Jag är tillbaka <3. Ibland får jag verkligen ett sånt bloggsug att det är sjukt. Och då kan jag bomba med inlägg en kväll, och sedan dagen efter vakna och verkligen ha noll lust. Men nu försöker vi. På riktigt, igen. 

I helgen var det som sagt midsommar, och jag hade en sån grym dag och helg. För det första var jag ledig fredag till söndag vilket nästan aldrig händer. Fredagen startade jag Matilda och Kevin med ett crossfit pass tidigt på morgonen. Ja det har jag ju inte ens berättat om. Jag har börjat på crossfit och thaiboxning. Men det kan vi ta någon annan gång. Tillbaka till fredagen.. Som vanligt är jag expert på att sega mig och tro att jag har all tid i världen, så det slutar alltid stressigt när jag ska iväg. Men midsommar spenderade jag ialafall med mina kära vänner. Vi åt lunch/middag, spelade 5-kamp(blev dock bara 3-kamp då många inte kunde koncentrera sig tillslut) och ja, umgicks. Alltid lika kul när hela gänget är samlat. Det händer sällan. Lördagen spenderades i solen och på kvällen blev det tacomys hos Matilda. 

Riktigt lyckad midsommar hade jag i alla fall. Så glad att jag har så fina vänner omkring mig. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Ibland kommer jag på mig själv, hur dum jag är. Dum mot mig själv. Jag stannar jag upp och inser hur sårar mig själv, hur jag står och stampar på mig själv. Inte bokstavligt talat PÅ mig själv, men innuti mig. Jag är världsbäst på att trycka ner, såra och göra illa mig själv. Bäst på att få mig att må dåligt. Ge mig ångest och känna skuld. Borde det inte vara tvärtom? Jag borde lyfta mig själv. Jag borde vara bäst på att få mig att känna mig just, bäst. Eller? Varför ska jag alltid då göra tvärtom. Jag är väl medveten om hur någonting kommer att såra mig, men jag trycker bort det, försöka glömma och så gör jag det ändå. Gör det som jag vet kommer såra mig. För att för stunden känns det så bra. Just för den stunden, den natten. Den timmen. Den personen. Just allt det, just då, känns det så rätt. Men sedan kommer tankarna alltid tillbaka. Ångesten. Rädslan. Känslorna. Ensamheten. Och ledsna jag. Och jag har ingen annan att skylla, än mig själv. För jag var medveten. Medveten om hur det skulle skada mig. 

Jag kommer aldrig någonvart. Eller jo. Jag gör ju det. Jag kommer långt, väldigt långt. Men jag snubblar alltid på mållinjen. Och så börjar det om igen. Från mitten. När ska jag inse att det är JAG som måste inse sanningen och sluta leva i en drömbubbla och fantasi. Jag är så rädd. Rädd att erkänna, rädd att inse sanningen. För sanningen gör mig så jävla ledsen och tom. Jag vill inte veta av den, trots att jag vet att det är det bästa. Att det är den som kommer ta mig till mållinjen. Lyckan. Men jag glömmer, medvetet. Och just för vissa stunder, nätter, timmar, så försvinner sanningen. Hoppet tar över. Fantasin. Saknaden. Och den där lilla lyckan, önskan, att sanningen kanske inte är så sann trots allt. Att den på något sätt, skulle ändras. 

Det är just det. Som förstör mig. Bryter ner mig innifrån. Och jag gör det mot mig själv. Bara jag. Jag tillåter mig själv till att hoppas, trots att jag vet att jag inte borde. Att det bara är ren slöseri. Jag vet det. Men jag kan inte bärga mig. Kan inte kontrollera. Jag är helt vilse. Kommer jag någonsin hitta mig själv? Hitta lyckan och allt det där? Fan.

Likes

Comments

Dagens vill göra:

Umgås med familjen istället för att jobba

Dagens klädsel:

Jobbkläder

Dagens fundering:

Hur jag ska lära mig slösa mindre pengar varje månad

Dagens humör:

Otaggad och irriterad, mestadels pga. jobbet

Dagens vill ha:

Vår, sommar och Gotland. Samt min 20årsdag

Dagens längtan:

April-lönen samt skatteåterbäringen

Likes

Comments


Detta år ska verkligen bli mitt år. Inte acceptera någon skit alls och strunta i vad andra säger. Jobba. Resa. Resa så jävla mycket. Vara glad. Skita i människor som endast sprider dålig energi. Aahhh jag är så taggad på detta år. Let's do thiiiisss. ;)

Likes

Comments

Likes

Comments

Kan inte fatta att jag köpt väskan jag velat ha i två år. Att min drömväska äntligen är min. Lycka

Likes

Comments


Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut?
Det är nog en del saker jag skulle kunna skriva, men framför allt så tog jag studenten. Bytt ut skolan mot jobb.

Är det något du saknade år 2015 som du vill ha år 2016?
Mer lycka. 2015 har varit ett riktigt upp och ner år. Jag har varit så himla glad men även så himla ledsen. En stor del av året var riktigt mörk och jag blir så ledsen bara jag tänker tillbaka på det. 2016 ska endast vara LYCKA. Mitt år ska det bli <3

Vilket datum från år 2015 kommer du alltid att minnas?
Den 11 juni helt klart. - Dagen jag tog studenten.

