Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla. Blir ett väldigt kort inlägg.
Inte bloggat på länge, mycket som hänt. Så jag kommer ta en paus tills jag orkar blogga igen hehe.

Kollar på OC just nu och har hela sängbordet uppdukat med olika läkemedel, halstabletter och grejer. Är superförkyld! Inge vidare alls. Hoppas jag blir pigg snart och att humöret stiger lite så jag kan hitta på något kul i veckan.
Hörs, puss

Likes

Comments

Hej på er vad göööör ni??
Själv sitter jag just nu i Felicias lägenhet och väntar på henne, hon ska packa lite grejer till morgondagens planer!

Idag har varit en asgo dag faktiskt, började med att vi somnade tidigt igår på soffan hemma hos mig och sedan vaknade vi och gjorde frukost och satte oss ute på altanen en stund och satt och funderade på vad vi skulle hitta på! Slutade med att vi tog mina hundar med oss in till stan och gick runt där ett tag sen satte oss på deluxe i Växjö och käkade lite och tog varsin cider i de fina vädret samt satt och snackade lite skit;)
Efter de drog vi hit och ikväll ska jag fixa lite med mitt hår och fixa naglarna, men mer om det då!
Bye darlings :*

Likes

Comments

Idag är det ju premiär för det nya programmet Ex on the beach Sverige, och denna fredagen så gästar några av deltagarna oss i Kalmar! Så tryck på bilden nedan för att komma till eventet så ni kan gå In och läs mer om förfesten och annat samt tacka ja för halva entrén, det kommer bli en riktigt bra kväll så se till att inte missa det här! Dags och visa vad Kalmar går för!!! 😄

Likes

Comments

Hejhej, sitter just nu med familjen och kikar på en film som min vän Lillemor tipsat mig om! Den verkar jättebra hittentills, "november christmas" heter den om någon skulle vilja se, rekommenderas verkligen! Vad som mer händer ikväll vet jag inte än, var sugen på att dra ut på grace ikväll eftersom det är bartömning osv ju;) men gjorde ju illa foten igår så kan inte ens gå.. Så det får nog bli en lugn hemmakväll idag!
Se om jag hittar nån att umgås med eventuellt, tråkigt att vara själv hehe...

Imon ska jag på arbetsintervju, men mer o
m det då;)

Likes

Comments