredag! Snart är det helg och vad jag har längtat! Det ska bli väldigt skönt att bara få vila. Kommer dock att bli mycket plugg, men så är det. Jag ska försöka göra undan så mycket som möjligt. ☺️

Praktiken är idag från 08.00-15.00. Så otroligt skönt att få sluta lite tidigare än vanligt.

Likes

Comments

Klockan är mycket. Tiden bara försvinner om dagarna! Jag tänker nu gå och lägga mig för i morgon börjar jag 08.00 och slutar 15.00. Ska bli så skönt att få komma hem och ta helg! 😍


God natt och sov gott! 😍😍

Likes

Comments

Idag har det varit en riktigt seg dag, men den har varit rolig. Jag har gått från 08.00-16.00. Jag är helt slut i huvudet. Vill bara hem! Och inte nog med det. Tåget står still på Stockholm C. Det skulle ha åkt 16.41. Det är så typiskt. När man är trött och slut också! 😂

Hoppas på att få åka snart.

Likes

Comments

Idag börjar jag min VFU sent. Klockan 13.00 börjar jag och så slutar jag 21.15, men så länge kommer jag inte att vara kvar då jag får 30 timmar ändå. Jag går nog vid 19 tiden ungefär.

Idag sover jag hos min älskade vän Marie! Ska bli så skönt att träffa henne. 😍 Jag ser verkligen fram emot det! Även om det bara är en kort stund då jag börja 08.00 i morgon.

Likes

Comments