Vad var din största karriärmässiga framgång?
Vet inte om det räknas men att jag klarade av gymnasiet med hyfsat bra betyg är väl ändå en karriärmässig framgång? Även att jag började jobba på Bauhaus och Ica vilket har gett/ger mig så otroligt mycket.

Vad spenderade du mest pengar på?
Måste nog vara resor. Gotland, Grekland, Barcelona, Österrike och så bokade jag ju faktiskt Thailand 2015 också.

Och din största framgång privat?
Att hitta tillbaka till mig själv efter att ha fått mitt hjärta krossat.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Lite av både och. Jag har känt en lycka jag aldrig känt förut när jag tog studenten. Men jag har aldrig varit ledsnare förut heller. Sen har jag gjort en del roliga saker under året som också gjort mig otroligt glad. Men jag tror att jag varit ledsnare jämfört med tidigare år, eftersom jag fick gå igenom något otroligt jobbigt för första gången.

Vad önskar du att du gjort mer?
Sparat mer pengar. Inte kastat så mycket pengar på mat. Önskar att jag tog vara på tiden mer än vad jag gjorde.

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2015?
Alltid lika svårt när man ska ta fram låtar som ska påminna om ett specifikt år. Det finns så himla många och jag är så himla dålig på att minnas alla... Men "runaway" ialafall då det var den låten min klass sprang ut till på studenten. Finns så många låtar jag inte kan namnen på..

Vad gjorde du på din födelsedag 2015?
Jag vaknade upp på landet och firades med släkten där över dagen. Åkte sedan hem för att fira med vänner hemma hos mig.

Högsta önskan just nu?
Vinna miljoner på lotto så jag kan resa världen runt, köpa en lägenhet och shoppaaa.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Jag ska väl inte ljuga, men hade jag inte fått mitt hjärta krossat hade detta år inte varit lika grått. Dock!!! finns det också bra sidor med att det hände, så inte bara negativt!

Vad fick dig att må bra?
Min finaste familj och vänner. Guud vad skulle jag göra utan dom. Även alla resor och mitt jobb.

Den maträtt du åt mest under 2015?
Måste nog bli tacos eller thaimat.

Vilka länder besökte du?
Grekland, Spanien, Österrike.

Vem saknade du?
X

Vad är du mest stolt över?
Att jag klarat det här året bra trots allt som hänt. Att jag har tagit studenten. Att jag har ställt mig upp efter att inte ha sett någon lycka med någonting alls. Att jag kämpat med tre olika jobb och tjänat mina egna pengar. Att jag har en sån otrolig vilja när det kommer till träningen. Att jag lärt känna mig själv mer och mer.

Likes

Comments


Ännu en helg har gått och jag har helt glömt bort att blogga. Men shit vilken helg jag haft, så rolig! I fredags åkte jag till mitt ena jobb för att lämna in ledighetsansökan, lunchade med Linus och sedan vidare till andra jobbet för att jobba. 16-22 stod på schemat hela helgen. Egentligen hade jag inget planerat för kvällen, men efter jobbet ringde Matilda mig och fick med mig ut. De var redan inne i stan så för mig var det bara hem och fixa mig för att sedan möta upp dem. Riktigt lyckad kväll! Kom hem lite för sent och sov endast någon timme innan jag och syrran åkte till ikea för lite julklappshandling. Kvällen spenderades på jobbet och därefter stressa hem för att sedan dra in till stan. Även en lyckad kväll. Shiiit vad rolig helg, trots att jag jobbat stängning. Plånboken mår dock lite sämre nu men men.. Löning om 2 dagar och julafton om 3, jag tror jag överlever. 

Ska försöka bättra mig med uppdateringen nu, speciellt denna vecka när jag är ledig ganska mycket. Sjukt att det bara är ca en vecka kvar av 2015.. Känns som året precis började. 

Likes

Comments


Dagens humör: Ledsen och svag

Dagens frisyr: Uppsatt 

Dagens klädval: Träningskläder och yogapants m tröja

Dagens längtan: Julafton och Thailand

Dagens smink: Inget smink 2day

Dagens att göra: Sova

Dagens vill ha: Julafton och LV väska

Dagens tråkiga: Eftermiddagen har sugit, så får väl säga den. 

Likes

Comments

Idag har jag verkligen haft en skitdag, bokstavligen. 1. Jag fick inte sova ut, 2. Köade i timmar framför datorn i kön till att få köpa biljetter till Justin Bieber, 3. Har fortfarande ont i foten så kunde inte springa på gymmet. Det enda som varit bra idag är väl att vi tillslut fick tag på biljetter till Justins konsert. Den 30 september 2016 smäller det och jag kommer bli lika olyckligt kär som jag var i honom sist han var i Sverige.

Jaja, min dag har väl inte varit så märkvärdig. Jag har varit ledig så har passat på att träna två pass, lunchat hos mig med Matilda, lagat mat med mamma och sen bakat en nyttig äppelkaka som förövrigt blev jävligt god. Nu på kvällen har jag hjälpt min syster lite med plugg. Är så himla trött så ska nog sova snart. Jobbar stängning heela helgen, vilket suger då jag inte slutar förrän 22:15. 42 dagar till Thailand. Kan inte dessa bara swisha förbi.

Mitt allt <3

Likes

Comments