Header

Goddagens kära ni!!

Allt bra med er? Ligger för tillfället och dreglar lite över dessa bilder på min goda lunch från i lördags som jag åt tillsammans med Marcus på Vau De Ville! Var supergott. Hade mer än gärna ätit detta till lunch idag igen. Blir nog dock inget lyxigare än stuvade makaroner och falukorv typ..

Får se vad som hittas här hemma. Men de är inte fy skam det heller. Det är ju sådär himmelskt gott plus lätt som attans att tillaga. Dreaming about food as always <3

Ska i vilket fall som helst strax dra på mig tränings kläder och åka till gymmet en sväng innan jag ska till min systers nya(!!!!!) lägenhet!! Ska bli så kul och se hur det blivit hittills när hon fått in möbler osv då jag bara sett den innan hon flyttade in några. För det skedde i helgen och då var jag i Stockholm. Exalterad till tusen haha och det är inte ens min lägenhet. Men den är såsåså fin och får sådan feeling av att vilja flytta till egen lägenhet och ha ett eget crib. 

Mysig kväll väntar med andra ord, & vi kommer göra massor av gott käk.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Hej!! & framförallt välkommen till min blogg?

Ovanför ser ni lite bilder, på mig. En av dessa är min nya header här på bloggen. Tyckte den va trevlig och ser fett glad ut vilket speglar min personlighet förutom när jag har pms då det vill säga. Tänkte i vilket fall som helst börja blogga igen from scratch då jag raderat alla inlägg sen innan och börjar nu på nytt. Skönt med tanke på att jag hade super gamla inlägg.

Eftersom jag är ett freak med att ta bilder och älskar att göra detta samt redigera. I olika miljöer, på saker och på människor. Ja i princip allt. Så kommer jag lägga upp allt möjligt. De som faller mig in liksom. Tänker att jag inte gör någon typ "vem är jag?"presentation för tycker det är jätte mega tråkigt. Ni får liksom se och läsa allt eftersom när jag lägger upp något istället!

Likes

Comments