Vad hade jag gjort utan min lilla grabb? Han är den absolut finaste i hela världen ❤️

Köpte pumpor för att höstpimpa huset 🎃

SÅ MYCKET KÄRLEK!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jahapp, då sitter jag här dagen efter vår officiella testdag med fyra positiva gravtest, ett positivt blodprov, fortsatt blödning, smärta i buken och en hjärna som känner sig otroligt förvirrad. Varför kunde det inte bara få vara lätt? Gravid eller inte gravid.
Nej, så kul ska vi inte ha det, nu ska jag tillbaka till kliniken imorgon för blodprov eftersom dom nu börjar misstänka att det kanske kan röra sig om ännu ett utomkvedshavandeskap.
Jag. Orkar. Inte.
Jag är så fruktansvärt trött psykiskt och känner hela tiden att jag har otroligt nära till gråt. Känner hopplöshet men kan ändå inte komma ifrån att varenda morgon när jag tar ett test som visar positivt väcks hoppet åter till liv och tanken att det kanske, kanske ändå kan fungera för oss denna gång hälsar på.
Imorgon kommer vi få veta lite mer och nästa vecka hoppas jag att vi kommer få ett konkret svar på vad som egentligen händer i min kropp. Denna ovisshet tar kål på mig!

Jag försöker hitta på saker hela tiden med både lillkillen och Oscar för att slippa tänka så mycket. Dom ger mig styrka, kärlek och gott mod!

Min lilla underbara familj ❤️

Likes

Comments

Fick en blödning och tog negativt test i helgen och bröt ihop. Stod i badrummet med Oscars armar runt mig och skakade av gråt men bestämde mig snabbt för att ta tag i mig själv och hitta på saker hela helgen för att slippa tänka på vad detta nu innebär.
Men nu är helgen slut så vad innebär en mindre blödning och negativt test egentligen? Är det kört nu eller lever hoppet än?
Jag pratade med kliniken idag som vill att jag ska ta ett test på onsdag och se vad det visar och sen går vi vidare därifrån. Så än lever ett litet, litet hopp inom mig. Hoppet är ju det sista som lämnar, eller hur?

Vi hade trots förtvivlan en mysig helg med fina vänner, hemmafix och höstpromenader. Och Oscar är världens bästa stöd. Han gör så att jag orkar fortsätta kämpa med gott mod ❤️

Lillkillen är fortfarande krasslig så det blir en mysdag här hemma idag också. Får dra ut till lekparken så att han får lite frisk luft trots det tråkiga vädret. Måtte febern ge med sig nu!

Likes

Comments

ÄNTLIGEN fredag!
Tror aldrig att en vecka gått såhär långsamt förr (kanske, kanske att sista veckan innan Frank föddes gick lika långsamt) och jag är oerhört tacksam över att fredagen är här. Frank är fortfarande kanonförkyld och är hemma från förskolan så vi tog en lång promenad i det fina höstvädret och avslutade med helghandling och givetvis inköp av veckans fredagsblommor.
Nu ska jag byta om till mjukis, förbereda för tacokväll och sen blir det gotte framför idol. Tror vi kommer vara ensamma om det här upplägget denna fredag faktiskt, hehe.

Mammas lilla sjukling ❤️

Trevlig helg!

Likes

Comments

Hur är det möjligt för dagar att gå såhär långsamt?! De verkligen kryper fram och tankarna skenar iväg. Känslorna går upp och ner och igår var en riktig skitdag då jag flera gånger gick upp till sovrummet och tänkte krypa ner i sängen men visste att gör jag detta så kommer jag inte upp igen så jag gick ner och fortsatte jobba, varenda gång. Så fruktansvärt jobbigt att må sådär dåligt så jag är glad över att jag idag mått bättre och lyckats fokusera på annat än på om jag är gravid eller icke gravid.
Jag var nog inte riktigt beredd på att väntan faktiskt skulle vara såhär jobbig eftersom jag ändå hade en bra känsla efter återföringen men ångesten, oron och tankarna kom på måndag morgon, som ett brev på posten. Imorgon är det torsdag och sen är helgen snart här och då ska jag hålla mig sysselsatt till TUSEN!!

Tur att den här lilla glädjespridaren gör det hela lite lättare ❤️

Likes

Comments

Jag älskar hösten när den bjuder på solsken från klarblå himmel och riktigt frisk luft. Och det var precis vad vi fick idag så när jag jobbat klart gick jag och hämtade Frank på föris och sen var vi ute i nästan två timmar och lekte. Så härligt att se honom när han får härja fritt utomhus.
När vi sen kom in ställde vi oss i köket och gjorde gulaschsoppa. Är det höst så är det!

Helgen bjöd också på solsken och mys med familjen.

Likes

Comments

Fredagsblommorna står på bordet, lillkillen är hämtad från föris och tacotillbehören är inhandlade. Äntligen fredag!

Trevlig helg!!

Likes

Comments

Då var det befruktade lilla ägget, eller embryot om vi ska vara korrekta, på plats och enligt läkaren såg det mycket bra ut så nu håller vi tummar och tår för att det vill sätta sig och att jag kommer plussa på stickan om några veckor. Otroligt jobbig väntan och jag vågar inte riktigt tänka på hur jag kommer reagera om min mens hinner komma innan det är dags att ta testet. Det får jag ta där och då, nu hejar jag på det lilla embryot i magen och hoppas att det vill bli min hyresgäst i ca nio månader.

När vi sen kom hem hämtade vi Frank på förskolan och ställde oss i köket för att baka kanelbullar (som typ resten av Sverige idag, hehe). Jag är dock sämst på att baka normalstora bullar så det blir en mindre middag när man glufsar i sig en av mina bullar. Men ska det va, så ska det va!

Och tänk, lite kul hade det allt varit om vi blivit med barn på just kanelbullens dag. Bulle i ugnen i dubbel bemärkelse plus att det faktiskt är Franks namnsdag idag också :)

Min knasiga, underbara lilla familj!

Kanelbullebak var det här!

Likes

Comments

Imorgon blir kanske jag med barn.
Ja, det står iaf så i min kalender, ”Onsdag kl 13 - blir förhoppningsvis gravid”.
En mycket märklig och bisarr känsla att veta när, var och hur det hela ska gå till. Det blir liksom så konkret och stort när man vet exakt när de kommer sätta in det där befruktade ägget och jag har gått runt med en inre stress i flera dagar nu. Men samtidigt så vill jag inget hellre än att detta ska bli gjort nu så att vi äntligen kan checka av första behandlingen på riktigt. Och efter imorgon finns det inget annat för oss att göra mer än att hålla tummarna så hårt vi bara kan. Då vilar istället ödet i någon högre makts händer vilket på ett sätt ändå känns bra nu efter allt man gått igenom den senaste tiden.
Jisses vad jag hoppas att det går vägen och jag håller humöret uppe för det där ägget ska ta mig fan bara känna positiva vibbar när det återförs imorgon!

Längtar galet mycket efter ännu en liten!
(Frank som mini)

Så otroligt mycket kärlek jag känner när jag kollar på de där bilderna!

Likes

Comments

Äntligen är det dags för höstmyset att göra entré på riktigt med tända ljus, filtar, varma drycker och TÄND BRASA!
Det sistnämnda är helt klart bäst och något som jag verkligen älskar med vårt hus. Så ikväll ligger jag och Oscar i varsin soffa med tänd brasa och Frank matar oss med godis. En söndag helt i min smak!

Likes

Comments